1:29

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koliko se sjecam oni su odj.ebali Nike prije par sezona kad su shvatili da su im dali repliku gostujuceg dresa od Evertona, ozbiljan klub
Jeste:akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:10
koliko se sjecam oni su odj.ebali Nike prije par sezona kad su shvatili da su im dali repliku gostujuceg dresa od Evertona, ozbiljan klub
I onda samo nekoliko dana poslije toga:"Bijeli" se žale na dres: Mi smo Hajduk, nismo vam mi Everton
Tek što su potpisali ugovor o tehničkom sponzorstvu s renomiranom tvrtkom Nike, Hajduk se suočio s problemom. Dizajn novog dresa koji im je ponuđen ne sviđa im se i razmišljaju o raskidu suradnje.
Za razliku od aktualnog tehničkog sponzora, tvrtke Umbro, koja je za Hajduk napravila nekoliko ekskluzivnih garnitura, kod Nikea to neće biti slučaj. Nike ekskluzivne garniture radi samo za najveće klubove i reprezentacije, a Hajduku će biti ponuđena jedna od garnitura iz njihove serijske proizvodnje, te će na nju biti apliciran grb kluba.
Tako je Hajduku u startu ponuđena garnitura vrlo slična Evertonovoj, bijeli dres s velikim plavim obrubom na dnu rukava, što se Splićanima baš i nije svidjelo, pa su poželjeli raskinuti suradnju i okrenuti se Pumi. No pitanje hoće li im to poći za rukom...
Hajduk se razišao s Nikeom i obukao Macron
Službeno priopćenje Hajduka, u kome stoji: 'Pri konačnom odabiru novog tehničkog sponzora, koji će od 1. srpnja 2013. godine skrbiti o potrebama naše momčadi, cilj nam je bio surađivati s proizvođačem visokog ugleda, koji će osim vrhunske kvalitete ponuditi nam i proizvode koji će biti potpuno u skladu sa vizualnim identitetom HNK Hajduk', potvrda je vijesti od prije sedam dana.
Podsjetimo, Hajduku je tvrtka Nike ponudila jedan od dresova iz svoje kolekcije, dres kakav nosi Everton, no Splićani se nisu složili s njihovim odabirom, tražili su tehničkog sponzora koji će im izrađivati ekskluzivne garniture sportske opreme. Nike na to nije pristao pa su danas i službeno raskinuli predugovor potpisan prije dva mjeseca.
'Macron će za potrebe Hajduka već u prvoj sezoni izraditi 'dresove po mjeri' - potpuno novi proizvod, dok će od sljedeće sezone tj. druge ugovorne godine, Hajduk imati mogućnost narudžbe i drugih artikala iz sportske opreme prema zadanim vizualima kluba' pojasnili su iz Hajduka.
Šteta što su Amira posljednih godina dosta mučile povrede, nikako zbog toga da napravi iskorak iz Konye. Strašan talenat ali nikako da uhvati tu konstantu i da se proda. Mislio sam kad je odlazio iz Želje da će do sad biti redovan A reprezentativac.
Meni i Rokoku bi definitivno trebali ćefini da se opet desilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.