Ovaj je počeo igrati redovno na seniorskom nivou. Doduše cvajta, ali za dečka sa 17 je ozbiljna stvar.
Kad kažem pratio ove mlade igrače, mislim na minutažu, pozicije koje igraju. Ne mogu reći da sam gledao utakmice i kako igraju.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Ovaj je počeo igrati redovno na seniorskom nivou. Doduše cvajta, ali za dečka sa 17 je ozbiljna stvar.
Docekasmo i taj dan da imamo jednog trchkarli efendiju ...
Sad ce ga Abdulah poslat na Klupu
megatron2000 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 00:21Mora postojati neko interesovanje i zelja i od njih samih. Da bi se privukli recimo igraci srpskog porijekla iz BiH potrebno je da BiH zaigra na bar par prvenstava za redom a da Srbija izvjesi sa istih, onda bi sigurno ih mnogo vise htjelo igrati za zemljiu iz koje vuku korijene.

gledam evo i ja, odličan. znal iko iz saveza za njega, spamajmo Misimoviću instagram **** ga bicikla i zajebancije i kurci palci
Miske je limitirao komentare, moremo samo
Njih trojica pozadi, Kolasinac i Stevanovic kao wing-bekovi, Pjanic, Gojak i Besic/Krunic u sredini, Visca kao krilni napadac i Dzeko u spicu. Sad bih potpisao tu postavu i formaciju za naredne kvalifikacije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Micron, Proximic, VolimBiH96, Zeko87 i 45 gostiju.