Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Formula 1
Hamilton da sjede u Actrosa MP4 pobijedio bi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Utrka je samo dokaz kakav je Max vozac, uz sve probleme i dominaciju Mercedesa na kraju (bez dodatnog boxa Hama) bio bi oko 30ak sek iza njega, a svi ostali +1 lap.
- invincible1921
- Kontakt:
Zbog ?
=\_1921_/=
Jbt pratim vec 25 godina ovaj sport i svake godine sve vise propada koliko god ovi mislili da napreduje. Raznorazne novine, uvodjenja i ostala sranja su unistila F1. Ona era Sumahera i ona konkurencija s ovom danasnjom je neuporedivo teza. Zamisli boris se protiv Hakkinena, Coultharda, Montoye, brata Ralfa, Barikela, Alonsa, Fisikele, Raikkonena itd. Samo jedna ona titula vrijedi ko tri ove. Cuj konkurencija ti Bottas mrtvi o majko draga. Ovi ostali bezmudi, nesposobni, da li su neke igre u pitanju, prevare ko ce ga znat. I ako jesu, sve ce se uradit da se zataska. Prije si morao dusu ostavit na stazi da imas 3 4 sekunde prednosti a ovaj danas nabija krug citav ****. Dosadno do bola. One sezone od 2007 do 2014 su vrh vrhova bile,konkurencija koliko toliko dobra. S Alonsom Kimijem Luisom Sebom i ostalima. Ovo sad je sprdacina postala.
I sta je sad s ovog Racing Pointa, kako to da su preko noci brzi od jednog RB i dva Ferrarija?
I sta je sad s ovog Racing Pointa, kako to da su preko noci brzi od jednog RB i dva Ferrarija?
GOAT Lewis Hamilton.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
25 godina prati F1, a ima 19. 
Isto tako se pisalo 2002. "e kako je nekad F1 bio dobar sport, sad smor. Sad Barikelo propusta Sumahera na cilju, nesposobni Ralf i Couthard ni za sta, a prije vozili Sena, Prost, Mensel, Berger... ". Uvijek je nesto prije bilo kao bolje. Ljudi imaju potrebu glorifikovati nesto iz proslosti. I prije 20 godine, F1 je bio haman identicna kao i danas. Bit ce isto i za 20 godina. Uvijek ce postojati jedna ekipa koja dominira, u odredjenom vremenu.
A sad, ako to nije ekipa za koju neko navija, ne treba znaciti da ima pravo omalovazavati ovo sad.
A sad, ako to nije ekipa za koju neko navija, ne treba znaciti da ima pravo omalovazavati ovo sad.
Nikad ovako jedna ekipa nije bila dominantna, ne znam cemu potreba stalno da se Laze da se ovakva dominacija prije desavala 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cudan lik, na nekim temama se predstavlja kao matorac od 40+ a na ljubav&sex jedva punoljetan
Racing Point brzi tri sekunde po krugu u odnosu na proslu sezonu, ma sve je legalno
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma kakvi. 7 titula(ukljucujuci i ovu sezonu) zaredom niko nije osvojio
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Govorim o dominaciji jedne ekipe kroz jednu sezonu.
Ko je kriv konkurentciji sto ih ne mogu stici?
Mozda bi Mercedes trebao sam od sebe da uspori?
Da su to mogli, isto bi uradio i Mclaren sa kraja osamdesetih, Williams sa pocetka devedesetih, Ferari iz dvije hiljaditih, Red Bull...
Ko je kriv konkurentciji sto ih ne mogu stici?
Mozda bi Mercedes trebao sam od sebe da uspori?
Da su to mogli, isto bi uradio i Mclaren sa kraja osamdesetih, Williams sa pocetka devedesetih, Ferari iz dvije hiljaditih, Red Bull...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Leclerc lijep i mlad pa ga maze fanovi. Ako se vratimo nazad fanovi su pljuvali i GOAT-a ovog sporta Alonsa. Tada sam znao ako Alonso nije uzeo titulu nece niko. Fanovi velicali Vettela, on je trofejan samo treba sezona dvije da mu posloze sve.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jel to Bottas nije dobio nikakvu kaznu za onaj jump start? Smijesno, za Mercedes i Racing Point izgleda ne vaze pravila.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako ih niko ne stigne sa novim pravilima 2022. gasi Formulu.
Ugasena je formula davno. Najjace mi je sto neki cigica vec postavljaju za goata frajer nije ni u top 3.
Cuj ovog gore konkurencija uvijek bila ista.
Jbt kolac sta se sve nece procitat. 2 covjeka se bore za pobjedu pa to nigdje nema. Onaj mali Max kupi mrvice samo. Sto Britanski klosarcic nije nista napravio u onom Mclarenu kad je Vettel dominirao? Nije imao bolid sigurno. Alonso u Ferrariju do zadnje trke konkurentan bio. Pada gledanost svake godine,ubrzo nece niko pratit ovo vise.
Cuj ovog gore konkurencija uvijek bila ista.
Jbt kolac sta se sve nece procitat. 2 covjeka se bore za pobjedu pa to nigdje nema. Onaj mali Max kupi mrvice samo. Sto Britanski klosarcic nije nista napravio u onom Mclarenu kad je Vettel dominirao? Nije imao bolid sigurno. Alonso u Ferrariju do zadnje trke konkurentan bio. Pada gledanost svake godine,ubrzo nece niko pratit ovo vise.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije dobio kaznu iz istog razloga zbog kojeg Vettel nije dobio prošle godine u Japanu. Doduše Vettel njemac, Mercedes njemci, možda se zajebali ovi iz FIA-e.Bundesliga je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:40Jel to Bottas nije dobio nikakvu kaznu za onaj jump start? Smijesno, za Mercedes i Racing Point izgleda ne vaze pravila.
Nije u potpunosti zaustavio vozilo pa opet krenuo i nije prešao liniju. Senzori se ne aktiviraju ako ne pređeš tu liniju, tako da se nema zbog čega kazniti. Kaznio je samog sebe dovoljno i izgubio bruku pozicija.
Veliki sam ljubitelj F1 ali ovo zaista više nema smisla. Isto tako, iako volim Mercedes kao auto i vozim ih duže vrijeme, ovo je ipak dosadno. Nema tu više onog trkačkog naboja. Slučaj Perez-Stroll i Racing-Pointa dokazuje da gotovo svaki vozač može ostvariti odličan rezultat ako je bolid pravi. Da mi je samo vidjeti da li bi, gotovo pa epski opjevan, Hamilton bio bar blizu uspješan u jednom osrednjem Renaultu.
D O S A D N O
Post kopiran sa F1 Racing BiH (navijac Mercedesa) objasnio. : )
D O S A D N O
Post kopiran sa F1 Racing BiH (navijac Mercedesa) objasnio. : )
Naravno da ne bi Hamilton osvojio nista u Renault, kao sto ni Vetel ne bi osvojio da je vozio za Williams, Sumaher za Jordan, ili Sena za Ferari.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.