FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samson
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la samson » 07 dec 2010, 22:44

I Barca je igrala sa ŽNJ ekipom pa lijepo uzese Rubin, koji je x puta u boljj formi od Werdera trenutno. Werdera, koji trenutno prima takve porcije po Bundes ligi, da adijo. Inter bi sa ovakvom ekipom, i protiv ovakvog Werdera uzeti barem bod. Ne, to nije do ekipe, do trenera je.. Inter me na trenutke podsjetio na nasu repku, patnja tiva:)))

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 07 dec 2010, 22:44

era del Grande Inter is over :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 dec 2010, 22:44

Unforgotten je napisao/la:Aj pogledajte malo sastav pa se žalite.
Da nam dođe Bog vi bi bili nezadovoljni :|
Eto'o, Pandev, Zanetti, Cambiasso, Santon, Motta, Muntari, Cordoba...

eh sad zbog cega je Orlandoni branio to samo Rafa zna, zbog cega Santon igra krilo pored Biabianya i ostalih, a na njegovom mjestu igra Biraghi kojemu su to prve minute u dresu Intera i to samo Rafa zna...

pa nismo igrali protiv barcelona da se vadimo na sastav, a i ovaj koji je zapoceo tekmu je mogao bez problema dobiti werdera, da imas covjeka na klupi koji ce igracima reci gdje, sta i kako da igraju...
Zadnja izmjena: Huska, dana/u 07 dec 2010, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 dec 2010, 22:45

povracam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 dec 2010, 22:45

Rafa ostani :mrgreen: .

Šalim se malo :mrgreen: , ali ako rumenko ne ode ne znam stvarno vam se ne piše dobro. Pitanje hoćete li i ligu prvaka osigurati za narednu sezonu. Treba ga pod hitno mjenjati!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 07 dec 2010, 22:46

Unforgotten je napisao/la:Aj pogledajte malo sastav pa se žalite.
Da nam dođe Bog vi bi bili nezadovoljni :|
nije samo ova utakmica mjerilo, uzmi i neke prijasnje recimo protiv Leccea ili Brescie, realno treci tim Intera (Suazo, Mancini/ bi trebo biti u stanju dobiti takve timove
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 07 dec 2010, 22:47

benitez :lol: :lol: :lol:

jos ako dobiju real il barcu odraće ih ko vola u kupusu. . .cak sta vise, mislim da je Inter u ovom trenutku tim koji vecina velikana prizeljkuje u izvlacenju in this moment :mrgreen:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 dec 2010, 22:48

amell je napisao/la:povracam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol:
bice bolje :roll:

al tek kad Rafa ode
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2010, 22:53

Sto rece jedan moj drug: "Benitez je doktor obrnute alhemije - od zlata pravi g.o.v.n.o". :D
Stvarno se Inter igra sa reputacijom italijanskog fudbala. Neverovatno: 8 golova su dobili u tri utakmice na strani i izvukli samo 1 bod. Ako im padne neki Englez ili Real ili Barca - sa Benitezom na klupi, to je jedna katastrofa u najavi.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 07 dec 2010, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 dec 2010, 22:54

Rafa :arrow: slika
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 dec 2010, 22:59

Jeste se i vi digli mislite da imate jaku ekipu pa cete sve poderati s drugim sastavom. Ova je ekipa do bola istrosena i onda nabijate rafi krivicu sto se Zanetti povrijedio vise puta ove godine nego 10 prethodnih godina. Malo se saberite i skontajte niste vi barcelona pa da sve redom derete
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 07 dec 2010, 23:00

Lose, lose (ne mogu reci da mi je krivo :lol: )
Ipak, vecina kaze da ce Inter dozivjeti katastrofu ako se suretne s nekom jakom ekipom. Nije to bas tako. To je i dalje dobra ekipa, samo sto trenutno nisu u formi, a na klupi imaju Grande Rafu :mrgreen: :mrgreen:, ali do knock-out faze LP ce se tim sigurno podici (sa Rafom ili bez njega).
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 dec 2010, 23:03

VELA je napisao/la:Jeste se i vi digli mislite da imate jaku ekipu pa cete sve poderati s drugim sastavom. Ova je ekipa do bola istrosena i onda nabijate rafi krivicu sto se Zanetti povrijedio vise puta ove godine nego 10 prethodnih godina. Malo se saberite i skontajte niste vi barcelona pa da sve redom derete
da, ok ali problem je sto mi nemozemo nikoga pobjediti
dakle mi nikako ne deremo, nego nas deru ko jarce
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 dec 2010, 23:15

Jel se meni cini, ili je Cambiasso igrao na boku?

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 dec 2010, 23:20

vuvu_zzz je napisao/la:
VELA je napisao/la:Jeste se i vi digli mislite da imate jaku ekipu pa cete sve poderati s drugim sastavom. Ova je ekipa do bola istrosena i onda nabijate rafi krivicu sto se Zanetti povrijedio vise puta ove godine nego 10 prethodnih godina. Malo se saberite i skontajte niste vi barcelona pa da sve redom derete
da, ok ali problem je sto mi nemozemo nikoga pobjediti
dakle mi nikako ne deremo, nego nas deru ko jarce
Mourinho je izvukao iz ove ekipe maksimum maksimuma zbog toga imate toliko problema sa povredama.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 dec 2010, 23:26

VELA je napisao/la: Mourinho je izvukao iz ove ekipe maksimum maksimuma zbog toga imate toliko problema sa povredama.
evo ti lijepo misljenje covjeka koji zna znanje...
Kondicijski trener koji radi s Jose Mourinhom komentirao je za Gazzettu dello Sport trenutnu situaciju u Interu. Prije nekoliko dana Benitez je baš Mourinha optužio za loše stanje Interovih igrača. Iako Rui Faria za trenutnu situaciju nije nikoga izravno okrivio iz njegovih se izjava lako može iščitati da odgovornim smatra trenera Beniteza i njegove loše odrađene pripreme.

Kakav ste Real zatekli ovo ljeto? Umoran?
"Analiziramo situaciju i prema tome organiziramo pripreme: Igrači Reala su nakon odmora stigli odmorni. Kao i igrači Intera. Nikad se ne skrivamo iza prošlosti."

Inter je iscijeđen?
"Igrači nisu naranče da ih možeš iscijediti. Oni su ljudi sa svojim ciljevima, navikama i empatijom. Pobjede ih nisu iscijedile. Pobjeđivanje vas priprema za nove pobjede u budućnosti. Prošla ih je sezona samo napumpala samopouzdanjem. Što se iscijeđenosti tiče, postoji samo jedan logičan razlog."

Koji?
(smijeh) "Reći ću samo da Inter ima fantastične igrače i izvanredan medicinski tim, vođen od strane vrhunskog profesionalca."

Koji je onda uzrok?
"Nisam u Interu i ne mogu znati. Ali sa znanstvene točke gledišta, glavni uzrok tolikim ozljedama mogu biti pripreme."

Na što točno mislite?
"Ako na početku sezone shvatite da momčad djeluje umorno, onda oblikujete program priprema koji je tome prilagođen. Kako i pet mjeseci nakon početka priprema možete tvrditi da je momčad umorna?! Ako su i bili umorni, pet mjeseci bilo im je dovoljno za oporavak."

Osvrnuo se Jose i na predstojeće Svjetsko Klupsko Prvenstvo.
"Tko zna Josea i njegovo osoblje zna da nismo licemjerni. Želimo svu sreću našim prijateljima. Nakon 38 utakmica u prvenstvu i 13 u Ligi prvaka da bi stigli do Svjetskog Prvenstva, gospodine Benitez molim Vas da pobijedite i u ove dvije utakmice koje su preostale. Da ne spominjemo i ostale koji su gradili Interovu povijest."

Mourinho više trenira s loptom, dok Benitez više inzistira na teretani. Koja je bolja metoda?
"U nogometu je svaka metoda dobra, ali važno je analizirati situaciju i onda se prema tome organizirati. Mi 99% vremena radimo s loptom. Nema teretane. Teretana je samo za one koji su ozlijeđeni ili za prevenciju onima koji su u karijeri imali teže ozljede."

Mou nije radio puno rotacija. Koko je to raspolagati sa samo 13-14 igrača?
"Kada je raspored zgusnut, morate koristiti više igrača. Ali mi smo prošle sezone imali puno važnih utakmica na kraju: kako u prvenstvu, tako i u Kupu te Ligi prvaka. Pobjede su bile najvažnije."
sve dobro procitaj, a i ostali koji se vadite na proslu sezonu i umor...

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 dec 2010, 23:29

Ovaj Rafa je totalni kloc
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 dec 2010, 23:34

Zna on klinac vjerovatno ne zna il nece da zna da je Inter prosle sezone odigrao 10-15 utakmica vise od Reala mozda i vise. Cuj krive pripreme doktor je glup do bola ne zbog cega ga Mourinho jos ima u svom medicinskom timu
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 dec 2010, 23:54

Benitez ruši evropske velikane očekujem knjigu sa ovim naslovom
Ali fakat ozbiljno koji je racku Moratiju :roll: kako može rumenka trpit
Što se tiče priprema trener je kriv jer ne zna da pripremi igrače normalno tu su i neke povrede uzrokovane startom,ali u vas su sve zbog nedovoljne pripremljenosti.Ja se ne sjećam kad je Real imao vako malo povreda Kaku ne računam on je od prije jedino ima Higuain :roll:
Dok Inter bukvalno ima bolničko odjeljenje no nije ni to problem gledam nevjerovatnu taktiku velikog stručnjaka :lol: kakvih je on sve nebuloza imao u samo 5,6 mjeseca na klupi Intera :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 08 dec 2010, 00:32

ne kontam rumenka nikako, pa veceras par igraca igra prvi put zajedno
i opcenito ovo su im tek prve tekme u Lp...ne znam sta je sa sistemom treniranja pa se ovako igraci povrijedjuju
..ja bih neka odmah rafa ode, jer ako osvoji ovo svijetsko nece ga niko otjerati lol
Pazza Inter Amala

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.