FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

make
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la make » 07 dec 2010, 22:16

nick je napisao/la:samo igra ovaj hapoel :d

dobar hapoel

hehehe :D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 dec 2010, 22:26

i nama govore dobije vas neki hapoel

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 dec 2010, 23:06

Vi sarajlije pravo bezobrazne sve pokupili nama van Sarajeva niste ništa sačuvali. :cry: :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 07 dec 2010, 23:20

Hamo je napisao/la:Vi sarajlije pravo bezobrazne sve pokupili nama van Sarajeva niste ništa sačuvali. :cry: :lol:
:D

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 dec 2010, 23:23

[youtube][/youtube]

evo skauti, i ovako 8-)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 23:53

Hapoel je uzeo u LŠ 5 bodova. Utakmice nije igrao na Blumfildu nego na nekom drugom stadionu. To je veoma bitan podatak. E, to je dobro. Eto nama novih-starih dvije milje navijača u drugom dijelu :mrgreen: Skontali su, a vjerujem da će se masa nas potruditi i objasniti ljudima, da Hapoel nije lijeva ekipa(što dokazuju rezultati iz EL i LŠ prošle i ove sezone. Da smo pehovi, jesmo. Al nema veze, nećemo uvijek dobijati Hapoele :mrgreen:

Sve u svemu, zadovoljan sam. Mada su mogli dobiti Lyona. Reda radi. Ni remi nije loš.

Upamtite šta sam vam rekao. Minimalno dvije milje više gledalaca na Grbavici u drugom dijelu prvenstva :mrgreen: Također, možete direktno uticati na to, pričom :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 dec 2010, 00:03

Veceras nema kriticara,nema onih poznavaoca Izraelskog fudbala,statisticara.
Mnogi su u ovih 15-ak dana skontali da ovi nisu "nekakvi" Izraelci.Omlatiti Benficu 3-0,igrati sa Lyonom bara-bara...to ne mogu levatske ekipe.Ovi ce sljedece godine proci korak dalje,samo daleko im kuca od nase bila :mrgreen:
1921-2011

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 dec 2010, 00:45

Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 dec 2010, 00:52

Krvotok je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo skauti, i ovako 8-)
IL FENOMENO :!: :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 08 dec 2010, 00:52

Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova .. ;)
U mom svijetu važe moja pravila

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 08 dec 2010, 00:56

TheDinoRules je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Meni su one grupe koje su bile na izvlacenju za ligu prvaka bezveze, ako se dobro sjecam mogli smo dobiti samo nekoga od ovih 5 timova Hapoel, Dimano, Zilinu, Omoniu ili Aktobe(ukoliko se dobro sjecam), tako da je bilo zajebano koga god, zapetljo je ovo Platini prvao neznam po kojio logici, znali iko
U jedan bubanj bolje ekipe (ekipe koje imaju više bodova onih njihovih), a u drugi one slabije ekipe. To je urađeno da se ne bi 2 jake ekipe srele odma' u 2. pretkolu .. Npr. Hapoel-Dinamo. Zamisli da je jedna od ove dvije ekipe ispala odmah? Ovo je nepovoljno po male klubove, ali veoma dobro osmišljeno, jer evropski fudbal ili ti ga nogomet ne zavisi od malih klubova .. ;)
ne misli on na nositelje i nenositelje , neg sto su se nakon podjele na nositelje i nenositelje klubovi podjelili na neke dodatne grupe tako da smo od nositelja mogli da igramo samo sa ovih 5 klubova sto prije nije bio slucaj koliko se ja sjecam :mrgreen:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 dec 2010, 00:57

Nije bilo tako, bilo je vise grupa sa po 5 jacih i 5 slabijih klubova, tako da smo mi mogli dobiti samo jedan od ovih 5, meni je nekako bolje kad je bilo to sto ti pricas imas npr. 20 klubova i 10 nocilaca koji se nemogu medjusobno sastati, ovako sta ocekivati kad ti ponudi 5 klubova od kojih je svaki otiso daleko

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 08 dec 2010, 01:10

Admiral_TM87 je napisao/la:
Nije bilo tako, bilo je vise grupa sa po 5 jacih i 5 slabijih klubova, tako da smo mi mogli dobiti samo jedan od ovih 5, meni je nekako bolje kad je bilo to sto ti pricas imas npr. 20 klubova i 10 nocilaca koji se nemogu medjusobno sastati, ovako sta ocekivati kad ti ponudi 5 klubova od kojih je svaki otiso daleko

A ti misliš odakle grupice po 10 kklubova. To se ranijim žrijebanjem (ili oni izaberu ne znam sigurno) odredi.
U mom svijetu važe moja pravila

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 dec 2010, 04:07

Nismo odmah na početku :roll: To sam baš pratio. Na početku je bilo 17 nosilaca i 17 nenosilaca. Podijeljenih u dvije grupe. I nikakvog objašnjenja nije bilo šta dalje.
Odjednom, par dana prije izvlačenja(dan-dva-tri), hop, podijeljeni u regionalne grupe :lol: Da, dobro si pročitao, regionalne grupe. Sa nama Aktobe i Hapoel :lol: Tu je to negdje :lol: Bilo je tu neke logike, al Partizan recimo nije bio sa nama u toj "regionalnoj grupi". A Hapoel jeste. Aktobe također.

Iskreno, mislim da je ovo štimanje za one debile Irce, Velšane, Norvežane, Islanđane, Šveđane, Fince i ostale **** koji su se, gle čuda, našli, u istoj regionalnoj grupi. Bez Hapoela :mrgreen:

Uglavmom, **** UEFA + naš vječni peh i moj vječni optimizam zvani "izvlačimo Hapoela 100% " su nas doveli do brodoloma protiv likova koji uopšte nisu bezazlena i levatska ekipa kao što navijači FK Stečaja željeli da ih predstave. Na kraju su i rezultati to dokazali. Loš start, ozljede Lale i Šahtera te igra na tuđem stadionu su ih doveli do toga da je Hapoel uzeo "samo" 5 bodova. Jedan bod manje od odron Benfike :mrgreen: Kojoj su strpali tricu kolo prije :mrgreen:

Sve u svemu, grozno. Valjda nećemo opet da naletimo na aždahe u kvaligikacijama za LŠ :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 dec 2010, 08:44

Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
Drugi zanimljiv igrac po meni bi bio Puric jedan od najopasnih igraca po desnoj strani sto se tice PL da nam je neophodan i nije jer imamo dosta kvalitetnih igraca na toj poziciji ali bilo bi lijepo imati nekog na koga se mozemo osloniti nakon sto Beslija okaci kopacke o klin.
I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 08 dec 2010, 09:12

pile87 je napisao/la:Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
Drugi zanimljiv igrac po meni bi bio Puric jedan od najopasnih igraca po desnoj strani sto se tice PL da nam je neophodan i nije jer imamo dosta kvalitetnih igraca na toj poziciji ali bilo bi lijepo imati nekog na koga se mozemo osloniti nakon sto Beslija okaci kopacke o klin.
I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...
Ako želimo do odbrane titule prvaka i osvajanje kupa, mislim da se mora prestati s praksom dovođenja igrača za badava ;)
Ok.možda master of family želi da sačeka,šta će biti sa suspenzijom, pa ne želi ništa da rizikuje i to je za svaki respect.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 08 dec 2010, 09:16

pile87 je napisao/la:Nesto kontam od igraca da su slobodni a da su iz nase lige a da pritom opet i nesto vrijede u ovom trenutku jedino je Jese taj i po meni ne bi ga lose bilo dovesti, zna fino iznijeti loptu, dobar u skoku jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi koji je dobar i sa loptom po zemlji ima i potrebno iskustvo a u olimpiku je igrao polu-spreman a cak je jednom izjavio da voli igrati na grbavici pred navijacima a ne na onom lavoru gore uz grobljansku tisinu.
pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 08 dec 2010, 09:44

starigrad je napisao/la:
pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.
Amare ako ovo citas daj dovedi nam napadaca, i Lazu ce smatrati promasajem zelje z akoju godinu, zato radi nestoooooooooooo
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 dec 2010, 11:01

starigrad je napisao/la:I dalje se ne mogu sjetiti da neko nesto valja od igraca koji su bez ugovora sto se tice nase lige...
starigrad je napisao/la:pile, mirso ima 31 godinu, i kvalitetnim pripremama (sto brko svakako radi) moze jos, minimalno, 2-3 godine odigrati vise nego dobro, s obzirom na kvalitet fudbala u pl. mislim da pristupom pokazuje da mu ni voljnog momenta ne nedostaje. dobar spic je nasa boljka.
U slucaju potrebe Mirso moze igrati i u nekom narednom periodu al on je igrac kome istice ugovor na kraju sezone nastranu simpatije prema Mirsi kao igracu i kao covjeku ali treba biti svjestan da jedna teza povrjeda moze Mirsu udaljiti za sva vremena sa terena a vjerujem da on zasluzuje mjesto u klubu u kom obliku ne znam ali se ne bih zacudio kada bi se on u nekom narednom periodu oprostio od aktivnog igranja...Ali vjerujem da ljudi u klubu razmisljaju bar malo unaprijed, pa se i ja vodim tom logikom.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 dec 2010, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 08 dec 2010, 11:13

spielführer_21 je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo skauti, i ovako 8-)
IL FENOMENO :!: :!:
E ovo je nas buduci mesi :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa, mnon46, Proximic, SamoDaKazeem i 61 gost.