Napraviću se da nisam pročitao.
Usput, čestitke braci na novom penalu Brune Fernandesa i zamalo finalu kupa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Napraviću se da nisam pročitao.
Lafo se uhvatio Asima Zeca samo da ne bi ko spomenuo
Opa Đurđo, jel to naša neka?
Amira su povrede bas zeznule. Pisali su neki mediji da su njega pratili Udinese i Atalanta i da je trebao preci u jedan od ta dva kluba i onda se povrijedio i potencijalni transfer je propao. Bas steta..braco je napisao/la: ↑19 jul 2020, 22:13Šteta što su Amira posljednih godina dosta mučile povrede, nikako zbog toga da napravi iskorak iz Konye. Strašan talenat ali nikako da uhvati tu konstantu i da se proda. Mislio sam kad je odlazio iz Želje da će do sad biti redovan A reprezentativac.
Riki isto od odlaska u Udinese nikako da uhvati onu formu od prije 3-4 godine. Ali haj bar redovno igraju obojica (pogotovo Amir kad nije povrijedjen) i klepaju lovu.
Višća je ljudina, drago mi je zbog njega. Da su i ove godine chokali u finišu, mislim da bih i ja poludio.![]()
Šta sam vam rekao.
Je li ovo neka nasa? Fura cura plavo, i torbica plava.
To je laz, a ti kao imperator bi trebao biti neutralan i ove sto imaju po 23 acc eliminisati al to je valjda in da ima vise postova, s jednog pise rega, s drugo se pravi debil. Al haj' moc interneta i ljudske gluposti nikad dosta. Tako da malo budi profesionalni ako vec imas titulu imperatora.
Vidi imal je na IG, ako ima vidi jel se kad tagovala u Dorianu. Matematika je jasna, ucjenićemo je preko delinja već nekako.
Ne znam jel nasa, to Keru propitajte
mozemo zakupiti kakav bend i salu da buducim mladencima olaksamo tebe cemo oske zaduziti da nadjes hostese po svom ukusu
Ma ono dogovoreno govorim, svakako je to mrtvo slovo na papiru
Koliki imamo procenat za Gojaka? Izgleda da ce i on napraviti transfer. Nagadja se da ga Dinamo nece dati za cifru manju od 10 miliona eura?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.