Plus, bez Chiellinia i Demirala 6/7 mjeseci. A i broj primljenih golova je tek pokvaren u zadnja 4 kola.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Plus, bez Chiellinia i Demirala 6/7 mjeseci. A i broj primljenih golova je tek pokvaren u zadnja 4 kola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa o tome se i govori. Dok su bili Chielini i Barza plus sa njima dodaj kiksaru Bonucija to je bilo extra. Sad kad nema prve dvojice i kad Bonuci vodi odbranu vidi se koliko Juve igra sigurno u odbrani. De Lighta ne ubrajam jer je tek nepunu sezonu tu. Ako nastavi kako je krenuo biti ce super po Juve.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da nije bilo "rešetanja" u Milanu, brojevi bi bili na nivou prošle sezone. 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Spinazzola mi je vise nego solidan bek, Roma je na dobitku sa njim.
Ali Handanovicevi izleti i promasaji lopte, smijurija. Lautaro qurcu za usi pao, skroz drugi igrac u nastavku sezone.
Ali Handanovicevi izleti i promasaji lopte, smijurija. Lautaro qurcu za usi pao, skroz drugi igrac u nastavku sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Napišeš najbolja odbrana u svijetu i onda mi to dokazuješ poređenjem da ostalim ekipama u Serie A
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Dobar dan, evo vidim Conte opet nesto kuka, ovaj put u vezi termina vezanih za odigravanje utakmica. Ne daj Boze da je inter prosao dalje u LP sta bi onda bilo. Ko mu je kriv sto Bolognu ili Veronu nije pobijedio. Ah sto ne mogu ove sto non stop kukaju 
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- BuffonGigi
- Kontakt:
To sto ti kluba nema ni na mapi vec 10 cijelih godina pa se zadovoljavas omalovazavajuci rivale, ali bol nikako da prodje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A ko koga omalovažava? Ti si fakat poseban slučaj. Lik napiše da Juventus ima najbolju odbranu na svijetu. Ja kažem imao prije 4-5 god, trenutno ne. Moje mišljenje,a koliko vidim na vašoj temi, većina juventina se slaže s tim. Onda on svoju tvrdnju dokazuje poređenjem sa drugim klubovima u Serie A. Pa gdje je tu logika? I na sve to dodjes ti sa svojim klasičnim spinom. Kod tebe su argumenti misaona imenica.
Il Club più titolato al mondo!
Popusti ga ba, nije uzeo lijekove jutros
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Gigia ni kod kuce ne uzimaju za ozbiljno, a da ga mi gledamp kao drugacijeg. No way
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vaš klub ni u gradu gdje se nalazi ne uzimaju za ozbiljno, kamo li u Serie A
Ne treba Gigi piti lijekove, Gigi sebi upali veceras tv, i gleda kako mu se Juve bori za novi skudeto, rivali se mijenjaju svake godine a ishod isti. Lijekove nek piju retardinjosi koji od muke omalovazavaju tudje uspjehe.
Ne treba Gigi piti lijekove, Gigi sebi upali veceras tv, i gleda kako mu se Juve bori za novi skudeto, rivali se mijenjaju svake godine a ishod isti. Lijekove nek piju retardinjosi koji od muke omalovazavaju tudje uspjehe.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nece se dodjeljivati ZL ove godine. Kako mucki zakinuse Ronalda za sigurno osvajanje nagrade
Sad sam jos ubjedjeniji da Juve uzima ligu prvaka.
Sad sam jos ubjedjeniji da Juve uzima ligu prvaka.
jedan lijevi bek povrijedjen, drugi kurcu ne valja, treci je takodjer los, no trenutno je u mcdonaldsu
stoga, veceras na lijevom beku igra zapravo desni bek, djavan anderson, ko god on bio
stoga, veceras na lijevom beku igra zapravo desni bek, djavan anderson, ko god on bio
Nisam znao da vam je Silvio Proto rezervni golman, pa koliko dugo taj brani.
embrace the chaos
Što chini toliko laješ na Johnya, on je meni pristojan bek, nije top, ali je pristojan. Bolji od debelog lažnog Lukakua.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.