Pa u početku, logično da bi dvojac iza Rahmanovića, bili Oremuš i Sušić, a Ćavar i Đokanović, bi bili rezerve.Ali, igramo na tri fronta, tu su povrede, kartoni, umor, bilo ce prilike za svakoga.Zundo je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:04Umjesto koga bi igrao?Historicar je napisao/la: ↑17 jul 2020, 20:59Pošto je evidentno, da nam škripi na zadnjem veznom, bilo bi super i baš mangupski, kada bi uprava, probala da dovede i eventualno otkupi ugovor, Marijana Ćavara od Frankfurta.Jasno je da na njega ne racunaju, ne vjerujem da bi nam tražili puno para, prije 2,5 godine platili su ga Zrinjskom 400.000 eura, a ugovor mu istice za godinu. Samom Ćavaru, sigurno je cilj da restartuje karijeru, nije dugo igrao, ali siguran sam, da bi pod Vinkovom palicom i uz Jelaškovića, vrlo brzo bio spreman za prvih 11.Dobra stvar je, što je Ćavar poznaje Vinkov nacin rada, dugo mu je bio kapiten i jedan od najvažnijih igraca u mladoj reprezentaciji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa trazi po googleDenchi je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:46Pa postavi jbg, sto ovako prenosite bezzeajdohordas je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:44Koje **** i smećar ovaj Husarić to nije normalno **** fameliju svoju svu !

Mislim da će se sledece sedmice, riješiti igračka krizaljka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trebali bi vi sto ste blize znati.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ovisi..
Ako budemo dogovorili igrace za relativno kratak period, trebalo bi se to ubrzo kompletirati, ali sumnjam do sljedece sedmice
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa jbt kad se sjedim starih seljackih uprava, pa oni nisu znali objavit na fb nista. Konzervativni seljaci koji su zivjeli od stare slave i do prije 5 godina slavili utakmicu protiv Hamurga iz 80 i neke. Drago mi je sto smo izasli iz mase, sto smo pokazali da se u ovoj drzavi moze nesto promjeniti. Trebaju nam svjetski ljudi, ekonomisti, menadzeri. Nema veze sto nisi bio poznati fudbaler, bitno je da hoces da radis svoj posao i da znas. Ovi to sigurno znaju. Sretno u novoj sezoni, da aBd ponovo uzmemo titulu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Bravo majstore...Amca007 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 22:15Pa jbt kad se sjedim starih seljackih uprava, pa oni nisu znali objavit na fb nista. Konzervativni seljaci koji su zivjeli od stare slave i do prije 5 godina slavili utakmicu protiv Hamurga iz 80 i neke. Drago mi je sto smo izasli iz mase, sto smo pokazali da se u ovoj drzavi moze nesto promjeniti. Trebaju nam svjetski ljudi, ekonomisti, menadzeri. Nema veze sto nisi bio poznati fudbaler, bitno je da hoces da radis svoj posao i da znas. Ovi to sigurno znaju. Sretno u novoj sezoni, da aBd ponovo uzmemo titulu..

- muhamedhulk
- Kontakt:
Svaka cast za Zinedina danas! Opasno mlada ekipa se slaze, ako ostanu na okupu godinu, dvije...bice to dobra stvar. Kesu najavi aBda.
Ako Becir nece, ima jos napadaca..treba nam spic.
Ako Becir nece, ima jos napadaca..treba nam spic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Jel na nekom fb portalu piše ili na svom privatnom profilu ?ajdohordas je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:44Koje **** i smećar ovaj Husarić to nije normalno **** fameliju svoju svu !
-
- Kontakt:
Nemojte na Husaru ima on ovde svojih ljudi 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Na rep.rezentac.ija.ba portaluHistoricar je napisao/la: ↑17 jul 2020, 22:26Jel na nekom fb portalu piše ili na svom privatnom profilu ?ajdohordas je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:44Koje **** i smećar ovaj Husarić to nije normalno **** fameliju svoju svu !
Na facebooku.
Odmah ces i mene skontat hahahhhah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nema više moje tv

-
- Kontakt:
Od ove sezone na areni tekme?
Od nekoliko ponuda koje su stigle, izabrana je ona kompanije Mtel. Oni su dali najbolju ponudu i ostalo je da se dogovor finalizira, što ne bi trebao biti nikakav problem i očekuje se zvanična potvrda saradanje u narednom periodu.
Treba istaći da će se od naredne sezone utakmice Premijer lige BiH vjerovatno prenositi na kanalima Arena Sporta.
Treba istaći da će se od naredne sezone utakmice Premijer lige BiH vjerovatno prenositi na kanalima Arena Sporta.
-
- Kontakt:
Pa piše brate na svim portalima koji su prenijeli vijest o Zizijevom transferu.Historicar je napisao/la: ↑17 jul 2020, 22:26Jel na nekom fb portalu piše ili na svom privatnom profilu ?ajdohordas je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:44Koje **** i smećar ovaj Husarić to nije normalno **** fameliju svoju svu !
-
- Kontakt:
Pa nemam šta postavit, nije ništa privatno, nego čitam komentare njegove po portalima i stranicama. Koji god je portal objavio vijest o transferu on se nakačio na to. Svaki potez kluba omalovažava i pljuje a Mešanović i Pirić su Ronaldo i Buffon.Denchi je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:46Pa postavi jbg, sto ovako prenosite bezzeajdohordas je napisao/la: ↑17 jul 2020, 21:44Koje **** i smećar ovaj Husarić to nije normalno **** fameliju svoju svu !
Eto rijeseno je i to na sastanku,taman svi da se zaraze sastavi ekipu od juniora i kadeta i igraj.Igrači koji budu zaraženi tretirat će se kao povrijeđeni, a u zapisniku će biti veći broj fudbalera, njih ukupno 20.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dosadit ce nam sad Šurkovic slusaj ga na BordoTV slusaj ga na Areni

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisu rekli koliko će klubovi dobivati po sezoni od tv prava, sigurno više od 60 milja što je Telekom davao.
Jbg izvali Mtel fine pare, te bonusi, te pizde materine, a plus Arena prenosi tekme.
Jbg izvali Mtel fine pare, te bonusi, te pizde materine, a plus Arena prenosi tekme.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bing [Bot], meecko, OzmoodPinglewood, rimljanin90, SamoDaKazeem i 54 gosta.