Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mancini
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Mancini » 18 jul 2020, 16:08

Denchi je napisao/la:
18 jul 2020, 15:46
Taksu ne placam jer ne posjedujem tv prijemnik....posjedujem 2 velika ekrana, na jednom gledam sadrzaj preko aplikacije, na drugom preko konzole za igrice, oba koriste internet koji redovno placam. A nijedan rtv signal preko antene....
Posjeduješ radio prijemnik ili mobitel na kojem imaš radio-prijemnik. A neplaćanjem rtv takse kršiš zakon države u kojoj živiš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 18 jul 2020, 16:10

Denchi je napisao/la:
Taksu ne placam jer ne posjedujem tv prijemnik....posjedujem 2 velika ekrana, na jednom gledam sadrzaj preko aplikacije, na drugom preko konzole za igrice, oba koriste internet koji redovno placam. A nijedan rtv signal preko antene....
Plaćam je brate iako mislim da 95% ljudi ne plaća, čak ni među bošnjacima.Iako sam korisnik kablovske televizije znam da mi je dužnost kao građaninu plaćati.Isto je uostalom i u dosta europskih zemalja i dan danas, konkretno znam za Hrvatsku, Austriju i još neke zemlje.Kad sam se uselio u svoju novu kuću prvo sam zvao u BHTelecom da priključim internet i kablovsku.Ljudi došli i kad su vidjeli da ima posla oko priključka (živim u starom djelu grada koji je gusto natrpan kućama) predložili mi da zovnem Telemach, jer kao oni nemaju tu dovoljno parica i tako te šupljake.Nisam mogao vjerovati šta su mi rekli.Vidiš da ih hladno boli kita za tobom i da su klasični uhljebi koji će svejedno dobiti svoju platu zaradili je ili ne.Zovnuo ove iz Telemacha, došli mi ujutru u sedam oko kuće hodaju traže kuda će provući kabal.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jul 2020, 16:10

Vico uduplao sponzorska sredstva a ni sjeo nije kako treba. Svaka cast!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jul 2020, 16:11

Mancini je napisao/la:
18 jul 2020, 16:08
Denchi je napisao/la:
Posjeduješ radio prijemnik ili mobitel na kojem imaš radio-prijemnik. A neplaćanjem rtv takse kršiš zakon države u kojoj živiš.
Ne posjedujem radio prijemnik ni u kom obliku

Moj mobilni nema radio prijemnik

Rtv taksu trebaju placati gradjani koji imaju neku od tih sprava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jul 2020, 16:11

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
18 jul 2020, 16:06
SarajevoJeBordo je napisao/la:
18 jul 2020, 16:03
Čestitke gospodinu Vici Zeljkoviću na novoj poziciji u savezu, i veliko hvala za prvi veliki potez i ovaj sponzorski ugovor. Definitivno čovjek koji može povući naš fudbal naprijed.
Može povući ali pitanje je gdje? I sljedeći korak koji bi možda mogao da uradi je da ukloni državnu zastavu sa stadiona u manjem bh entitetu. Tamo i nisu dobrodošle.
Ja bih predložio da se zastave RSa uvedu na stadione u FBiH.
Pa eto vidite sa Vicom da to pokuša uraditi. "Zadužio" je nekoliko klubova poprilično pa se isti možda neće buditi!? :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 18 jul 2020, 16:12

Pantelija je napisao/la:
18 jul 2020, 16:10
Vico uduplao sponzorska sredstva a ni sjeo nije kako treba. Svaka cast!
Ako se reprezentacija plasira onda je x3 u odnosu na BHT.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jul 2020, 16:13

Denchi je napisao/la:
18 jul 2020, 16:11
Mancini je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Ne posjedujem radio prijemnik ni u kom obliku

Moj mobilni nema radio prijemnik

Rtv taksu trebaju placati gradjani koji imaju neku od tih sprava
Fino od tebe.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jul 2020, 16:13

mujoisuljo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Plaćam je brate iako mislim da 95% ljudi ne plaća, čak ni među bošnjacima.Iako sam korisnik kablovske televizije znam da mi je dužnost kao građaninu plaćati.Isto je uostalom i u dosta europskih zemalja i dan danas, konkretno znam za Hrvatsku, Austriju i još neke zemlje.Kad sam se uselio u svoju novu kuću prvo sam zvao u BHTelecom da priključim internet i kablovsku.Ljudi došli i kad su vidjeli da ima posla oko priključka (živim u starom djelu grada koji je gusto natrpan kućama) predložili mi da zovnem Telemach, jer kao oni nemaju tu dovoljno parica i tako te šupljake.Nisam mogao vjerovati šta su mi rekli.Vidiš da ih hladno boli kita za tobom i da su klasični uhljebi koji će svejedno dobiti svoju platu zaradili je ili ne.Zovnuo ove iz Telemacha, došli mi ujutru u sedam oko kuće hodaju traže kuda će provući kabal.
To je porez
Koji trebaju placati ljudi koji koriste analogne signale i radio prijemnike

To su zastarjele tehnologije i zastarjeli porez/zakon
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2020, 16:24

Denchi je napisao/la:
A lažeš :rol: još hladno svog najvećeg konkurenta ti predložiše :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 18 jul 2020, 16:26

Ja ne znam sta se vi ovdje raspravljate dobila su prava za prenose PL ona kompanija koja je ponudila vise novca i u engleskoj i u njemackoj itd je tako ko ponudi vise novca taj dobije prenose to ti je biznis,ko je kriv BH telecomu sto nije ponudio vise novca,koliko je njima stalo do korisnika evo vam moj primjer ja ih zvao da mi moju tv prikljuce radi nase lige prije par godina i dodu i kazu moras iskupati kanala oko 700-800 metara da kabal mozemo postaviti i za to mi trebalo par hiljada km da prikljucim,ja odustanem i prljukljucim sebi total dakle u toj "drzavnoj" firmi nije ih briga za korisnike jer znaju da imaju siguran posao koliko god korisnika imali,pa i ovo oko prenosa nase lige oni su napravili zakljucani sistem gdje su samo korisnici moje tv mogli pratit nasu ligu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jul 2020, 16:34

Ja imam kontra primjer
Moj jaran napravio wi-fi u svom objektu za musterije da koriste naravno besplatno(telemachov net)
Sljedecih godinu dana ga opsjedaju iz telekoma da im da da oni postave wi-fi(koji se placa) na njegovom objektu, salju mailove, zovu, dolaze na vrata, to traje...
Covjek im objasnjava, zabunit ce se neko i kliknuce na vas i trazice mi pare nazad, oni kao ma neeeceeee :D

A to im je i strategija...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 jul 2020, 16:40

18 jul 2020, 15:40

Evo Mancinija klasičnog uhljeba koji je došao u Sarajevo (sa neke od olimpijskih planina ili možda sa Peštera) i
Nije on iz Sarajeva, on je iz Tešnja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 18 jul 2020, 16:49

MortemHz je napisao/la:
18 jul 2020, 16:24
Denchi je napisao/la:
A lažeš :rol: još hladno svog najvećeg konkurenta ti predložiše :urnebes:
Nisam mogao vjerovati svojim ušima, ali je tako drug.Doduše to mi je rekao tehničar koji je izašao na teren (nakom 5,6 dana) i kojem se predpostavljam nije dalo "zajebavati" jer je komplikovano.Kad sam ove iz Telemacha zovnuo probudili me ujutru, vidim neko kruži oko kuće nešto izviđaju.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 18 jul 2020, 17:06

Mancini je napisao/la:
18 jul 2020, 16:04
bombaysaphire je napisao/la:
18 jul 2020, 15:08
Mancini je napisao/la:
18 jul 2020, 14:33

Ma agresorima i genocidašima treba koji ne vole BiH dati da budu generalni sponzori.

Ma jok treba uhljebima i onima koji kradu iz tvojih i mojih usta , zbog kojih ljudi masovno bježe iz države, koju uništavaju generacije i dadnu duplu manju ponudu .
Njima treba dati :thumbup:
Ne treba njima dati, treba agresorima i genocidašima dati. I ne bi bilo loše da što više utakmica Crvene Zvezde i Partizana bude na Arenisport.
Ma jok tebra moj , kad me kradu i yebu nek me kradu i yebu "naši" ha ja ...
Nek sutra moje i tvoje dijete ode iz države ili neka ostane za 500 KM da radi , da se pojača bogatstvo "naših" ...
Agresor i genocidaš daće duplo više novca nego "naš" , yebo to , daj nek naši uhljebi još više zarade na mojim i tvojim leđima.
Tako je :thumbup:

Na Areni Partizan i Zvezda su uvijek bili i biće :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jul 2020, 17:15

Nista jace mi nema od tog "prisvajanja". Boli ku.rac vlasnika arene ko je ko. Uvijek su im prenosi korektni i bez ikakvog navionalizma. Profesionalnost na nivou, emisije komentatori, strucnjaci, kad se sjetim samo nasihbgovana i reklama kad igra repka pola ekrana reklama pola utakmicu gledas.

Liga dobila veci novac, kvalitet prenosa DUPLO bolji, ligu ce moci gledati 30 mil ljudi, a sad je moglo gledati 500 000...

Ja da imam kompaniju i da mi dodje klub i kaze sponzora hocu i da mi kaze da je prenos na moja tv koju glesa 150 000 ljudi, mrsno bih ga.
Kada mi dodje i kaze da arene se gledaaju u 6 zemalja i da ce svi moci vidjeti moju reklamu bgm bih dobro platio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 18 jul 2020, 18:14

Dobra lova, ali koliko ce tu stvarno klubovi dobit je druga prica.

Ocekujem barem bolji prenos, ono sto su bht sa moja tv i bhtv pruzali je katastrofa. Kao da sam gledo direktan prenos iz 80' godina.

bas me zanima kakav je novi dizajn, layout i logo prvenstva.
slika
slika
Zadnja izmjena: FA7, dana/u 19 jul 2020, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jul 2020, 18:17

Sta kazu ovi na ss.ba zeljo i siroki su poceli susret 18 kola premijer lige bih :tokralju:

Pa Boze ko se sve bavi novinarstvom

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 18 jul 2020, 18:22

Izgleda Štilu zateže malo zadnja plata u januaru, čuj mene plata, loža...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 jul 2020, 18:23

ronaldo99 je napisao/la:
18 jul 2020, 18:17
Sta kazu ovi na ss.ba zeljo i siroki su poceli susret 18 kola premijer lige bih :tokralju:

I to ni manje ni više nego 18. :urnebes: :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jul 2020, 18:24

Osim13 je napisao/la:
18 jul 2020, 18:23
ronaldo99 je napisao/la:
18 jul 2020, 18:17

I to ni manje ni više nego 18. :urnebes: :tokralju:
Nemos vjerovati majke mi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []