Mogu iznijeti ko ja i ti. Sto bi se zajeb.avali kad možemo dovesti novog napadaca i da imamo mir i u nastavki mmu sezone? Ova dvojica bi ispromasivali Boga oca kao sto to obicno rade.Historicar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:05Handžić i Velkoski, mogu iznijeti, prva dva kola.Vec za Evropu, trebalo bi nekoga dovesti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mortal Kombat svako jutro na treningu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Isti smo. Šta me puta pokojni babo nalupo zbog toga. Jednom me i ošišo do glave što sam slufto iz škole igrajući boba.MortemHz je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:30Moja najdraža igra u djetinjstvu!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:26Kako se zvala ona igra loptom kad se prostor podijeli na četiri polja u kojima stoji po jedan igrač. Slično je tenisu, samo se igra nogom, ili glavom, jelte. Mi smo to zvali "boba". Ko skupi šest boba, ispada.
E Kruz je za toga.
Skinem se do pasa i sve kontam da će jedna Tanja proć da me vidi.
-
- Kontakt:
Ma u prva dva kola, imamo Krupu i Mladost, nikakve ekipe.Vala, možemo ih pobjediti bez Ahmetovića, kako god okreneš.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:11Mogu iznijeti ko ja i ti. Sto bi se zajeb.avali kad možemo dovesti novog napadaca i da imamo mir i u nastavki mmu sezone? Ova dvojica bi ispromasivali Boga oca kao sto to obicno rade.Historicar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:05Handžić i Velkoski, mogu iznijeti, prva dva kola.Vec za Evropu, trebalo bi nekoga dovesti.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/goran-kar ... ler/243679
jel ovaj slobodan od sutra?
ili su produžili s njim?
valjao bi ko nasljednik Vladana...
jel ovaj slobodan od sutra?
ili su produžili s njim?
valjao bi ko nasljednik Vladana...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo sam cekao nekog da ovo napiseRajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:51Martin sta ima jesi mi dobroHistoricar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:32Pojačanja, povrede Ahmetovića, Sušića i Handžića, desni bek, zadnji vezni....Toliko pitanja je bilo za Vinka, a ovaj pacijent ga jedino pitao, o ovoj djeci što su igralaKo je iz kluba, pricao sa Vinkom nakon utakmice, treba mu dati orden za glupost.
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
jesma li upravo Gis reci bgtGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:21Samo sam cekao nekog da ovo napiseRajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:51Martin sta ima jesi mi dobroHistoricar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:32Pojačanja, povrede Ahmetovića, Sušića i Handžića, desni bek, zadnji vezni....Toliko pitanja je bilo za Vinka, a ovaj pacijent ga jedino pitao, o ovoj djeci što su igralaKo je iz kluba, pricao sa Vinkom nakon utakmice, treba mu dati orden za glupost.
![]()
![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bas mislite da se pitanja ne dogovore unaprijed? Slicna stvar kao i na pressu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
more like
štos,nos,patos

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
0:2 Tabor
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Belindeti?

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, Google Adsense [Bot], insimadop, johntravolta123, Kyle88, napoleon72, Sazg, Vanja8 i 58 gostiju.