Ne treba nista nasiljem rjesavati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek mu pusti snimak Komsica kako govori da je Kosovo drzava...
Are you dumb, stupid, or dumb, huh?
Pa ne znam ti tvrdis da bivsi igrac kluba ima neku prednost nad sadasnjim igracem kluba
Znači danas ga treba fragilisat
Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Novi grad je svasta moguce, izaso bi onaj semir iz stranke za dobru ponuduKamuflazn je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:40Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Ostace Efendic sa strankom ili bezKamuflazn je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:40Da ne odemo u politiku previše, oni su jaki, imaju dobru insfrastrukturu, ali sam mišljenja da ove općinske izbore neće moći ništa da naprave. Jednostavno, raja je sita svega. Mislim na Kanton Sarajevo. Možda u Novom Gradu da zadrže načelnika.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 13:17Ko misli da ce zeleni u historiju naivan je pravo. Bez da se iko uvrijedi.
Fatose Fatose Fatose..
Star si jbga
Evo ko vam je Ajnadžica doveo...BROJAČfeniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 14:10Sve i da nacelnik ode u vecinu u OV ne sumnjam tako da se to ne trea nadat. Bio sam s 18 godinq clan SDA koji j3 vodo dede i nene da glasaju, a buo sam i u odboru koji je brojo glasove 2 godine poslije. Sve to je vec gotovo
Nego da se vratimo na fudbal. Hoce l se ubost kakav zadnji vezni, sta je s Mustafica, a ni desni bek ne bi bio los
Novo Sarajevo i Novi grad nece izgubiti sigurno, stari grad svakako ne uzimaju, samo je Centar upitan, a to je najbitnije po naš klub i opet nam to ne garantuje promjene po pitanju stadiona.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, crnehorde, Hajdeee, kosevodom, mosarajvosa83, vedinjo98 i 66 gostiju.