Može u isti rang sa njima tu su negdje neko ima svoje kvalitete neko svoje.Da sada nabrajam opet bi se našli na istom bili bi jednaki negdje jer košarka nije samo šut nit je košarka samo pas nit je košarka samo odbrana no kakve koristi kad ti bi zadržao svoje mišljenje,a ja svojemajestic24 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Nemojte tako o Rondu i paja sere ko i običnomajestic24 je napisao/la:de hebo vas paja sto na njega obracate paznju. Joj,u tim istim Celticsima bi i ja imao najmanje 10 ass po utakmici. Pa on nista drugo osim toga nezna. los dribler,los suter...jedino mu je obrana tu i tamo dobra i sta zna dodati loptu.ali imajte barem malo poštovanja prema čovjeku koji u playoffu ima triple-double
Ima 14 asistencija po meču džaba sve i suigrači,ali ako je to tako jednostavno što Nate Robinson nema njegovu minutažu
Jarane,imam ja postovanja prema njemu. Daleko od toga da ga smatram losim igracem,al realno zbog toga sto ima 10+ asistencija po utakmici,neznaci da moze u isti rang s jednim Nashom,Deronom pacak i Rose-om.
Tu su oni svi negdje imaš i dosta dobrih krilnih centara pa jbg neko voli jednog,neko drugog i normalno da će mu taj najdraži bit i najbolji košarkaš
I kako se možeš javljat jesi ti gledao prošlogodišnje finale(pretpostavljam da jesi jer navijaš za Lakerse) i kako se tebi tu činio Rondo