Zato što su mikrokreditna organizacija, sport je u AS Roma doo kolektivu sporedna stvar.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Mislim da od toga nema ništa, Roma će "izgledno" tražiti preveliku cifru za 34-godišnjeg Edina..
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Imaju finansijskih problema,a i on ima preveliku platu za Romine standarde,tj ne igraju LP da mogu to pratiti
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Edin zagonetan.
FC Grizzlies
Tino i Edin su spremni
- Goalgetter
- Kontakt:
To je mjesto na kom može puno dati. Edin je igrač sa izrazitom fudbalskom inteligencijom, pasom, osjećajem za prostor i razigravanje, promjenu smijera, zna zadržati loptu dok se suigrači postave.
Odavno mislim da bi mu tu bilo mjesto i u reprezentaciji. Otkad je otišo Miske, nama je protok igre između veznog reda i napada 0 poena.
Pjanić je već odavno zakopan na tu poziciju zadnjeg veznog, a jedini pored Džeke ima natprosječnu fudbalsku inteligenciju i pregled.
...
Interesantan mi je odnos ovih igraca sto dodju iz Premiershipa u Seriju A...to sam i ranije upratio. Pozdravljaju se i ispricaju kao da su saigraci iz reprezentacije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zasto ste tako naivni i vjerujete svemu sto se procita
Prvo Edinova plata jeste najveca, ali i najvece koristi imaju od njega.
Nemojte misliti da zaradjuje 100 milja sedmicno lupam, a ostali po 15, pa je njegova plata neizdeziva. Ne, zaradjuje 100, ostali 80. Pa Pastore zaradjuje haman ko i on nikakve koristi od njeg, Zaniolo ima normala platu, vrijedi dosta, al povrijedjem stalno. I koga bi se oni trebali rjesiti logikom nekom?
u svakom slucaju bilo bi puno vece dostignuce skinuti juventus sa interom , uz nekih 10-15 golova, nego mlatit titule s klubom koji kontrolise Var i pobjedjuje na najciganskije moguce nacine...ulazeci s klupe
Dzeko je fizicki zvijer poput Ronalda i Ibre...moze on komotno i sa 37 biti znacajan faktor...ako je mogao Luka Toni, moze i on
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pitanje je hoce li on premjestati 5 clanova porodice u drugi grad
Hoce li ostaviti ekstra platu, sigurno mjeato u prvoj postavi, kapitensku traku, postovanje svih od igraca, trenera, direktora, Totija, bivsih saigraca..
Kad se sve to sabere ne lici mi na njega da ide na takav korak, na takav izazov sa vec 35 godina narednog proljeca
Mislim, zasto igrati nekih 40%, kad ovamo mozes 90%
- JavierBosnia
- Kontakt:
A zasto se ne rijese 2 bespotrebna igraca koja skupa imaju vecu platu od dzeke, a ostave kapitena i najkorisnijeg igraca tima.
Trenutno korisnika/ca: 231983, AmorVincitOmnia, AnelMid, bavarian_bk, Bordo10, Bosanac90, bosnas_, Bosnjo22, CHR, Confiance, Cwirek, dena24, Edincapitano, EdinjoBos, ELDIABLO20, fukara87, gigglessmoke, Godfather, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, Homelander, iliyaa8, invincible1921, itatabisine, J1897, James1987, johntravolta123, KarlMarx, Kaunas, komax, kovacic, lakilone, Lecler, ledesma, leo1946, linethreader, Lokomotifa, marlostanf1eld, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, MostarReds22, napapijri1987, NebeskaSila96, nedimsalih, Pact1921, Paromlinac, Rahma, RobijasiZenica1988, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, smajke, tiketoke, totasef1, Turo, Uprava, Venom, Wilshere10, zaostrog i 337 gostiju.