Campeones
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Steta Vinija sto ih izvoza onako al opravdano ponisteno
34

34
34 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fino se ulazi u novu dekadu.
Zidane Masterpiece!
Hala Madrid.
Zidane Masterpiece!
Hala Madrid.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Messi konačno iz slobodnog, nakon nekih 50tak pokušaja. Šteta što ga mediji malo ne ocrne, vazda je bio povlašten.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Hajde njima je svakako bitnije da Midzo pichici uzme tako da je uspjesna sezona 
Kakvo je cudo Zizou napravio nakon onog proslogodisnjeg raspada
Pisemo 2 lige i 3 LP, a tek je na pocetku karijere
Kakvo je cudo Zizou napravio nakon onog proslogodisnjeg raspada
Pisemo 2 lige i 3 LP, a tek je na pocetku karijere
- LlullSergio
- Kontakt:
TITULAAAA TITULAAAAAAAAAAAAAAAAA
Raja plače na RMB-u,
treća titula u životu

treća titula u životu
Navikni se Messi je prošlost,valjds opet izbacite nešto u La masije za 50 godina.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Melloo i jeftha, čestitke 
La Masija izbacila jednu generaciju u cijelom svom postojanju, i nešto se ko **** na svoju školu. A inače im rahmetli Krojf morao dovlačiti talente iz Holandije.
- LlullSergio
- Kontakt:
Dobro vece.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hvala, mada nisam ja igrao. Treba igračima čestitati.
Ovu post-korona titulu, sa morem sumnjivih penala broje samo bolidi,
realno
realno
Umjesto da slave titulu ko ljudi, oni razvezali pricu o Masiji. Kakva opsjednutost 
Liga opet postala bitno takmičenje ?
Ništa košarka a
Ništa košarka a
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jak je komentator na SPORTKLUB-u za poraz Barcelone kaže ni titula Lige Šampiona neće poboljšati neke stvari, mora biti rezova ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.