Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
17.kolo
Green Dragons – FK Kockari
FC Ljuta Krajina – FK Topnici
BH fanaticos – FC Hollywood
FC Grizzlies – Gent`s Club Gongashi
Jedinstvo Manchester – FK Delfin
18.kolo
FK Delfin – Green Dragons
Gent`s Club Gongashi – Jedinstvo Manchester
FC Hollywood – FC Grizzlies
FK Topnici – BH fanaticos
FK Kockari – FC Ljuta Krajina
Česitke tebi i ekipi, jedini pošteni šampion ove sezone.
Ugradio si se u ova tri boda,bez tebe ne bih tipovao jer nisam vidio da su stavili u Kup 16 kolo..
Kakav skok u formi ovih 5-6 kola
Od pocetka sezone nismo kompletni,dolaskom @Kulesza i sad tebe tipujemo trojica. I da ne mogu poreci,tvoj transfer je bio pun pogodakMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:02Kakav skok u formi ovih 5-6 kola![]()
Jedan od dva suigrača mi rekao da najvjerovatnije neće više igrati ligu i ja ponudio Golgetera ako do tog dođe on odbio i eto, nikakvo to nije razbijanje eto kako si ti sad iz svoje ekipe prešo u drugu ispada onda da je Monto razbio tvoju ekipu
Znamo ja i ti u vezi čega su bila ta lobiranja nisam nikad za sebe ništa lobiro nemoj da zajebaješ, sve titule sam osvojio bez ijedne mrlje za razliku od prevare SarmelaPadovan je napisao/la: ↑16 jul 2020, 12:23Apsolutno NE, legenda i Dragnosi treba da igraju, samo što legenda ne bira sredstva da dodje do cilja, poznat je da ima najjači lobi ovdje.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 jul 2020, 11:25Svi se slazemo da bi bez legende bilo bolje, zanimljivije i korektnije.
Izvukao se malo jer je dobio Jedinstvo, ali Krajina i Banovići mu neće zaboraviti ovu sezonu, još je pokušao da razbije tim Ljute Krajine, ali tek sad je shvatio na šta je udario.
Kako ćeš ti dokazati da je neko namjerno pogriješio ili propustio kolo, to isto kao Sarmelu kad su htjeli sve sezone od kako je u savezu da obrišu bez dokaza o namještanju to što pričate su sve gluposti godinama se dešavaju utakmice sa pogrešnim tipovanjem ilise čak dešavalo da pogrešnu prognozu skroz ljudi odigraju oni gosti odigraju parove za domaćin i sl
Šta bolanlegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 16:05Jedan od dva suigrača mi rekao da najvjerovatnije neće više igrati ligu i ja ponudio Golgetera ako do tog dođe on odbio i eto, nikakvo to nije razbijanje eto kako si ti sad iz svoje ekipe prešo u drugu ispada onda da je Monto razbio tvoju ekipu![]()
Zato ih brutalno kažnjavajmo da ne griješe, slučajno ni namjernolegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 16:05
Kako ćeš ti dokazati da je neko namjerno pogriješio ili propustio kolo, to isto kao Sarmelu kad su htjeli sve sezone od kako je u savezu da obrišu bez dokaza o namještanju to što pričate su sve gluposti godinama se dešavaju utakmice sa pogrešnim tipovanjem ilise čak dešavalo da pogrešnu prognozu skroz ljudi odigraju oni gosti odigraju parove za domaćin i sl
Sve po zakonu.pintol_TM87 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 08:21i druga se stima neki se svim i svacim sluze da udju medju prva dva..samo naprijed momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.