Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ni vozaci Ferrarija nisu puno bolji od ekipe. Vettel pravi imbecilne greške a LeClerc ne može 10 krugova na svježim gumama Norrisa uzeti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Joj Leclerca karine, yebe se s Norrisom 10 krugova. Ferrari sa Leclercom i Sainzom ce imati prosjecni dvojac nakon dugo vremena.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko znam, izašao je iz boksa sa deficitom od 10 sekundi u odnosu na Norrisa? A to je bilo prije 10tak krugova.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kisa 
Kao da je bitno dok ovakvi magovi vode ekipu ...bar ce ustedit 3o mil god. sto daju Vettelu da se okrece na staziBundesliga je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:58Joj Leclerca karine, yebe se s Norrisom 10 krugova. Ferrari sa Leclercom i Sainzom ce imati prosjecni dvojac nakon dugo vremena.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Loša utrka McLarena, ali borba Norrisa i Leclerca je bila prejaka za gledati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Grosjean dokazuje da je najgori vozac na gridu. Ekipa mu namjesti perfekt strategiiju i na kraju necs uci ni u poene, dok kolega Magnussen cvrsto drzi 5.mjesto
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ide ovdje Bottas na drugo mjesto do kraja, jos jedna genijalna taktika Mercedesa 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
imam osjećaj da trka traje vec 4 sata, toliko je interesantno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bottas ce pregazit Maxa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
HalaMadrid
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
realno mercedes ne mora imat nikakvu genijalnu taktiku s obzirom koliko jaci auto imaju od ostalih, dovoljno je samo da ne prave glupe i nelogicne poteze.. evo bottas odron od starta i opet ce drugi biti haha
Al ovi sve sjebu ni jedan duel nisu na vrijeme prikazali!
Pravovremen odlazak u box, pravi odabir guma, kad mecka to radi to je toliko jednostavno da i ne djeluje kao taktika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao je Bottas na meke gume, 20 do kraja
Zaspa gledajuci
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne može Leclerc Magnussena preći 
I am not yet born; O hear me.
De bolan, kakva taktika.. pa 5 ekips ode u iston krugu sa mercom u box i uzmu iste gume i startovali na istim gumama. Čovjek je u pravu, Hamilton i Botas samo treba da uperaju i da se skim ne sudare.. razlika je toliko očiglena da sve taktike padaju u voduirfo je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:18Pravovremen odlazak u box, pravi odabir guma, kad mecka to radi to je toliko jednostavno da i ne djeluje kao taktika
Sainz na svjezijim gumama nemoze proci Leca 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hamilton iza albona i vettela hahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.