Pa ima malo trbuhaNapapijri je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:53Ja sam iste visine, 2kg laksi i imam L velicinu. Malo zateze na rukama, ali ako imas solidnu fizicku gradju, stojat ce ti ekstra.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
A kakvi su pozadi dresovi,nema na slikama? Jel samo prazno ili ima sa prezimenom?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dodatnih 10KM platiš i napišu ti iza šta želiš, ime/prezime i broj.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:59A kakvi su pozadi dresovi,nema na slikama? Jel samo prazno ili ima sa prezimenom?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Donro ciko, moram li doci ja na adresu da Vam popusim ili...?GangEvil je napisao/la: ↑15 jul 2020, 23:25Puši ga siso.belosevic28 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 22:43Jel Vinko podnio ostavku zbog boda protiv raspale slobode, pitam za druga?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Nema to na ponudi online kad kupujes,,ili nisam vidio..BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:03Dodatnih 10KM platiš i napišu ti iza šta želiš, ime/prezime i broj.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:59A kakvi su pozadi dresovi,nema na slikama? Jel samo prazno ili ima sa prezimenom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mašala, ako si planirao nositi onda ti čak ni XXL ne bi trebao biti velik. Ja uvijek uzmem L ali za kolekciju jer ih ne volim nositi, ne sviđa mi se materijal.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
Prazno bude nazad ali ti za cenera odrade koje hoćeš ime/prezime i sponzore itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Javi im se preko facebooka sa tim zahtjevom, na profil od fanshopa.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:06Nema to na ponudi online kad kupujes,,ili nisam vidio..BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:03Dodatnih 10KM platiš i napišu ti iza šta želiš, ime/prezime i broj.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:59A kakvi su pozadi dresovi,nema na slikama? Jel samo prazno ili ima sa prezimenom?
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Hehe ma to kosti teske,,a nema u ponudi online nista,samo izaberi dres,velicinu i naruci,nema za natpis?MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:08Mašala, ako si planirao nositi onda ti čak ni XXL ne bi trebao biti velik. Ja uvijek uzmem L ali za kolekciju jer ih ne volim nositi, ne sviđa mi se materijal.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
Prazno bude nazad ali ti za cenera odrade koje hoćeš ime/prezime i sponzore itd.
-
- Kontakt:
Aha hvalaBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:12Javi im se preko facebooka sa tim zahtjevom, na profil od fanshopa.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:06Nema to na ponudi online kad kupujes,,ili nisam vidio..BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:03
Dodatnih 10KM platiš i napišu ti iza šta želiš, ime/prezime i broj.
Brate, ti ces ovdje ukopati nas sve ili sebe

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
bagaric, to onaj iz sirokog?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja sam visok 195 i imam 98km i uredno L nosim. Imam i XL ali mi je sirok malo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:50Moze jedna pomoc u vezi dresa htio bih uzeti jedan online,al nisam siguran za velicinu,jel neko od 100 kg,i visine 185 cm uzimaoi sta je uzeo L ili xl
![]()
Da taj nama srcu bliski klub, kako zaista ne dovesti nekog odozdo? A tek sto su na nivou hej pa garantujem da bi osvojili isto trofeja ko i oni lani mozda cak i podigli zlatnu kiticu koju je zeljo osvojio...
Hvala na prijedlogu gospodine Klopp jer doista samo jedan nemacki sampion moze tako nesto predloziti...
Hvala na prijedlogu gospodine Klopp jer doista samo jedan nemacki sampion moze tako nesto predloziti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta je sa Mustafica? Prodje onih 11 dana produzene posudbe..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Koji će nam k Bagarić. Nije loš igrač, ali on ne može nama ništa popraviti igru u napadu u odnosu na Ahmetovića. Beqiraj je već druga priča
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma kakav Baharic, ili neki napadac top level tipa Fatos, ili neki mlađi napadač da ga mozemo kasnije i prodati
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hadzibegic cestita nama i Beciraju na transferu 
**** lud zbunjenog

**** lud zbunjenog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haksss, mire971, misstianopenaldo, Oerde, Proximic i 59 gostiju.