I nama izbi gool u 95 min. kuknjava
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
јebemo mu tetku sekretare
Jel bar legendu zaјebo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fali tu jedna klasa koja će isporučiti dvocifrene golove.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:35Sreca vam je pa ovi moji ne prate nista deadass
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Lik jedini tipuje u svojoj ekipi i mi opet izgubimo 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li neko kazniti smećarske Grizlije jer su pustili utakmicu Gongashima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo. To smo ocekivali od legende da podrzi novo pravilo.legenda reala je napisao/la: ↑19 jul 2020, 23:44Hoće li neko kazniti smećarske Grizlije jer su pustili utakmicu Gongashima

Max Allegri
De mi samo objasni na koji su nam to način pustili ?legenda reala je napisao/la: ↑19 jul 2020, 23:44Hoće li neko kazniti smećarske Grizlije jer su pustili utakmicu Gongashima
Bježi ba kuknjava
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Trebinjac94
- Kontakt:
Čestitke Potkovicama na zasluženoj tituli. Čini mi se da su vodili od početka do kraja, tako da svaka čast 

Blue Train
Članovi saveza jedan protiv drugog i baš "slučajno" jedini domaćin koji nije zabio. Smrdi na sarmel aferu sa uređivanjem prognoza.
A nama lafo nešto prebacuju.

A nama lafo nešto prebacuju.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- legenda reala
- Kontakt:
Pa gledaj Mokesove i Justinove prognoze, sve prognoze koje mole boga da ne dođu, prepali se još jedne titule velikih Dragonsa i daj pusti Gongashe al da ne bude ofirnoDerdiyok je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:16De mi samo objasni na koji su nam to način pustili ?legenda reala je napisao/la: ↑19 jul 2020, 23:44Hoće li neko kazniti smećarske Grizlije jer su pustili utakmicu Gongashima

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fanatikosi ce i narednu dobiti sluzbeno protiv Topnika, kao i ovu. To nisi spomenuo legendo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Da ste odigrali pošteno, ja bi zovno Topnike da odigraju zadnje kolo, sad neću

Mi smo regularni od samog početka sezone, za razliku od nekihlegenda reala je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:38
Da ste odigrali pošteno, ja bi zovno Topnike da odigraju zadnje kolo, sad neću![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ovaj legenda zna samo da vrijedja, ja ne znam kako jos nije banovan.
Mislim znam, jer sebi sredjuje unbanove kad ih dobije jer je svima u supku ali ok
Mislim znam, jer sebi sredjuje unbanove kad ih dobije jer je svima u supku ali ok
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Urađeni su rezultati, javite ako ima kakvih grešaka.
Mali rezime.
U 1. ligi borba za titulu je spala na 2 slova, Gongashi ili BHF prekidaju dominaciju Dragonsa. Gongashi 3. ili BHF prvi put. U baraž će neko od Grizlija, Kockara, Delfina, Jedinstva i Krajine.
Hollywood i Topnici idu u niži rang.
U 2. ligi, Spartans i Pjetlovi su osigurali promociju u 1. ligu. Legs ide u baraž za 1. Zadnja 3 tima su Spamm, Čekirari i Bilder. Neko će ići u kvale, druga 2 u 3. ligu.
U 3. ligi Potkovice su osigurale titulu, promociju nešto ranije. Interesantno, ovo je prvi trofej u historiji kluba. Još samo 2 tima nikada nisu osvajala neki trofej, to su Gromovi i Formula. Train i Premier se bore za diretnu promociju u cvajtu. Drugi tim će u baraž.
Mali rezime.
U 1. ligi borba za titulu je spala na 2 slova, Gongashi ili BHF prekidaju dominaciju Dragonsa. Gongashi 3. ili BHF prvi put. U baraž će neko od Grizlija, Kockara, Delfina, Jedinstva i Krajine.
Hollywood i Topnici idu u niži rang.
U 2. ligi, Spartans i Pjetlovi su osigurali promociju u 1. ligu. Legs ide u baraž za 1. Zadnja 3 tima su Spamm, Čekirari i Bilder. Neko će ići u kvale, druga 2 u 3. ligu.
U 3. ligi Potkovice su osigurale titulu, promociju nešto ranije. Interesantno, ovo je prvi trofej u historiji kluba. Još samo 2 tima nikada nisu osvajala neki trofej, to su Gromovi i Formula. Train i Premier se bore za diretnu promociju u cvajtu. Drugi tim će u baraž.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.