Jel to sarkazam i kompleks ljubomore prosjecnog bosnje ili...Vis2020 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:32Izvini... treba dati vremena Damiru.. moja greška..GEC je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:25Prvo procitaj sta si napiso,da te ne citiram.Vidim da nisi kapacitet raspravljati paralelno sa vise forumasa jer se gubis.Damir je trener tek 3.god.Biti drugi dvije godine zaredom sa prosjecnom ekipom je veliki uspjeh za mladog trenera.Ubjedi nas da nije tako bostane![]()
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Ne ne... Iskreno fktGEC je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:36Jel to sarkazam i kompleks ljubomore prosjecnog bosnje ili...Vis2020 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:32Izvini... treba dati vremena Damiru.. moja greška..GEC je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:25Prvo procitaj sta si napiso,da te ne citiram.Vidim da nisi kapacitet raspravljati paralelno sa vise forumasa jer se gubis.Damir je trener tek 3.god.Biti drugi dvije godine zaredom sa prosjecnom ekipom je veliki uspjeh za mladog trenera.Ubjedi nas da nije tako bostane![]()
Ma de pustite, ovdje su ljudi navikli pisati o Bostanu i Agiću i nekim tamo rukometašima iz vakufa koji su glavne baje u selu.. Evo predlažem da pišemo naredna 24 sata o takvim igračima čisto da zadovoljimo ego ovakvih ljudi ....
Trebao bi Vranac u Bosnu Visoko doći, ali nije to još službeno. On je i ljetos imao ponudu da se vrati u Visoko, ali je tražio malo jaču cifru plus se vjerovatno nadao da može naći inostrani angažman.zuninjo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 16:06Nisam vidio ovo "Jel". Skontao sam da si napisao da je u Bosni
V a da su ga gurali, pa kao dokle je došao. Moja greška.
Nema potrebe za vrijeđanjem druže.
Kad smo već kod toga pominjalo se da će i u Sarajevsku Bosnu ako budu u premijer ligi, načuo sam da ga je i Damir zvao u Gračanicu valjda al je tražio neke bolesne pare, koliko je istina to neznam ali je moguće jer bi trebao još jedan bek Gralanici.
Ono što je bitno za njega, imao je neku zeznutu povredu na šaci šuterske ruke, tako da ne znam kakav će biti nakon toga.
PS: Travančić potpisao ugovor sa visočkom Bosnom danas, opet se pokušava vratiti, samo je upitno da li mu koljeno može izdržati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Travancic oporavljen provjereno... Bolje krilo poslije Mandica nije igralo ovu liguRaonffa je napisao/la: ↑15 jul 2020, 23:24Trebao bi Vranac u Bosnu Visoko doći, ali nije to još službeno. On je i ljetos imao ponudu da se vrati u Visoko, ali je tražio malo jaču cifru plus se vjerovatno nadao da može naći inostrani angažman.zuninjo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 16:06Nisam vidio ovo "Jel". Skontao sam da si napisao da je u Bosni
Kad smo već kod toga pominjalo se da će i u Sarajevsku Bosnu ako budu u premijer ligi, načuo sam da ga je i Damir zvao u Gračanicu valjda al je tražio neke bolesne pare, koliko je istina to neznam ali je moguće jer bi trebao još jedan bek Gralanici.
Ono što je bitno za njega, imao je neku zeznutu povredu na šaci šuterske ruke, tako da ne znam kakav će biti nakon toga.
PS: Travančić potpisao ugovor sa visočkom Bosnom danas, opet se pokušava vratiti, samo je upitno da li mu koljeno može izdržati.
Zanimljiv je ovaj Bostan, aktivirao je forum poslije dugo vremena
A jbte proha sto narod hlupa ovdeVis2020 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 23:34Travancic oporavljen provjereno... Bolje krilo poslije Mandica nije igralo ovu liguRaonffa je napisao/la: ↑15 jul 2020, 23:24Trebao bi Vranac u Bosnu Visoko doći, ali nije to još službeno. On je i ljetos imao ponudu da se vrati u Visoko, ali je tražio malo jaču cifru plus se vjerovatno nadao da može naći inostrani angažman.zuninjo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 16:06
Nisam vidio ovo "Jel". Skontao sam da si napisao da je u Bosni
Mahir Buric iz Bosne V u Vogoscu..
Sta je sa Slavijom? Hoce li igrati uopste, vidim da ih napuštaju jedan po jedan?
Cujem pricu iz Zavidovica mogao bih se vratiti Isak Omercevic u Zavidovice
Dalo se naslutiti nakon stašinog nastupa, i medijske hajke, nema on vise vremena oko Slavije da se pegla, tako da finansije će itekako utjecati a ni ovu sezonu nisu zatvorili plivaju neke plate igračima
Kosta Savić u pregovorima s Lokomotivom
Sirco golman dogovorio s Iskrom.. Pod uslovom da ostanu.. navodno se priča da je dobio i 10 dana u Turskoj ljetovanje..kažem navodno što sam čuo..
Ma cuoo samo.. Znači daleko od istine??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.