FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo izbori i smjenit ono smece iz opstine al isto tako je bitno i opstinsko vijece zato dobro gledat za koga glasat,otvoreno na predizbornim skupovima eventualne kandidate pitat sta misle sa stadionom (sda ne treba pitat njihov stav znamo)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ništa, cekat da se promjeni vlast pa onda pokusati preuzeti koševo valjda oni budu naklonjeni nama. Ne vidim drugo rijesenje. KOŠEVO FK SARAJEVO
- AlfredNobel
- Kontakt:
I pored svega, ne treba od Rahmana praviti levata. Da je prznica, da je bezobzrazan, da ima malo papanskog mentaliteta, to da, ali je jako bitan igrač. Uvijek je potrebno imati takvog igrača, koji će navući gnijev, iznervirati i isprovocirati protivnika, a u isto vrijeme nositi dva igrača na leđima i igrača koji može jednim potezom riješiti tekmu. Uostalom, ne bi džaba dobio poziv Bajevića.
Ne znam, nisam pametan, a i to će Uprava najbolje procijeniti tako da se ne sekiram. Da znači, znači i to puno, da li možemo bez njega, to ćemo tek vidjeti kako bi se tu snašao Zinedin ili Tino.
Ne znam, nisam pametan, a i to će Uprava najbolje procijeniti tako da se ne sekiram. Da znači, znači i to puno, da li možemo bez njega, to ćemo tek vidjeti kako bi se tu snašao Zinedin ili Tino.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Rahman je pravi igracina. Zna lopte a lud i zaj.ban. To su pravi igraci, igrac nikada nece biti igrac ako je pi.ka.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jul 2020, 19:35I pored svega, ne treba od Rahmana praviti levata. Da je prznica, da je bezobzrazan, da ima malo papanskog mentaliteta, to da, ali je jako bitan igrač. Uvijek je potrebno imati takvog igrača, koji će navući gnijev, iznervirati i isprovocirati protivnika, a u isto vrijeme nositi dva igrača na leđima i igrača koji može jednim potezom riješiti tekmu. Uostalom, ne bi džaba dobio poziv Bajevića.
Pa šta bi za Rahmana sad neko napisa da se izgladilo i da će igrat
12. igrač kluba iz Titove 38b
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na Rahmana se ozbiljno računa, ni ne pomišlja se njegova prodaja. Ništa ozbiljno nije ni bilo, nit se njemu gdje ide.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li mi neko napisati sta je potrebno da stadion bude u cat4?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bratstvo Gracanica protivnik u nedelju.Tuzla im je 5 danas dala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ParehordasDoboj je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:55Moze li mi neko napisati sta je potrebno da stadion bude u cat4?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kakvo bratstvo a za vratove se "fataju"...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hordasDoboj
- Kontakt:
To imamo, dalje?ledesma je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:00ParehordasDoboj je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:55Moze li mi neko napisati sta je potrebno da stadion bude u cat4?![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Chony533, napoleon72, NazorUso, SamoDaKazeem i 42 gosta.