Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pisao ja prije 4 dana.
sta god da je **** mi se, bitno je da se rjesavamo dugova, pa abd kad budes cist skroz vratit stadion kome i pripada.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2020, 17:03Prica se da je Azmir oprostio dug Slobodi u dogovoru sa Jasminom (ili nekim njegovim bliskim i vaznim covjekom), a da je Azmiru obecana pogodna lokacija za izgradnju stadiona i trznog centra (ili nesto u tom fazonu, kao jedna cjelina da bude), a nece biti sam on investitor, nego neko njegov.
Ne bi me cudilo da ima ovdje istine, znamo svi da je Azmir prepreden i promisljen, a opasno se zadao u gradjevinskim vodama.![]()
Jasmin je naredio da se skine transparent za Srebrenicu sa mosta, da ne idemo dalje.
To ona fejsbuk stranica izvor informacije ? Vi zaboravljate da se politicka karijera kod nas gradi na blacenju drugih. Grad Tuzla sa tim istim covjekom na celu je poklonila samo sad u Januaru 50.000 KM Memorijalnom centru u Potocarima. Ukljuci mozak i ne dozvoli da neko drugi blati grad i njene stanovnike lazima.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 jul 2020, 01:32Jasmin je naredio da se skine transparent za Srebrenicu sa mosta, da ne idemo dalje.
To kopile moze sta hoce, i kako hoce vlada Tuzlom sa 20-tak posto glasova jer je izlaznost mala, i mlade boli tuki bitno se napusiti nargile.
Uostalom nabijem i njega i Azmira ista gov na u dva celofana.
i ti vjerujes u svasta.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 jul 2020, 01:32Jasmin je naredio da se skine transparent za Srebrenicu sa mosta, da ne idemo dalje.
To kopile moze sta hoce, i kako hoce vlada Tuzlom sa 20-tak posto glasova jer je izlaznost mala, i mlade boli tuki bitno se napusiti nargile.
Uostalom nabijem i njega i Azmira ista gov na u dva celofana.
J3bo te on lopov najveći , da njega nije bilo možda se Sloboda ne bi ovoliko zavalila , sve su njegovi ljudi vodili klub i prali pare preko njega. Svako ko je imao građevinsku firmu i bio na čelu Slobode harao je gradom što se tiče javnih tendera i poslova. Ono nisu ni ofirni , što sad tom cat ne radi ništa po gradu , gdje je sad giprom ! Daj da se promjeni nešto možda krene na bolje ne možeš znati kako bi bilo da je neko drugi kad je ovaj 20+ godina udarila mu moć u glavuMrtvaCarsija je napisao/la: ↑18 jul 2020, 06:49Mozete vi pricati sta hocete ali nama da nije Jasmina mi bi davno zavrsili kao Celik ako ne i bili ugaseni...Iz budzeta se izdvaja milion i po za Slobodu plus redovno se isplacuje poreski dug, i ja ga ne volim ali to su cinjenice i to su fakti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.