Tesko da ce iti jedna druga ekipa do pobjede ove sezone.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Mercedes nastavio da gazi 
Dobar Ferrari. Napredak. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ferrari malo napredovao, Red Bull puno nazadovao. Počela je kiša na kraju FP1, pa ćemo vidjeti šta donosi FP2.
Za razliku od prošle godine, ovo je staza koja im najbolje može ponuditi. Mogli bi profitirati jer im je downforce haman jača strana od motora. Lando reče da su ultrabrzi u sporim krivinama.
Opet čisto sumnjam da mogu od više od top5. Još ako im kiša bude. Yebali su se.
Opet čisto sumnjam da mogu od više od top5. Još ako im kiša bude. Yebali su se.
Ovo.Strasno je to sto nikada necemo saznati pravi tempo Mercedesa. Oni voze trke tako sto kontrolisu razliku u slucaju 'undercut-a'. Mislim da bi mogli opusteno da imaju 30 sekundi razlike u odnosu na Red Bull da voze pun potencijal tog automobila. #skf1
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel prvi. Ša’e pi.čke 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Max sekundu brzi od Leclerca koji je na mekim gumama,a Max na srednje tvrdim,eto kolika je razlika i koliko je ferari los
Edit
Merc opet najbrzi ocekivano, Ferari malo popravio dojam,ali gledan prosle god u kvalama Ferari je vozio najbrze 1:15:0, a sad su na 1:15:7, znaci tu su negdje,merc ima zalihe minimum jos sekundunza kvale ako ne i vise
Edit
Merc opet najbrzi ocekivano, Ferari malo popravio dojam,ali gledan prosle god u kvalama Ferari je vozio najbrze 1:15:0, a sad su na 1:15:7, znaci tu su negdje,merc ima zalihe minimum jos sekundunza kvale ako ne i vise
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni je tako gotivno gledati RP, ovako su kompetitivni sa toliko manjim budžetom od ovih velikih igrača. Ljepota. Nadam se da će se tempo prenijeti i na kvalifikacije i utrku.
- majestic24
- Kontakt:
Sta je problem sa ovim Mclarenom. Kad su u pitanju kvalifikacije,imaju dobru brzinu za taj jedan krug,a u utrkama nekako slabiji tempo imaju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sve osim lijepo. Gade mi se ovi plastični proizvodi, još kad dodaš na to da su mrtva kopija W10 bolida.Donnie Darko je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:11Ne znam za vas ali meni je tako gotivno gledati RP, ovako su kompetitivni sa toliko manjim budžetom od ovih velikih igrača. Ljepota. Nadam se da će se tempo prenijeti i na kvalifikacije i utrku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamisli tek da navijaš za jedan...kao neko ovdjeCaptain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:09Sve osim lijepo. Gade mi se ovi plastični proizvodi, još kad dodaš na to da su mrtva kopija W10 bolida.Donnie Darko je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:11Ne znam za vas ali meni je tako gotivno gledati RP, ovako su kompetitivni sa toliko manjim budžetom od ovih velikih igrača. Ljepota. Nadam se da će se tempo prenijeti i na kvalifikacije i utrku.![]()
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
mashAllah Williams
Ide Russel u q1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Williams tu negdje sa Ferrarijem
#Punoljetstvo
Ferrarijevi korisnici dobro najebase na ovoj traci, sta ce tek biti kad se dodje na trke gdje motor jos vecu razliku pravi
Nevjerovatno kako slab motor
Nevjerovatno kako slab motor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Treba pustiti Ferrari da vara ponovo, sekundu kasne na brzoj komponenti, ovo je tuzno 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako ne bude incidenata, sutra ce 14-15 vozaca imati +1 LAP na kraju
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.