Jbg nazovi ih i naruži i reci da se malo uozbilje i da ne očekuješ da se to više ponovi. Imaće efekta vjeruj miSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:26Ma ok to,al brate de bar odgovori na poruku,,zasto onda sluzi sve to online,,tako bi bilo za sve sto pitas vjerovatno.Lik je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:18Nazoves ih na telefon i kazes da ti to zavrse.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11
Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mogul se maske online kupit?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da mogu, ali svakako da trebaju i ostali da napisu jer nisam siguran..
De ljudi odgovorite @BordoSarajevo jel se mogu kupiti maske online
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I ja mislim da mogu, ali provjeri sa nekim ko je upućen.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Neko je spominjao da nema ništa od Korone al opet neka provjeri ...
Ma kakvi, preskup je Korona za nas a i u Portu ce igrati Lp, sto da se pegla u Premijer ligiHeraklitMracni je napisao/la: ↑18 jul 2020, 23:59Neko je spominjao da nema ništa od Korone al opet neka provjeri ...
Pyro is not a crime !
Ko da sam pročitao na nekoj od prošlih stranica da mogu, al opet provjeri.
Kakve su te online maske? Mislim ako je neko kupio da nam nesto kaze.
I da li ce uskoro biti ofline maski? Mislim da bi njih cesce koristio.
I da li ce uskoro biti ofline maski? Mislim da bi njih cesce koristio.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- feniksptica
- Kontakt:
Imaju njake maske online.
Nego dobro obratit paznju ove godine na Zelju. Ide im bitna godisnjica, koristit ce sve nefer nacine da dodju do cilja. Tu hvala Bogu imaju na klupi kralja za takve stvari, a i nasa liga Bgmi jedva takve ceka da svi zarade nesto i da svi budu dobri. Od sudija kontrolora delegata predsjednika sektretara..
Nego dobro obratit paznju ove godine na Zelju. Ide im bitna godisnjica, koristit ce sve nefer nacine da dodju do cilja. Tu hvala Bogu imaju na klupi kralja za takve stvari, a i nasa liga Bgmi jedva takve ceka da svi zarade nesto i da svi budu dobri. Od sudija kontrolora delegata predsjednika sektretara..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Nisam u bosni trenutno jbg,htio naruciti dres al da mi nesto napisu na dresu i niko ne odgovara jbg.hamsik je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:31Ma brate najbolje odeš u šop i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Evo citam, Astra Giurgu, dobila neku zabranu ucesca u Evropi, naredne sezone.Skoro cijelu sezonu, bili su na poziciji koja vodi u Evropu, ova zabrana ce im, vjerovatno uzrokovati, određene potrese u klubu, puno igraca ce htjeli da ide, mislim da bi bilo dobro, da Hadžija bar pokuša vratiti, Ljubana Crepulju.
E jbg ma biće prilike lakapoSanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 01:06Nisam u bosni trenutno jbg,htio naruciti dres al da mi nesto napisu na dresu i niko ne odgovara jbg.hamsik je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:31Ma brate najbolje odeš u šop i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11
Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
![]()
FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde nek jednom ubodeš ime kako treba.Historicar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 01:25Evo citam, Astra Giurgu, dobila neku zabranu ucesca u Evropi, naredne sezone.Skoro cijelu sezonu, bili su na poziciji koja vodi u Evropu, ova zabrana ce im, vjerovatno uzrokovati, određene potrese u klubu, puno igraca ce htjeli da ide, mislim da bi bilo dobro, da Hadžija bar pokuša vratiti, Ljubana Crepulju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ljuban je dobar momak ali ganjamo dosta jaceg
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Lahko je ganjati de haj dovedi
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Da ga Rahman treci dan uhvati za vrat? Ma jok to...Rahma je napisao/la: ↑19 jul 2020, 04:48https://www.transfermarkt.com/nicklas-b ... eler/34557
Zaganjat![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Skraceno radi klub zbog Corone, javit ce se vjerujem ako si pisao na fb...jesi pisao fanshopu na njihovoj stranici ili na klubskoj?Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 01:06Nisam u bosni trenutno jbg,htio naruciti dres al da mi nesto napisu na dresu i niko ne odgovara jbg.hamsik je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:31Ma brate najbolje odeš u šop i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11
![]()
![]()
https://m.facebook.com/BordoFanShop/
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 jul 2020, 06:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, Vanja8 i 55 gostiju.