nick je napisao/la:samo igra ovaj hapoel :d
dobar hapoel
hehehe

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nick je napisao/la:samo igra ovaj hapoel :d
Hamo je napisao/la:Vi sarajlije pravo bezobrazne sve pokupili nama van Sarajeva niste ništa sačuvali.![]()
IL FENOMENOKrvotok je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo skauti, i ovako
U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova ..Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
ne misli on na nositelje i nenositelje , neg sto su se nakon podjele na nositelje i nenositelje klubovi podjelili na neke dodatne grupe tako da smo od nositelja mogli da igramo samo sa ovih 5 klubova sto prije nije bio slucaj koliko se ja sjecamTheDinoRules je napisao/la:U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova ..Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
Nije bilo tako, bilo je vise grupa sa po 5 jacih i 5 slabijih klubova, tako da smo mi mogli dobiti samo jedan od ovih 5, meni je nekako bolje kad je bilo to sto ti pricas imas npr. 20 klubova i 10 nocilaca koji se nemogu medjusobno sastati, ovako sta ocekivati kad ti ponudi 5 klubova od kojih je svaki otiso dalekoTheDinoRules je napisao/la:U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova ..Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
Admiral_TM87 je napisao/la:Nije bilo tako, bilo je vise grupa sa po 5 jacih i 5 slabijih klubova, tako da smo mi mogli dobiti samo jedan od ovih 5, meni je nekako bolje kad je bilo to sto ti pricas imas npr. 20 klubova i 10 nocilaca koji se nemogu medjusobno sastati, ovako sta ocekivati kad ti ponudi 5 klubova od kojih je svaki otiso dalekoTheDinoRules je napisao/la:U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova ..Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
Nismo odmah na početkuAdmiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
Ako želimo do odbrane titule prvaka i osvajanje kupa, mislim da se mora prestati s praksom dovođenja igrača za badavapile87 je napisao/la:Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
Drugi zanimljiv igrac po meni bi bio Puric jedan od najopasnih igraca po desnoj strani sto se tice PL da nam je neophodan i nije jer imamo dosta kvalitetnih igraca na toj poziciji ali bilo bi lijepo imati nekog na koga se mozemo osloniti nakon sto Beslija okaci kopacke o klin.
I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...
pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.pile87 je napisao/la:Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
Drugi zanimljiv igrac po meni bi bio Puric jedan od najopasnih igraca po desnoj strani sto se tice PL da nam je neophodan i nije jer imamo dosta kvalitetnih igraca na toj poziciji ali bilo bi lijepo imati nekog na koga se mozemo osloniti nakon sto Beslija okaci kopacke o klin.
I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...
Amare ako ovo citas daj dovedi nam napadaca, i Lazu ce smatrati promasajem zelje z akoju godinu, zato radi nestoooooooooooostarigrad je napisao/la:pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.pile87 je napisao/la:Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
U slucaju potrebe Mirso moze igrati i u nekom narednom periodu al on je igrac kome istice ugovor na kraju sezone nastranu simpatije prema Mirsi kao igracu i kao covjeku ali treba biti svjestan da jedna teza povrjeda moze Mirsu udaljiti za sva vremena sa terena a vjerujem da on zasluzuje mjesto u klubu u kom obliku ne znam ali se ne bih zacudio kada bi se on u nekom narednom periodu oprostio od aktivnog igranja...Ali vjerujem da ljudi u klubu razmisljaju bar malo unaprijed, pa se i ja vodim tom logikom.starigrad je napisao/la:I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...starigrad je napisao/la:pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.
E ovo je nas buduci mesispielführer_21 je napisao/la:IL FENOMENOKrvotok je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo skauti, i ovako![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa, mnon46, Proximic, SamoDaKazeem i 61 gost.