Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ham rutinski 
Nemaju ljudi konkurencije ama bas nikakve,prosle god je i bilo nekad zanimljivo ovo sad je predominantno
Strasno kako se Mercedes sprda sa konkurencijom.
Malo sam razocaran danas Mclarenom, ali ovo je realno stanje.
Malo sam razocaran danas Mclarenom, ali ovo je realno stanje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo da je Mercedes sekundu sporiji ovo bi bila najbolja sezona ikad
jer su svi haman tu negdje osim ove dvije tri ekipe na dnu, ovisno od staze i uslova svako može biti ispred svakoga. Ali ono, realnost je da su najbolji u svakom aspektu, od inžinjera, direktora, vozača, kuhara, svega, tako da ništa od toga.
Bit će sutra vrh utrka za podijum.
I nije baš Mađarska prikaz realnog stanja. Ferrari je danas bio bolji nego što zapravo jesu, zbog prirode staze. Vidjet ćemo u Silverstonu kako će izgledati.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 18 jul 2020, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma bez njih bi ovo bila najbolja sezona, svi bi mogli dobiti, ovako dosadno ispadneDonnie Darko je napisao/la: ↑18 jul 2020, 16:04Samo da je Mercedes sekundu sporiji ovo bi bila najbolja sezona ikadjer su svi haman tu negdje osim ove dvije tri ekipe na dnu, ovisno od staze i uslova svako može biti ispred svakoga. Ali ono, realnost je da su najbolji u svakom aspektu, od inžinjera, direktora, vozača, kuhara, svega, tako da ništa od toga.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sutra jedino kiša može učiniti trku zanimljivom. Mark my words.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sutra bi moglo biti kiše izgleda
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tesko, danas ce se ispadati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sutra je kisa, kazu aplikacije.
Pa ako i bude kisa opet to ide Lewisu u prilog,brat je najjaci od svih vozaca na kisu,a i ima najbolje auto,znaci nema nista sto moze biti zanimljivo,jedino njihovo izlijetanje,a ovako ostaje samo borba za 3-ce mjesto
Pa ko više Mercedes dovodi u bilo kakvu komparaciju sa ostalima?
Kao navijač Ferrarija kišu predviđam samo zbog mogućnosti potencijalnog podijuma. Ne mogu preteći RP na suhim uvjetima.
Kao navijač Ferrarija kišu predviđam samo zbog mogućnosti potencijalnog podijuma. Ne mogu preteći RP na suhim uvjetima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa dobro, ako padne kisa moze se desiti da neko odlicno reaguje( a da nije Mercedes) i da obavi undercut.
Malo mastam ali ko zna
Malo mastam ali ko zna
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
kad je kanadski Sean Gelael treci znas koliko je sati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A kao red bull hoceVerstappen: Racing Point will never challenge Mercedes for title
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
dobra furka ovaj pit stop bez grijača za gume, od ove sezone u F2 od naredne i u F1
krug ti citav treba da zagrijes gume
krug ti citav treba da zagrijes gume
ko ce reci ovom debilu Pavletu da pit stop nije obavezan u sprint trci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.