Tarčin.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hadzija

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Koldžo je sebi, u Novom Sarajevu, osigurao za oktobar, dobar broj glasova, dajući silne pare Želji, te za sređivanje Grbavice.Kroz razgovore, sa upučenijim Manijacima, saznao sam, da ih je baš dobro pripazio, zadnjih par godina, te da namjerava da ulaže,pozamašne cifre, dokle god je načelnik.Hajdeee je napisao/la: ↑17 jul 2020, 15:10Gube i Novo S.
Eto vidi broj glasova na prethodnim izborima, pa saberi neke. Plus tada nije ni bilo NiP. Ovom bloku za N. SA. Treba samo solidan kandidat i uzimaju i to je to.
Novi Grad, e tu je vec seljadije skupljeno i previse. Nova naselja favela idu do Vogosce. To tesko da ce pasti ikada. Kroz generaciju - dvije, dok dozive emancipaciju, jedino.
Zizu![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bravo Zizu, da j.ebes majku i cetvero djece svakom protivniku.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Kako vidim na fb sparte prag , svi žale za Zinedinom , kažu da je menager kriv i td da ga nisu trebali prodat jer je veliki potencijal ...
Prečkotres naš 
Bit' će najbolji igrač vjerujte mi.

Bit' će najbolji igrač vjerujte mi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Burberry46
- Kontakt:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
OtKupili!
Od 22:10 do 24:50, Hadzija pregovara/dogovara igrace 

Ušao tamo na njihov FB vidim svi pišu "Škoda" kontam kakvo auto sad ovi spominju
,kad ono prevedem kad Škoda u prevodu znaci šteta,90% komentara se spominje škoda
Bravo za Hadziju,ima on tri godine lufta,neka i Amara ne fali nista i ne mjenja apsolutno sto smo ga otkupili u tom smislu,nije pod moranjem odmah malog isforsirati previse i traziti da on sam sezonu iznese sa desetke,moze to cesto lose biti .Dozirat ga lagano i bit ce keša na njemu

Bravo za Hadziju,ima on tri godine lufta,neka i Amara ne fali nista i ne mjenja apsolutno sto smo ga otkupili u tom smislu,nije pod moranjem odmah malog isforsirati previse i traziti da on sam sezonu iznese sa desetke,moze to cesto lose biti .Dozirat ga lagano i bit ce keša na njemu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S obzirom da ce liga najvjerovatnije poceti bez prisustva publike, sta vi mislite jel moguce da se domace tekme igraju u kampu?
Tako bi se smanjili troskovi, a sigurno da je teren u boljem stanju nego Kosevo?
To nebi bila losa ideja, nadam se da je moguce... Svakako je bez publike...
Mozda i kvalifikacije takodjer
?
Tako bi se smanjili troskovi, a sigurno da je teren u boljem stanju nego Kosevo?
To nebi bila losa ideja, nadam se da je moguce... Svakako je bez publike...
Mozda i kvalifikacije takodjer

Čuj hoće procenat od narednog transfera cccc, Hadžija to isposlovo na 1% čisto solidarnosti radi
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, enzo1, Hajdeee, itatabisine, johntravolta123, Morpheus, napoleon72, Pena, Proximic i 85 gostiju.