FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I kolko smo para izletili za Zinedina znal iko ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 180 keka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja jos cekam Fanima 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
GiS, slab si u zadnje vrijeme sa vijestima.
Garant te neko gurao dok se nisi probio na ovom forumu. Tezak je ovo forum, imao si dobrog ucitelja
Garant te neko gurao dok se nisi probio na ovom forumu. Tezak je ovo forum, imao si dobrog ucitelja

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajdee Hadzija daj tog stopera i napadača
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa konto sam Serbecic i Kurdic, ali posto je Kurdic na posudbi onda haman mora Milicevic Hrvoje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
https://****.ba/gol-bradonjica-nedov ... -indjijom/ Ja kažem da je ovo igrac za nas klub
12. igrač kluba iz Titove 38b
- AlfredNobel
- Kontakt:
A dobro si, pobrkao sam ih. Vnogo ko vnogo..Historicar je napisao/la: ↑17 jul 2020, 17:16Baltazare drži, onaj Enes Kaltak, što se mota, oko maltane svih naših igraca, samo što, ne spava sa njima.Adis Junuzović je Pjanićevo i Džekino potrčkalo, vlasnik one, Škole fudbala Valter, menadžer u pokušaju.Znam da se motao, oko kluba, jedno vrijeme, vjerovatno pokušavao kod ranijih uprava, da uvali nekog svog.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 jul 2020, 17:09Kaže Junuzović neki dan na Instagramu ebo vas husref sve.. Ako je to taj lik što drži Baltazar, vidim mota se okolo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tatar,Jukic,Hebibovic,Krste,Milanovic,Cruz,Resic,Imamovic,Konjalic
Krila pod ugovorom sa FK Sarajevo
Kako bi ikad zaigrao?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znam znam sve ali je mali potencijal bez sumnje ,po mom mišljenju samo Tatar i Krste možda i Jukić mogu igrati prije njega od svih tu nabrojanih igrača (realno po mom mišljenju ponavljam)
Tu su ozbilj i tatar i jukic. Ostalo nije za fka
Neki jer nisu kvalitet a neki jer moraju jos skupiti iskustva.
Neki jer nisu kvalitet a neki jer moraju jos skupiti iskustva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Obecava Bradonjic realno haos.7 golova zabio u sezoni u prekidu ,a tek je 20 napunio to je pojam za nas fudbal.Mali je čigra prava.Bilo je pisanje da ga Zvezda prati i da su zainteresovani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ni od Resica nije bolji....a Milanovic i Hebib su ronaldo i quaresma za njega...kuku se nama ako takve krampe ikad zaigraju u prvih 11 Sarajeva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas tako Panto, iskreno mene i Jukić nije oduševio brzina mu je izgleda najjače oružje, Dulja bi nam tu lego ko kec na desetku da se vratio, naravno ovo sve govorim ako planiramo Europa ligu ako ne još onda je ovaj sastav sasvim dovoljan za odbranu titule
Hajmo malo biti realni (sto bi rekao Muhamed Konjic)
Bradonjic je igrac koji za 2 sezone u Sarajevu bi igrao u životnoj formi i otišao za 500 000€ glat garatujem, pa dovoljno ti je da u svakoj tekmi protiv Radnika nas on yebe
Prolazi petak a ja se još nadam Bećiraju 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO