Oni funkcioniraju na robnoj razmjeni tako da je to zanemarivo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
U srednjim školama u BiH je obavezan predmet "Demokratija i ljudska prava", sve i da u mašinsku ili saobraćajnu školu ideš moraš to učitiVolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:25Postoji da, no ja nisam vlast da bi to promijenio. I kao sto sam naveo hiljadu puta nisam simpatizer SDA.
Ali evo zanimljivo je kako je vjeronauka izborni predmet a marksizam u bivsem sistemu obavezan. Dakle ne moras slusati o Islamu ako ne zelis, ali si nekada morao o komunizmu. Zivjela demokratija među nasim narodima i narodnostima.
Cuj husike babinog sina, pa je li ratko mladic bio u zatvoru ili u vrhu jna !?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
niko ne brani u sekularnim drzavama pohadjanje vjerske nastave, samo sto se to ne radi u skolskom obrazovanju vec u mektebiima, crkvama, sinagogama...VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:36A gdje ces vece ljepote od toga da sam biras zelis li ili ne pohađati vjersku nastavu. To su prave slobode. I zamisli u ovom drustvu si prihvacen i ako si ateista.
I ne znam gdje to sistem promovise Islam, to radi stranka.
Pa eto ti izvini buraz, ali sistem u kojem moras biti komunista meni nije nesto specijalno. Ti izvini ali ja ti nekako vise gotivim ove zapadne slobode politickog izrazavanja i vjerskog opredjeljenja.
u tome je citava razlika izmedju prave sekularne drzave i ovog naseg gdje SDA/HDZ/SNSD-SDS samo na papiru zagovaraju sekularizam, a sve tri stranke guraju vjeru u skolski sistem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Meni je ta tranzicija iz izucavanja marksizma u izucavanje ljudskih prava super. Da prostis, vaznija su mi ljudska prava. Eto, nemoj ko da se nađe uvrijeđen.Kulesza je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:33U srednjim školama u BiH je obavezan predmet "Demokratija i ljudska prava", sve i da u mašinsku ili saobraćajnu školu ideš moraš to učitiVolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:25Postoji da, no ja nisam vlast da bi to promijenio. I kao sto sam naveo hiljadu puta nisam simpatizer SDA.
Ali evo zanimljivo je kako je vjeronauka izborni predmet a marksizam u bivsem sistemu obavezan. Dakle ne moras slusati o Islamu ako ne zelis, ali si nekada morao o komunizmu. Zivjela demokratija među nasim narodima i narodnostima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bitno da su gej slikovnice ok, kad se riješimo vjeronauke sve smo probleme u društvu riješili,.
Ima li ko kakvu ponudu za kucu, vikendicu, apartman sa bazenom u Hercegovini ili zna nekoga da iznajmljuje ili zna gdje se moze pogledati, za iducu sedmicu?
Buna, Stolac prioritet
Buna, Stolac prioritet
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znači kad jedan sistem vlasti uči kako funkcioniše to nije uredu, ali kad drugi sistem vlasti uči kako funkcioniše to jeste uredu?VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:13Meni je ta tranzicija iz izucavanja marksizma u izucavanje ljudskih prava super. Da prostis, vaznija su mi ljudska prava. Eto, nemoj ko da se nađe uvrijeđen.Kulesza je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:33U srednjim školama u BiH je obavezan predmet "Demokratija i ljudska prava", sve i da u mašinsku ili saobraćajnu školu ideš moraš to učitiVolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:25
Postoji da, no ja nisam vlast da bi to promijenio. I kao sto sam naveo hiljadu puta nisam simpatizer SDA.
Ni meni nije problem predmet koji uči o demokratiji, sa obzirom da živimo u takvom sistemu (na papiru) trebaš valjda znat nešto o tome ali ne vidim razliku između učenju o marksizmu u SFRJ i demokratiji u BiH
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
U Demokratskoj Austriji Vjeronauka predmet u Skolama!KK_Bosna je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:36niko ne brani u sekularnim drzavama pohadjanje vjerske nastave, samo sto se to ne radi u skolskom obrazovanju vec u mektebiima, crkvama, sinagogama...VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:36A gdje ces vece ljepote od toga da sam biras zelis li ili ne pohađati vjersku nastavu. To su prave slobode. I zamisli u ovom drustvu si prihvacen i ako si ateista.
I ne znam gdje to sistem promovise Islam, to radi stranka.
Pa eto ti izvini buraz, ali sistem u kojem moras biti komunista meni nije nesto specijalno. Ti izvini ali ja ti nekako vise gotivim ove zapadne slobode politickog izrazavanja i vjerskog opredjeljenja.
u tome je citava razlika izmedju prave sekularne drzave i ovog naseg gdje SDA/HDZ/SNSD-SDS samo na papiru zagovaraju sekularizam, a sve tri stranke guraju vjeru u skolski sistem
Meni je super uredu ako me sistem uci da imam pravo na svoje misljenje i stav o necemu. Da prostis, da mogu ispricati neki vic o vlasti a da me ne odvedu u bajbuk. Nemoj se ti uvrijedit sta.Kulesza je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:32Znači kad jedan sistem vlasti uči kako funkcioniše to nije uredu, ali kad drugi sistem vlasti uči kako funkcioniše to jeste uredu?
Ni meni nije problem predmet koji uči o demokratiji, sa obzirom da živimo u takvom sistemu (na papiru) trebaš valjda znat nešto o tome ali ne vidim razliku između učenju o marksizmu u SFRJ i demokratiji u BiH
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Vjeri i vjeronauci je mjesto u džamiji i crkvi a ne u školi. Već od malih nogu uče djecu da se dijele po vjeri i da se mrze.
To su gluposti,niko te tamo nece uciti niti da mrzis bilo koga niti da se dijelis sa bilo kim.Fantasista je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:21Vjeri i vjeronauci je mjesto u džamiji i crkvi a ne u školi. Već od malih nogu uče djecu da se dijele po vjeri i da se mrze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sad je problem i kad ih bosankama nazivaju trebali su u inat staviti naslov djevojka iz republike srpske na dejtu s veganom.

- PovratakKralja
- Kontakt:
I hemiji je u laboratoriji al eto...Fantasista je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:21Vjeri i vjeronauci je mjesto u džamiji i crkvi a ne u školi. Već od malih nogu uče djecu da se dijele po vjeri i da se mrze.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovaj video ti je bezbeli budalesanje šija, neko samo samaranje, oplakuju hazreti Aliju.
A ovaj iznad je samaranje vojnika, koji su učestvovali u pobuni protiv Erdogana.
Bar tako pretpostavljam...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Predpostavljao sam identicno u oba slucaja samo što mi na prvu datum šamaranja vojnika nije bio kako trebakraljttbvb je napisao/la: ↑15 jul 2020, 23:03Ovaj video ti je bezbeli budalesanje šija, neko samo samaranje, oplakuju hazreti Aliju.
A ovaj iznad je samaranje vojnika, koji su učestvovali u pobuni protiv Erdogana.
Bar tako pretpostavljam...

E'o sam staroj pokazao zabolio zenu stomak od smijanja
Koji masakr na tviteru 
Ko ima muda hakovat fakin Bill Gatesa i Elon Muska...
Izmedju ostalih hakovani su Kanye, Apple, Uber, CashApp, MrBeast...

Ko ima muda hakovat fakin Bill Gatesa i Elon Muska...
Izmedju ostalih hakovani su Kanye, Apple, Uber, CashApp, MrBeast...

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Moderator
- Kontakt: