FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta bi za Fatosa? Jel na granici zapelo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa promjene se preko noci neke stvari, tako je pričao neki dan vjerovatno su mu nesto vise ponudili, a i ti si imao fula znaš kako je u fudbaluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:10S cijim si ti ustima pricao?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro si se ogradioDobar je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:28Pa promjene se preko noci neke stvari, tako je pričao neki dan vjerovatno su mu nesto vise ponudili, a i ti si imao fula znaš kako je u fudbalu![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma neka je on potpisao da Bog da vazda fulio vako, evo Beciraj neće potpisat 100 %GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:30Dobro si se ogradio![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično za produžetak Salčina.
Raduje i ovo da je sve izglađeno sa Rahmanom (valjda je ovo tačno sa faktora), neka njega još za evropu i makar još do zime.
I Hebib bi trebao uskoro biti full spreman kako skonta juče fizioterapeuta, eto odmah 5-6 izglednih prilika više po utakmici.
Trebalo bi nadomjestit odlazak Gavrića zbog širine i zbog činjenice da Miličević nije neka kvalitetna opcija za vezni red. Fatos ili neki drugi napadač sličnih kvaliteta i onda još jedan južnoamerikanac za kurrchenje uz ostanak svih ostalih i pohod na treću u nizu.
Raduje i ovo da je sve izglađeno sa Rahmanom (valjda je ovo tačno sa faktora), neka njega još za evropu i makar još do zime.
I Hebib bi trebao uskoro biti full spreman kako skonta juče fizioterapeuta, eto odmah 5-6 izglednih prilika više po utakmici.
Trebalo bi nadomjestit odlazak Gavrića zbog širine i zbog činjenice da Miličević nije neka kvalitetna opcija za vezni red. Fatos ili neki drugi napadač sličnih kvaliteta i onda još jedan južnoamerikanac za kurrchenje uz ostanak svih ostalih i pohod na treću u nizu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E moj skoro, numanova mala place nece numana pozadugo vidjet, eto ti orilike da je utjesis i osvetis se
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Svaka cast za Salcina

Dobra ideja. Ide "vatrica" na instagramu noćas, a dalje ko zna.AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:39E moj skoro, numanova mala place nece numana pozadugo vidjet, eto ti orilike da je utjesis i osvetis se

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Rahman je stvarno majstor fudbala. Moje misljenje je da treba odigrat Evropu i neka ide, jer je igrac koji je ters i kojem nikad nista ne valja. Kvari atmosferu u ekipi i pravi kontra efekat. Kad bi napravili dobar rezultat u Evropi, mogao bi otic za fine pare..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Odgovor na pitanje postavljeno do cijenjenih forumasa
Zelimo li kosevo
Imamo li para
Jel sabrina dogovorila butmir i uzela pare bla bla bla
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Apsolutno svaki dogovor i svaki vid saradnje je u javnosti prihvatio a kada treba uciniti prvi korak eskivirao. Veceg manipilulatora i lazova Opcina Centar nije imala. Nadam se da ce nasi do izvlbora svim legitimnim sredstvima i uz moc te pomoc medija stisnuti idiota da nam preda stadion uz koncesiju.
Ukoliko ne, samo glasati za covjeka koji ce otvoreno ponuditi pomoc klubu te potpisati memorandum koji je klub poslao opcinskom vijecu na razmatranje.
Naglašavamo da je FK Sarajevo u potpunosti spreman preuzeti upravljanje Olimpijskim stadionom "Asim Ferhatović Hase" kako bi kroz investicijski ciklus uspjeli da stadion ispuni uslove kategorije 4 kao jedini stadion takve vrste u Bosni i Hercegovini.
Ovaj dio mi je obecavajuci sa naše strane.,da smo u potpunosti spremni i da imamo sredstva da ga osposobimo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sdaaa demokratija sdaaa ljudska prava svaa
Sda idemo u glas, stadion necete dobit od naaas
Sda idemo u glas, stadion necete dobit od naaas
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jedina i najbolja vijest bi mi bila da dobijemo stadion, kada bih birao grupnu fazu europe i bećira ili stadion Kosevo bez razmišljanja bi rekao stadion jer to je očito za historiju našu najvažnije sada, a čim ga planiraju dovesti u kategoriju 4 FK Sarajevo će biti samo jači i jači iz godine u godinu.(jedan ozb comm od mene) 
12. igrač kluba iz Titove 38b
Evo m:tel glavni sponzor lige, biće svega sa Borcem...opasno se ugrađuju u sve aspekte.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AngelDiMaria
- Kontakt:
I btw, dje nesta onaj sto najavljiva danasnji dan kao historijski
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, broj6, ErosViverosViv, johntravolta123, mire971, napoleon72, Zagor i 120 gostiju.