NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zar Makic nije junior Sarajeva ili je kao dosta mlad presao u akademiju FKS to bi znacilo da je Uscuplic prepoznao nesto kod njega
valjalo bi kad bi se danas kompletirao roster da onda imamo malo jace od 2 sedmice da uigramo ekipu sa novim igracima
valjalo bi kad bi se danas kompletirao roster da onda imamo malo jace od 2 sedmice da uigramo ekipu sa novim igracima
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Prelijepa vijest ie da ce se Olic vjerovatno vratiti kako sam i najavljivao eto malo duze je trazio PL ali bitno da se vraca to znaci da nam fali jedan napadac gol masina neko ko ima 25+ golova u nogama bas onako pravi strijelac kao sto smo Stojanova imali prije i to je to uz malo srece sve je moguce gledao sam ja GOSK protiv Igmana znam sigurno sta pricam sa igracke strane dosta pozitivnih stvari 

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Alen Nuhanovic izgleda zadovoljio u sloveniji. I ako bih volio da igra za nkj,ali svim srcem mu zelim uspjeh u karijeri. Decko ima 19 godina,imao je veliki respekt prema klubu za kojeg je igrao njegov otac. Sa 18 godina je odigrao sve i jednu utakmicu u pl,bio ponajbolji igrac na terenu uz to i dao 4 gola i jednu golcinu protiv zvijezde. Decko je pravi profesionalac i primjer svima kako se treba raditi na svojoj karijeri. Siguran sam da ce ovaj momak napraviti dobru karijeru. Hvala alene i sretno ❤
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Pa Tankuljic je 99 godiste zar nije i on zasticeno godiste ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jeste , Ivan Tankuljic, Milos Borovcanin i Devedzic vjerovatno
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
i Olic ako se vrati super, dovoljno tih zasticenog godista
fina je to ekipa, na Berberovicu je ostatak da se pokaze
fina je to ekipa, na Berberovicu je ostatak da se pokaze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čekaj zar nije ovaj Haračić taj tip napadača imamo ovog Galina na klupi....Pa me trebamo gomilati napadace. Ako Haračić nije taj dovesti drugog ako je onda je to to...ispravi me ako grijesim..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2020, 13:36Prelijepa vijest ie da ce se Olic vjerovatno vratiti kako sam i najavljivao eto malo duze je trazio PL ali bitno da se vraca to znaci da nam fali jedan napadac gol masina neko ko ima 25+ golova u nogama bas onako pravi strijelac kao sto smo Stojanova imali prije i to je to uz malo srece sve je moguce gledao sam ja GOSK protiv Igmana znam sigurno sta pricam sa igracke strane dosta pozitivnih stvari![]()
Ma dovoljan je Haracic, ne mozemo imati tri napadaca, to je opet gomilanje i bezveze trosenje para na strance
Ima i Ibrisimovic moze u sredinu, ne trebamo opet 25 stranaca imati
Ima i Ibrisimovic moze u sredinu, ne trebamo opet 25 stranaca imati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobra ti ova

-
- Kontakt:
Imamo mi dosta dobrih igraca do 21.
Sve u svemu dobra je to ekipa.
Sad je na berberovicu da ih ppslozi i izvuce maksimum iz njih.
Dosta je bilo suplje vladine i analize utakmicaa po 4 5 danaa..
Hocemo sve pobjede kuci i na strani da igramo sa svakim bez problema...
Sve u svemu dobra je to ekipa.
Sad je na berberovicu da ih ppslozi i izvuce maksimum iz njih.
Dosta je bilo suplje vladine i analize utakmicaa po 4 5 danaa..
Hocemo sve pobjede kuci i na strani da igramo sa svakim bez problema...
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ja bi se licno Galinom pozdravio vec danas i dao mu papire da ide gdje god hoce korisniji bi Halim Stupac sad bio od njega, a da pitam onako mozda mi se cini samo da Haracic isto ima kila viska Benji je to stavljano na nos a Haracica niko ne spominje
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma ne grijesis nije Haracic los daleko od toga al nije isto ni ubica kakva nama treba vjerujem da mozes razumjeti ima on dosta dobri stvari na primjer fizicki je dosta stabilan, fino prati igru ali jucer je bila situacija gdje je dobio finu loptu on jedan na jedan sa stoperom i iza njihovog stopera u pomoc je stizao jos jedan igrac umjesto da lomi stopera i napada gol on je otisao na krilo i sacekao utrcavanja u kojem je poslao los pasdacco je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:05Čekaj zar nije ovaj Haračić taj tip napadača imamo ovog Galina na klupi....Pa me trebamo gomilati napadace. Ako Haračić nije taj dovesti drugog ako je onda je to to...ispravi me ako grijesim..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2020, 13:36Prelijepa vijest ie da ce se Olic vjerovatno vratiti kako sam i najavljivao eto malo duze je trazio PL ali bitno da se vraca to znaci da nam fali jedan napadac gol masina neko ko ima 25+ golova u nogama bas onako pravi strijelac kao sto smo Stojanova imali prije i to je to uz malo srece sve je moguce gledao sam ja GOSK protiv Igmana znam sigurno sta pricam sa igracke strane dosta pozitivnih stvari![]()
mislim da me shvatas treba nam neko ko gleda na gol i moze to uradit, izraziti strijelac
takoder ne znam koliko ste upoznati ali Haracic je imao par strasnih kikseva jedan i protiv nas u onoj sezoni kad je Iso Nanin bio ne kazem ja da je on los ali po meni fali nam taj igrac opet ponavljam to je moje misljenje
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ako ces dovesti drugog onda se rijesiti njega treba.
A obzirom da je tek došao, ti drugog napadaca nećeš dobiti, osim mozda Fajketa.
A obzirom da je tek došao, ti drugog napadaca nećeš dobiti, osim mozda Fajketa.
-
- Kontakt:
Nama Galin ne treba i na njega se trosi bezveze. Najgori napadac u ovoj ligi za mene i ja samo ne znam sto ce nam on. Ko njega uvijek dovodi tu kod nas.
Treba nam igrac kao sto je bio Uros Stojanov. Koji ce zabijati golove ne bjezati od.golmana.
Treba nam igrac kao sto je bio Uros Stojanov. Koji ce zabijati golove ne bjezati od.golmana.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to jest sigurno trziste je bas tesko al ja se slazem sa @nebeskasila za Galina realno lik je prosjek za druge lige jos ima 30godina u guzici tu je zato sto je dobar sa nekim i to mi se ne svida

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- legenda reala
- Kontakt:
Nece Dizda u Gz, ima neki poso tamo, jel moguce da nece nikako ni igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jest moguce i prije se spominjalo da ce Benjo na fakultet da se ostavio fudbala njegovi su inace dobrostojeci stati mu drzi kafic sto se tice togalegenda reala je napisao/la: ↑19 jul 2020, 22:51Nece Dizda u Gz, ima neki poso tamo, jel moguce da nece nikako ni igrati
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Zna li se ko ce jos otpasti od igraca. Nadam se samo da ce otici oni sto nemaju kvalitete a da ce ostali igrati srcem. Mislim da ce morati igrati kako treba jer je Hamdo tu pa imamo taj autoritet sto nam treba
Evo ovaj mali Makic ce ostati u ekipi, 18 godina junior Sarajeva
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- ASD
- Kontakt:
Makić bi trebao biti jedno od boljih pojačanja.
Odigrao je par mečeva za Metalleghe u ovoj ligi prije odlaska u juniore Sarajeva.
Odigrao je par mečeva za Metalleghe u ovoj ligi prije odlaska u juniore Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.