NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pa nije Haracic dosao da grije klupu, on je napadac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
slazem senebeskasila je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:34Pa nece sam iznijeti citabu sezonu a na Galinog ne racunam.uopste
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Izvinite na upadu ali vidim pisete o Fajicu i njegovom dolasku u klub pa da ostavim svoj komentar.
Sto se tice njegovih igrackih kvaliteta, mislim da je suvisno to komentarisati, pogotovo sto se tice njega u 1 ligi FBIH. Igrac za bilo koju ekipu u drzavi.
Medjutim, sto se tice njegovih privatnih problema i cirkusa u glavi, ne znam koliko vam je pametno da dodje kod vas. Prica se po Mostaru da je u jednom momentu imao 600.000KM na racunu, a trenutno nema ni marke, cak je u dugovima koje mora vracati u narednom periodu. Koliko sam shvatio, on bi otisao iz Mostara vec nakon raskida ugovora sa Velezom ali nije u mogucnosti upravo zbog tih dugova.
Što se tiče njega u GOSK-u, cisto sumnjam da ce dole. Pretpostavljam da je isao gledati svog dobrog prijatelja Samardzica koji je dole na posudbi, a i ona plava cura na slici je cura od Samardzica.
Pozdrav iz Mostara
Sto se tice njegovih igrackih kvaliteta, mislim da je suvisno to komentarisati, pogotovo sto se tice njega u 1 ligi FBIH. Igrac za bilo koju ekipu u drzavi.
Medjutim, sto se tice njegovih privatnih problema i cirkusa u glavi, ne znam koliko vam je pametno da dodje kod vas. Prica se po Mostaru da je u jednom momentu imao 600.000KM na racunu, a trenutno nema ni marke, cak je u dugovima koje mora vracati u narednom periodu. Koliko sam shvatio, on bi otisao iz Mostara vec nakon raskida ugovora sa Velezom ali nije u mogucnosti upravo zbog tih dugova.
Što se tiče njega u GOSK-u, cisto sumnjam da ce dole. Pretpostavljam da je isao gledati svog dobrog prijatelja Samardzica koji je dole na posudbi, a i ona plava cura na slici je cura od Samardzica.
Pozdrav iz Mostara
Forzza Velez
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bas ti hvala na prijatnom javljanju samo ne znam gdje ce onda ako nema mjesta u Velezu a ne smije iz Mostara, cuo sam i ja dosta toga znamo i mi na forumu puno stvari vjerovatno ne sve, ali u pravu si 100% kad kazes da je igracki pojacanje za svaki klub u BiH, nama je samo bitno da ne ode u Gabelu a ovo sto si ti iznio ima logike zanima me po tebi samo ima li sanse da dode u NKJ sigurno znas vise nego mi. . . sportski pozdravManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:59Izvinite na upadu ali vidim pisete o Fajicu i njegovom dolasku u klub pa da ostavim svoj komentar.
Pozdrav iz Mostara
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:59Izvinite na upadu ali vidim pisete o Fajicu i njegovom dolasku u klub pa da ostavim svoj komentar.
Pozdrav iz Mostara
Pa sa Samardzicem se druzi i sigurno je gledao njega. Ne znamo sta se krije u tome svemu. Ima puno tih nekih prica sad se ne zna sta je prava istina.te pare tolike ako je potrosio onda je prava budala. Prvo ako ne smije iz Mostara sto je otisao iz Veleza? Sto nije ostao tu. Meni je izgleda samo jedno tacno a to je da je on upropastio svoj zivot.
Ko je decko sa tetovazama danas na treningu, ima noge za dobrog beka, da lomi krila 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to Stambi zna samo a on je napustio forum tako da nista...
Idriz Dzafic i Enis Sadikovic napustili Olimpik.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
I on brate, isto da nije mogao predpostaviti da nakon 6 godina muka nece se pojaviti pitanja baš njemu jer je prvi u kontaktu sa nama iz kluba nakon toliko godina.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:36to Stambi zna samo a on je napustio forum tako da nista...
Daj Stambi brate svi te cijenimo ovdje, zavuci nam tu insajdersku daj inzulina secerasima
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
skroz se slazem sa tobom previse uzima rijeci neki nebitnih osoba, treba realno forumu ionako niko nema pojma o stanju u klubu jos bez njega. . .Iceplayer je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:30I on brate, isto da nije mogao predpostaviti da nakon 6 godina muka nece se pojaviti pitanja baš njemu jer je prvi u kontaktu sa nama iz kluba nakon toliko godina.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:36to Stambi zna samo a on je napustio forum tako da nista...
Daj Stambi brate svi te cijenimo ovdje, zavuci nam tu insajdersku daj inzulina secerasima, ne krivi niko tebe za stanje koje je bilo prije
![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma pise covjek kako moze samo logika da ce na forumu biti svega. Prvi ja nisam.optimista ali to ne znaci da neko ne treba pisati na forumu. Mene zanima dosta stvari i mozda da ih ko.objaani onako kako jeste da bi sve bilo i meni jasnije.
Sa ovim benjom vazda cirkus, nemoj stari vise ni dolaziti u klub, odi jednom za sva vremena.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vala baš.. Ovo je ja mislim 8 ili 9 put da napušta Jedinstvo. I kad ga niko neće eto ga ko cuko.. Mada mislim da je napustio jer je vidio da kraj Kremenovica i Besagica neće izboriti mjesto.
- ASD
- Kontakt:
Gdje sad ide?
Ma Benjo jeste domaci igrac, ali se ponasa kao neki stranac. Bio jednu sezonu kad smo tonuli i trazio bruku para na ruke da igra i tada je otisao u Gorazde, a u javnosti izjavljuje da je bio tu konstantno. Jedini koji ti moze reci je Ani i niko vise.
Nikakav ovo gubitak nije, zavrsit ce na kraju u Igmanu ili Slavenu.
Mene samo brine sto informacija iz kluba nema nikako, sto je veliki minus.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Benjo bi za 100 maraka vise presao svugdje. Koliko je sad trazio na ruke, 8 hiljada?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
ja se nadam da ce se vratiti kuci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
i mene isto brine nista zivo ne znamo. . .bihacity je napisao/la: ↑17 jul 2020, 22:53Ma Benjo jeste domaci igrac, ali se ponasa kao neki stranac. Bio jednu sezonu kad smo tonuli i trazio bruku para na ruke da igra i tada je otisao u Gorazde, a u javnosti izjavljuje da je bio tu konstantno. Jedini koji ti moze reci je Ani i niko vise.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Meni je veliki plus sto je benjo otisao. Zadnji put je on vodio strane igrace po diskotekama ksli se opijati ja ih gledao tako da nek mu je ss srecom gdje god ode. Da je malo.profesionalniji uradio bi nesto al.kad ga svi **** vratice se nazad i govoriti kako voli Jedinstvo. Prosli put je cak i njegov otsc pisao po fb gluposti kad je Ismet bio sko ste citali te komentare po fb. I najgori su mi ovi sto psuju klub jer ema domacih igraca a domaci gori od stranih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.