Hajde željo zabij go,
samo tebi pjevamo,
željo ti si vicešampion,
pjeva cijeli stadion!!
#DoprvakJeJedan
haj napisi ovo jos koji put mozda ti se neko nasmije al samo mozda hahahahha koji jad i cemer ono vidi se da je veliko razmisljanje i trud ulozen da se ovo napise i zato te treba pohvaliti jer ides preko svojih intelektualnih mogućnosti
Hvala brt, cijenim komplimente, makar i uvredljive. Drago mi je da si prepoznao napore, a pisat ću ja ovo kako stvari stoje još duži vremenski period. Selam od prvaka za doprvaka!
Kae lik mozda ti se neko i nasmije, pa on puce od smijeha... A koliko ih sve ovo boli, samo dvojica manjejaka dodju ovde i stidljivo ostave po neki komentar, i vrate se u misiju rupu...
Kae lik mozda ti se neko i nasmije, pa on puce od smijeha... A koliko ih sve ovo boli, samo dvojica manjejaka dodju ovde i stidljivo ostave po neki komentar, i vrate se u misiju rupu...
Dovoljno da se shvati kolika je nemoć kod komsija
sto bi covjek trosio vrijeme na vas kad nikad ocajnija postava pitara nije pisala na forumu humor vam je level ala kursadzije bolje bacati suplju u birtiji nego odg na vase retardirane postove
Bacim oko na jučerašnju prijateljsku između viceprvaka i lištice i zapade mi za oko ova reklama ispod.
Nemojte rigati vatru sa postovima "8", mogu se naljutiti pa ode to sa 8 na 9 ili 10+.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mi smo siroke ruke jedino da im pitari priznaju tu osnu titulu,nema veze jer svakako narednih 20 godina nista osvojiti nece
Pa trebalo bi
Komsije smo
Samo ovu 46'
Kone nase drage
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače