La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: La Liga
E moj Antoane, umjesto da nasrćeš sa desne strane, ti našao biti qrvica Messiju i Suarezu.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sad prelista temu unazad tek vidim ispisale se 2 stranice nakon onog klipa sto sam postavio sa Hernandezom 
Petarda pisao argumente,sigurno su dobri.

Petarda pisao argumente,sigurno su dobri.
CLASICO AND DERBI DOMINANCE
Madrid avoided defeat and kept a clean sheet in both their LaLiga games against Barca this season – the first time they have done so since the 1974-75 campaign under Milan Mijanic. They also went unbeaten against Atletico and claimed a pair of shutouts, making it the first LaLiga season in which they did not concede a goal in El Clasico or El Derbi.
Jel istina ovo da im najveci rivali ni gola nisu dali u te 4 utakmice protiv njih. Onda je titula zasluzena protiv direktnih konkurenata proci bez primljenog gola.
Madrid avoided defeat and kept a clean sheet in both their LaLiga games against Barca this season – the first time they have done so since the 1974-75 campaign under Milan Mijanic. They also went unbeaten against Atletico and claimed a pair of shutouts, making it the first LaLiga season in which they did not concede a goal in El Clasico or El Derbi.
Jel istina ovo da im najveci rivali ni gola nisu dali u te 4 utakmice protiv njih. Onda je titula zasluzena protiv direktnih konkurenata proci bez primljenog gola.
Čestitke Real Madridu, zasluženo. Jedna od najgorih liga u posljednjih desetak godina. Jedini način da Barcelona učini da ova liga bude beznačajna je da uzmu LP, što je malo vjerojatno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- LlullSergio
- Kontakt:
Uzmi i Sevillu koja je cetvrti klub koji ide u LP. U 6 utakmica primili samo jedan gol, ostavili 4 pobjede i 2 remija.scorpy je napisao/la: ↑17 jul 2020, 06:56CLASICO AND DERBI DOMINANCE
Protiv prvih 10 ekipa Lige, tj 9. su uzeli 46 od moguca 54 boda.
Ček da provjerim tabelu, pa vam javim jel' zaslužena.
Remember, remember the 5th of November.
Čestitke var-u na jubilarnom desetom neregularnom penalu za korona šampione. 

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- anonymousHD
- Kontakt:
35 + 25 + 6. Najbolji trio ikad spojen. Tito Perez, Jose Mourinho i Jose Angel Sanchez, gracias.

Šteta, druga najbolja asistencija ove sezone.
Naredna sezona je njegova

Šteta, druga najbolja asistencija ove sezone.
Naredna sezona je njegova

- Nail for Real
- Kontakt:
Sta veli Xavi, smijemo li slaviti

Aha, Real kad uzme ligu onda je ona najgora, kad Barca uzme, to sve prsti od kvaliteta, isto ko neka djeca razmisljaju

Villains

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa i tri LP zaredom su bila smijurina. Štaš im.Nail for Real je napisao/la: ↑17 jul 2020, 09:04Sta veli Xavi, smijemo li slaviti?
Aha, Real kad uzme ligu onda je ona najgora, kad Barca uzme, to sve prsti od kvaliteta, isto ko neka djeca razmisljaju.
Villains.
Svi vole hamburger

- JarnoTrulli
Read my lips.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:53Zar i ti sine Gefufna. Razočaran sam.JarnoTrulli je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:43Navijacima Madrida cestitam osvajanje titule u La Ligi, prvoj od mnogih u eri Miralema Pjanica.![]()
![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rekao bih da je jača od prošle. Prošlosezonski Madrid je bio 10 year low, ako ne i više. Ova Barca, makar na silu, držala se evo do pretposljednjeg kola. Plus je bilo prevrtanja na liderskoj poziciji, nije u januaru bilo jasno ko osvaja
Koliko Barcelona trenutno ima igraca a da su najbolji na svijetu na svojoj poziciji ?
Ja mislim nijednog, sto od Ronaldinha na ovamo je rijetko bio slucaj.
Ja mislim nijednog, sto od Ronaldinha na ovamo je rijetko bio slucaj.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
GK - Oblak
CB - van Dijk
LB - Robertson
RB - TAA
DM - Kante
CM - ???
AM - KDB
LW - Neymar
RW - Mbappe
CF - Lewa
Samo Oblak iz Primere

Za CMa nemam pojma koga bi stavio.
- anonymousHD
- Kontakt:
Thibo je trenutno bolji od Oblaka, dalje nisam ni čitao.
Stavit cirkuzanta Neymara ispred Ronalda je presmjesno. Jos je smjesnije stavit Mbappea ispred Messija. Malac mu moze samo kopacke vezat. Eto ti odgovora. Pocni pratit golf ako se ne salis s ovim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.