kad si faca reci kad, odkud znas i koliko je sigurno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- HzHercegovac
- Kontakt:
E to ne bih mogao vec, dakle htio bih da ostanem anoniman...AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jul 2020, 08:59kad si faca reci kad, odkud znas i koliko je sigurno

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
On sto je vodio FK SARAJEVO vodio je, sad mu mozda ostaje kantonalac Celik ako misli raditi volonterski

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Petak.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Može li mi neko napisati otprilike o čemu je Hadžija jučer govorio prije tekme, BH Telecom me nešto zezao pa sam gledao tek od 25. minute?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Da ce biti jedan ili dva nova igraca a vjerovatno i neki odlazak, da idemo u karantin u Tarcin, mladi ce ici na posudbe, da smo stabilni i tak nista specijalno. Da bi Zinedin trebao postati nas igrac
-
- Kontakt:
Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimao
i sta je uzeo L ili xl 

XL, ovi Nike dresovi su uzi model.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
- FKS -
Ja sam iste visine, 2kg laksi i imam L velicinu. Malo zateze na rukama, ali ako imas solidnu fizicku gradju, stojat ce ti ekstra.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Istiklal.
XL - nisam uzimao, ali logički hahahaSanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()