AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
katastrofa..razocarujuce.ja ne mogu virovat da oni mogu spusit tako lako dva gola.pa to je nesto.isto kao s bolognom..stvarno.aa trenera idiota..totti i menez na klupi a igra onaj debeli adriano.pa to nema nidi.on jos dandanas nezna da roma bez tottija ne funkcionra.da je ona mozak cile rome.i on i menez su trebai igrat od prve.mi smo u 2 utakmice doma donili 1 bod.milan nam bizi na 11..mozemo zaboravit prvo misto.strasno.razocarali su me,
- spielführer_21
- Kontakt:
Umjetnici prosipanja bodova.. Treba uvesti neko pravilo da Roma ne može povesti 2:0, jer kad god povedemo tim rezultatom prestanemo igrati.. i ne znam zašto ranieri pokušava zatvarati utakmice, kad se ova ekipa ne zna braniti. Prosuti vodstvo od 2 gola za 45 minuta na onoj oranici, odgovorno tvrdim, može samo Roma od svih ekipa u Italiji a i šire..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nisam gledao tekmu, a ovde bi samo iskoristio priliku da ranieriju ebem majku
mrs klocu!

mrs klocu!
nema potpisa
Jao retardinare ekipe, e zakog ja navijam
Koji je ovo put da propustimo 2 gola u zadnje dvije godine !
Ode Milan na 11 bodova
Najmilije ranieriju, pa gori je od antitrenera iz LFC

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- spielführer_21
- Kontakt:
Bolje da nisi gledao.. Ja sam već navikao da je sa Romom i nemoguće moguće, ali sam se opet iznervirao i ispsovao, čak više nego protiv sampe kad smo izgubili naslov...Admir_Sa je napisao/la:Nisam gledao tekmu, a ovde bi samo iskoristio priliku da ranieriju ebem majku![]()
![]()
![]()
![]()
mrs klocu!
Par minuta prije tekme ja singlam 2, mada gotovo nikad ne igram na Romu da se dvostruko ne nerviram. Ali ovaj put, ma rekoh moraju uzeti. Utakmica počinje i ja se odmah pokajem kad sam vidio teren, živo blato. Ali na moje iznenađenje Roma i po takvom terenu dominira, ali je teško do prilike doći zbog već opisanog terena.. Ipak, Simplicio daje dva gola, oba uz dosta sreće ali zasluženo i ja rekoh kraj je, ne može se na ovakvom terenu primiti 2 komada, a odbrana igra ko sat. Domaćini pokušavaju samo dugim loptama, a naši rade ofsajd zamke i svaki put uspješno.
U dugom pol. ovi naši izlaze s ciljem da se niko ne ozljedi i samo se brane, vjerovatno po trenerovoj naredbi. Ali opet kijevo ništa ne može, sve do tog gola koji je greška JSB ali jbga dešava se. I umjesto da se opamete i krenu igrati oni se još više povuku i prepuste kijevu inicijativu, tad su domaćini imali par prilika ali ne zabijaju. A onda drugi gol, kojem prethodi aut za Romu ali Tadei ne vidi liniju i ulazi dobrih metar i pol u igralište pri izvođenju, sudija daje loptu kijevu i iz te akcije pada gol. Nakon toga minut, De Rossi gubi živce i dobija crveni zbog pregrubog faula. Nakon toga se nije trebalo ni igrati više.
Razumijem Ranijerija zašto nije počeo sa Menezom, po onakvom terenu bi se ovaj vjerovatno povrijedio,ali ga je morao uvesti kod 2:1, tad je bilo već kritično a Menez bi imao dosta prostora za kontre.. Ubacio ga je 10 min. prije kraja kad je već bilo 2:2 i kad ovaj nije ništa mogao.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Evil Genius
- Kontakt:
izgleda da je dobro sto sam propustio tekmu jer rezultat, nazalost, ne pokazuje nista novo . . . nase stare dobre navike ispustanja dva gola prednosti 

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
- Kontakt:
daj jeli zna neko kako se krizaju sljedeci parovi u ligi prvaka.s kim je roma...neki vec govore da se sve zna ko se s kim kriza...samo dalje od barce reala i man u.sve ostalo moze..
pa moguci protivnici suforzaaaaromaaa je napisao/la:daj jeli zna neko kako se krizaju sljedeci parovi u ligi prvaka.s kim je roma...neki vec govore da se sve zna ko se s kim kriza...samo dalje od barce reala i man u.sve ostalo moze..
totenhem, salke, real, barcelona, mancester, chelsi i tamo arsenal ili sahtar ne znam ko je prvi u grupi
nema potpisa
Imal kakve mogucnosti da ne prodjete dalje,imal neki splet okolnosti kojim bi Basel prosao dalje?Neznam kakvo je tacno stanje sa 2 i 3 na tabeli 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- spielführer_21
- Kontakt:
Jedino ako vi izgubite od basela, a mi od cluja... Onda basel prolazi, jer ima bolji međusobni skor..van gall je napisao/la:Imal kakve mogucnosti da ne prodjete dalje,imal neki splet okolnosti kojim bi Basel prosao dalje?Neznam kakvo je tacno stanje sa 2 i 3 na tabeli
A vi igrate u gostima jel tako?pa eto ima mogucnosti realne za to,nemam nista protiv Rome mada je teze ovo drugo da Basel dobije nego da vi izgubitespielführer_21 je napisao/la:Jedino ako vi izgubite od basela, a mi od cluja... Onda basel prolazi, jer ima bolji međusobni skor..van gall je napisao/la:Imal kakve mogucnosti da ne prodjete dalje,imal neki splet okolnosti kojim bi Basel prosao dalje?Neznam kakvo je tacno stanje sa 2 i 3 na tabeli

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
tamo ce biti Sahtar 1., znaci moze Sahtar, Salke ili Celzi... Ostalo nemojteAdmir_Sa je napisao/la:pa moguci protivnici suforzaaaaromaaa je napisao/la:daj jeli zna neko kako se krizaju sljedeci parovi u ligi prvaka.s kim je roma...neki vec govore da se sve zna ko se s kim kriza...samo dalje od barce reala i man u.sve ostalo moze..
totenhem, salke, real, barcelona, mancester, chelsi i tamo arsenal ili sahtar ne znam ko je prvi u grupi

-
- Kontakt:
[
hahhahah.sve osim barce i reala i man u.mi bi sve prosli viruj..i chelsea i arsenala i sve osim ova tri...za koga ti to nas smatras.mi smo jedan od najacih klubova u italiji,..[/quote]
quote]Postao/la EdinTM87 dana 08 dec 2010, 15:09
Admir_Sa je napisao/la:
forzaaaaromaaa je napisao/la:
daj jeli zna neko kako se krizaju sljedeci parovi u ligi prvaka.s kim je roma...neki vec govore da se sve zna ko se s kim kriza...samo dalje od barce reala i man u.sve ostalo moze..
pa moguci protivnici su
tamo ce biti Sahtar 1., znaci moze Sahtar, Salke ili Celzi... Ostalo nemojte
hahhahah.sve osim barce i reala i man u.mi bi sve prosli viruj..i chelsea i arsenala i sve osim ova tri...za koga ti to nas smatras.mi smo jedan od najacih klubova u italiji,..[/quote]
-
- Kontakt:
Postao/la van gall dana 08 dec 2010, 14:35
spielführer_21 je napisao/la:
van gall je napisao/la:
Imal kakve mogucnosti da ne prodjete dalje,imal neki splet okolnosti kojim bi Basel prosao dalje?Neznam kakvo je tacno stanje sa 2 i 3 na tabeli
Jedino ako vi izgubite od basela, a mi od cluja... Onda basel prolazi, jer ima bolji međusobni skor..
A vi igrate u gostima jel tako?pa eto ima mogucnosti realne za to,nemam nista protiv Rome mada je teze ovo drugo da Basel dobije nego da vi izgubite
da da da...i kladionice tako misle
O cemu pricas ti, rekao sam da moze Sahtar, Salke i Celzi.. To su ti timovi koje bi prosli, sa Arsenalom ne moze igrat jer ce bit 2. i nauci citirati postforzaaaaromaaa je napisao/la:Postao/la EdinTM87 dana 08 dec 2010, 15:09
Admir_Sa je napisao/la:
forzaaaaromaaa je napisao/la:
pa moguci protivnici su
tamo ce biti Sahtar 1., znaci moze Sahtar, Salke ili Celzi... Ostalo nemojte
hahhahah.sve osim barce i reala i man u.mi bi sve prosli viruj..i chelsea i arsenala i sve osim ova tri...za koga ti to nas smatras.mi smo jedan od najacih klubova u italiji,..
Roma bi tu samo mogla da prodje ako joj padne Schalke.Admir_Sa je napisao/la:pa moguci protivnici suforzaaaaromaaa je napisao/la:daj jeli zna neko kako se krizaju sljedeci parovi u ligi prvaka.s kim je roma...neki vec govore da se sve zna ko se s kim kriza...samo dalje od barce reala i man u.sve ostalo moze..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze ni tu proci.MaGiCa je napisao/la:
Roma bi tu samo mogla da prodje ako joj padne Schalke.

Nego kakva je tacno situacija kod Rimljana? Jel' njima veceras remi pase, pa cak i poraz u slucaju da Basel ne pobijedi?
I sta bi bilo u slucaju da vi i Basel imate isti broj bodova?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- spielführer_21
- Kontakt:
Uzmi brate kalkulator pa računaj, imaš tabelu na početnoj stranici, pobjeda nosi tri boda, remi 1, a poraz 0.. Pa skontajte...Omerbavarac je napisao/la:Ne moze ni tu proci.MaGiCa je napisao/la:
Roma bi tu samo mogla da prodje ako joj padne Schalke.![]()
![]()
Nego kakva je tacno situacija kod Rimljana? Jel' njima veceras remi pase, pa cak i poraz u slucaju da Basel ne pobijedi?
I sta bi bilo u slucaju da vi i Basel imate isti broj bodova?
p.s. izgleda da samo ovi bavarci ne kontaju bodovanje u nogometu.. zato još vjeruju u naslov iako su na minus 17...
-
- Kontakt:
O cemu pricas ti, rekao sam da moze Sahtar, Salke i Celzi.. To su ti timovi koje bi prosli, sa Arsenalom ne moze igrat jer ce bit 2. i nauci citirati post
ok,al ja tebi govorim da bi prosli i vise njih.samo ne barcu i reala..sta poludujes odma...osin toga mislia san da si neki bavarac dosa se bahatit ode.duboke isprike
Zadnja izmjena: forzaaaaromaaa, dana/u 08 dec 2010, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Roma večeras ne gubi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.