AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Odlicno i u drugom poluvremenu, osim par ispada u odbrani. Fali smirenosti u završnici, Ibra forsira da kruniše ljubilej.. Odlicna pobjeda, bravo momci.. Forza Milann 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
16-7 gol razlika nakon pauze
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemojte se zavaravati sa Piolijem, u svakom klubu je imao seriju dobrih rezultata, da bi svaki put bio otjeran u drugoj sezoni. To mu je kad modus operandi.
A bome smo imali i ove sezone dosta užasnih rezultata, nemojte da krenem nabrajati jer je spisak poduži (čak i kad oduzmeš jače protivnike).
A bome smo imali i ove sezone dosta užasnih rezultata, nemojte da krenem nabrajati jer je spisak poduži (čak i kad oduzmeš jače protivnike).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli neka odradi ovo do kraja. I to je to. Dosta je vise italijanskih trenera u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stigli smo bodovno Napoli na tabeli,idemo do tog 5-og mjesta
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rutinski. Sljedeći..
Dakle identičan Ragnicku, koji nijednom nije vodio nijednu ekipu u BL duže od sezone i po. Ista priča nas čeka do godine sa švabskim penzionerom
---
Golčina Kessiea, Ibra je izgorio u želji da kruniše jubilarni 100.nastup golom. Drago mi je zbog Romagnolia, i Gigioa nakon loših intervencija u prošloj utakmici.
Sljedece sezone, nadam se, bez Ibre. Dobro je posluzio ove sezone ali nije to vise igrac za ekipu koja tvrdi da ganja plasman u LP.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogledaj kakve temelje i kakav influence je imao Ragnick počevši od Hofenhajma do RB korporacije. O tome je riječ.Zenga je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:33Dakle identičan Ragnicku, koji nijednom nije vodio nijednu ekipu u BL duže od sezone i po. Ista priča nas čeka do godine sa švabskim penzionerom![]()
---
Golčina Kessiea, Ibra je izgorio u želji da kruniše jubilarni 100.nastup golom. Drago mi je zbog Romagnolia, i Gigioa nakon loših intervencija u prošloj utakmici.
- muha milanez
- Kontakt:
Jel ima istine u tome da je Rangnick intervenisao u vezi otkupa Kjaera? Pročitah negdje danas..
Meni od prve minute mirisalo na dobru utakmicu, vidjelo se da ima rješenja dosta naprijed, falilo smirenosti u zavrsnici i malo sreće u nekim situacijama.
Kessie majstorski, al fascinantno koliko je čovjek fizički dominantan al' što je najvažnije poslozio je kockice u glavi i sada djeluje zaista odlično u veznom redu.
Skripi malo u odbrani na trenutke ali Gigio brani nevjerovatno
Meni od prve minute mirisalo na dobru utakmicu, vidjelo se da ima rješenja dosta naprijed, falilo smirenosti u zavrsnici i malo sreće u nekim situacijama.
Kessie majstorski, al fascinantno koliko je čovjek fizički dominantan al' što je najvažnije poslozio je kockice u glavi i sada djeluje zaista odlično u veznom redu.
Skripi malo u odbrani na trenutke ali Gigio brani nevjerovatno
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ibra ce se pobiti sa nekim u svlacionici,ali realno sam je kriv sto nije dao gol,par puta je izgkedne situacije zabrljao,
Al koliko više kombinatorike i suteva na gol protivnika nego prije pauze
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Szoboszlai je očito već dobar sa Leaom, svaku objavu na instagramu mu lajka. A i često objave Milana. Taj transfer je čini mi se već zgotovljen. I vjerovatno će biti prvi koji će biti ozvaničen po okončanju sezone.
- Beduin
- Kontakt:
Odlazak Bone, Biglie, Ibre, Calabrie, Kikice (?), Piolia, aktivirana klauzula Susa, to su vise nego odlicne stvari.
Taj malac Szoboszlai je ocito veliki talenat j igra odlicno te trazena roba, valjda ga uspijemo dovesti i pogoditi s njim. Samo jel on iskljucije jednog od dvojca Kessie-Benacer ili ce igrati kao 10ka, sto opet iskljucuje Hakana na toj poziciji, ako se izbori za mjesto?
Taj malac Szoboszlai je ocito veliki talenat j igra odlicno te trazena roba, valjda ga uspijemo dovesti i pogoditi s njim. Samo jel on iskljucije jednog od dvojca Kessie-Benacer ili ce igrati kao 10ka, sto opet iskljucuje Hakana na toj poziciji, ako se izbori za mjesto?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ragnick koristi formaciju 4-4-2 i Mađar može igrati samo uz lijevu aut liniju. To mu je najjača pozicija. Dakle Hakan onda ne bi imao mjesta. U formaciji 4-2-3-1 oba igrača bi bila u timu vjerovatno.
On koristi više 4222, a Hakan može igrati i kao taj desni vezni. U toj formaciji su to faktički više ofanzivni vezni, a ne krila.
Mada sam ja skeptik i oko Hakana i Kessija, ovako ti zamažu oči sa nekoliko dobrih utakmica, da vrlo lako zaboraviš da su bili prosjek u prethodne dvije sezone. I hajde se sad usudi ozbiljno računati na njih iduće godine...
Mada sam ja skeptik i oko Hakana i Kessija, ovako ti zamažu oči sa nekoliko dobrih utakmica, da vrlo lako zaboraviš da su bili prosjek u prethodne dvije sezone. I hajde se sad usudi ozbiljno računati na njih iduće godine...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Simon Kjaer protiv Parme:
85% uspesnost dodavanja
5/6 duge lopte
2 ciscenja
4 blokirana suta
4 oduzete lopte
2/2 uspesni startovi (100%)
2/2 dobijeni dueli na zemlji (100%)
1/1 osvojeni vazdusni dueli (100%)
0 puta predriblan
1 odlucujuci klizeci start/blok
Brutala
85% uspesnost dodavanja
5/6 duge lopte
2 ciscenja
4 blokirana suta
4 oduzete lopte
2/2 uspesni startovi (100%)
2/2 dobijeni dueli na zemlji (100%)
1/1 osvojeni vazdusni dueli (100%)
0 puta predriblan
1 odlucujuci klizeci start/blok
Brutala
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.