Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ide Russel u q1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Williams tu negdje sa Ferrarijem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ferrarijevi korisnici dobro najebase na ovoj traci, sta ce tek biti kad se dodje na trke gdje motor jos vecu razliku pravi
Nevjerovatno kako slab motor
Nevjerovatno kako slab motor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Treba pustiti Ferrari da vara ponovo, sekundu kasne na brzoj komponenti, ovo je tuzno 
Ako ne bude incidenata, sutra ce 14-15 vozaca imati +1 LAP na kraju
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao bi Vettel ipak mjesto Albona, ne treba vjerovati Marku i Horneru 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pametnije im je i Pereza dovesti umjesto Albona 
Ljudi.na srednje tvrdim gumama brzi 7 desetinki od ovih sa soft gumama,kazem ja merc ima sekundu zalihe ako ne i vise,a eto ima i vise,strasno dosadna i ova sezona u najavi
Mercedes na M gumama ovoliku prednost pravi u odnosu na ove na S gumama 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Perez u RB, Vettel u Aston Martin. Svi zadovoljni
Samo se nadam da Bottas može izvući PP. Znamo da neće ugroziti tokom trke Hamiltona.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ali preocigledno je da i RP vara. Gdje ce mrtvi Racing Point biti ovoliko brz i to nakon onakve prosle sezone? FIA ce ih morati kazniti inace ce i ostali njihovim putem kopiranja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne kontam sto ces ih kazniti? Nije zabranjeno kopirati, ako uspijes dobro kopirati dobiješ ovo sto su oni dobili i svaka im častBundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:47Ali preocigledno je da i RP vara. Gdje ce mrtvi Racing Point biti ovoliko brz i to nakon onakve prosle sezone? FIA ce ih morati kazniti inace ce i ostali njihovim putem kopiranja.
Steta sto su prolongirali pravila za godinu, valjda je i njima jasno da ovo je monotono i glupo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ljudi se zajebavaju,mogu voziti po sekundu brze od svih,jbt prosle god PP Maxa bika 1:14;5, a sad Lewis odvezao 1:13,5
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Može se komotno već danas okončati sezona.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da je zabranjeno, to je privatna svojina Mercedesa.Azpi je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:50Ne kontam sto ces ih kazniti? Nije zabranjeno kopirati, ako uspijes dobro kopirati dobiješ ovo sto su oni dobili i svaka im častBundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:47Ali preocigledno je da i RP vara. Gdje ce mrtvi Racing Point biti ovoliko brz i to nakon onakve prosle sezone? FIA ce ih morati kazniti inace ce i ostali njihovim putem kopiranja.
I am not yet born; O hear me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel best of the rest
Izivljavanje Mečke. 1-2-3-4
Izivljavanje Mečke. 1-2-3-4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.