FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo li to Hebibovica i sljedecu sezonu gledati ba beku?
Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anketa sa klubovima ide kada saznamo tačne protivnike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Oremuša turit na beka, Đokanoviću dat ulogu u sredini, Šejtan i Tatar/Jukić krila, špicoka ubica, Rahman i Zidan u rokadi na AMFu i ne more nam niko ništa, jači smo od sudbine. Šutnut Cruza, Milanovića, u slabijim tekmama davat ovoj djeci šansu prije nego tim istrošenim likovima koji se adaptiraju po dvije godine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Tataru je ugovor do 2021. Odmah vidjeti misli li produzavat ugovor, ako ne poslije Evrope ga odmah prodati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Da bogda da je imalo istine u ovim pricama, pa da se zavrse Suljic i Beciraj… slobodno gasi sve, motaj kablove, nista nam vise ne treba. (Jos kad bi se u tom paketu nekako rijesili Milanovica i Cruza to bi bilo VRH).
Sve ostale pozicije su sasvim solidno popunjene:
- Imamo 3 odlicna golmana;
- Stoperski par Serbecic/Milicevic je super, ne trebaju nam bolji od njih pa da neko sjedi na klupi;
- Na bekovima desno Hodzic i Sabanovic mogu dat ruke dok se Hebib ne oporavi, lijevo je sasvim svejedno ko ce sjediti na klupi iza Pidre.
- U sredini, ako trener nije u stanju nesto iskombinovati od ovoga Djokanovic/Oremus/Susic/Rahmanovic/Zinedin neka slobodno sam da ostavku;
Po meni, glavni problem trenutno je napad. Ahmina povredsa je ovo samo ogolila do kosti. Nemamo prvog Špica, a realno Hare je pokazao da nije adekvatna zamjena za Ahmu. Dobar je za 10-ak minuta da promjeni ritam, zabio je i neke vazne golove, alo potpuno je jasno da nemamo pola ekipe kada je on na terenu od pocetka utakmice umjesto Ahmetovica.
Tatar nekad hoce, nekad nece. Samo cekam kad ce i on ispucati svoju dozu nafake pa da nam ostane samo da cupamo kose. Od Jukica realno jos nismo vidjeli da predstavlja opasnost naprijed.
Ova dva igraca o kojima mahalamo Sejtan i Beciraj napravili bi dar mar svakom protivniku. Znaju zabiti, probiti, asisitirati, odlicni jedan na jedan. U punom sastavu, ne bi znao odakle sjeva Ahmetovic/Tatar/Rahmanovic/Beciraj/Suljic... to je to... Sa ovim sto trenutno imamo, dovolno je da nam zatvore Rahmana ili Ahmu i mi smo gotovi.
Sve ostale pozicije su sasvim solidno popunjene:
- Imamo 3 odlicna golmana;
- Stoperski par Serbecic/Milicevic je super, ne trebaju nam bolji od njih pa da neko sjedi na klupi;
- Na bekovima desno Hodzic i Sabanovic mogu dat ruke dok se Hebib ne oporavi, lijevo je sasvim svejedno ko ce sjediti na klupi iza Pidre.
- U sredini, ako trener nije u stanju nesto iskombinovati od ovoga Djokanovic/Oremus/Susic/Rahmanovic/Zinedin neka slobodno sam da ostavku;
Po meni, glavni problem trenutno je napad. Ahmina povredsa je ovo samo ogolila do kosti. Nemamo prvog Špica, a realno Hare je pokazao da nije adekvatna zamjena za Ahmu. Dobar je za 10-ak minuta da promjeni ritam, zabio je i neke vazne golove, alo potpuno je jasno da nemamo pola ekipe kada je on na terenu od pocetka utakmice umjesto Ahmetovica.
Tatar nekad hoce, nekad nece. Samo cekam kad ce i on ispucati svoju dozu nafake pa da nam ostane samo da cupamo kose. Od Jukica realno jos nismo vidjeli da predstavlja opasnost naprijed.
Ova dva igraca o kojima mahalamo Sejtan i Beciraj napravili bi dar mar svakom protivniku. Znaju zabiti, probiti, asisitirati, odlicni jedan na jedan. U punom sastavu, ne bi znao odakle sjeva Ahmetovic/Tatar/Rahmanovic/Beciraj/Suljic... to je to... Sa ovim sto trenutno imamo, dovolno je da nam zatvore Rahmana ili Ahmu i mi smo gotovi.
-
- Kontakt:
To i jeste najveci problem oko odlazaka igraca bez obestecenja,jer se ne prica na vrijeme,ceka se zadnja godina ili cak pola godine i onda pusiona.hordasDoboj je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:38Tataru je ugovor do 2021. Odmah vidjeti misli li produzavat ugovor, ako ne poslije Evrope ga odmah prodati.
Suljic je danima u Sarajevu ima sigurno vise od mjesec dana stalno je sa Imperia ekipom koja je bliska i sa Crničkim
A vec je rečeno na pocetku prelaznog roka da smo mu mi neka treća opcija, ako sve propadne vani
A vec je rečeno na pocetku prelaznog roka da smo mu mi neka treća opcija, ako sve propadne vani
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 20 jul 2020, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Na kraju ce doci igrač znan samo Hadziji, a mi cemo se sjebat
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa nece lik 7x produzavati ugovor. Kakav problem? Jel malo stonje donio dvije titule i kup? Produzio ugovor. Novi ugovor se ne potpisuje samo da bi ga prodao nego i iskoristio. Jedno je kad igras godinu pa neces da produhis a drugo je kad vec jednom produzis, budes medju najboljima logicno da i klub trrba tu malo spustiti rucnu. Ova uprava je 3 godine drzala isti kostur i pojacavala se konstantno. I opet problem.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:53To i jeste najveci problem oko odlazaka igraca bez obestecenja,jer se ne prica na vrijeme,ceka se zadnja godina ili cak pola godine i onda pusiona.hordasDoboj je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:38Tataru je ugovor do 2021. Odmah vidjeti misli li produzavat ugovor, ako ne poslije Evrope ga odmah prodati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tatar i Suljić
Jukić i Krste
Milanović i Hebib
Cruz i Imamović
Resić i Konjalić(posudba oba)
joj što ti je selektirana ekipa
fala hoš da i tebi
neka nešto me hunjavica neka
al fala ti
Jukić i Krste
Milanović i Hebib
Cruz i Imamović
Resić i Konjalić(posudba oba)
joj što ti je selektirana ekipa
fala hoš da i tebi
neka nešto me hunjavica neka
al fala ti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Analitički istok neka da svoju ocjenu na osnovu ovog videa!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
evo Marin Galić ode iz Borca...Hadžija makar ga na probu zovi 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cudo ga :historicar:ne spominje odavno ga nije spomenuo njega i Sesara

SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
suljic brz, prodoran, precizan, nije sebican, dijeli lopte, zna kad treba sam krenuti u zavrsnicu, pregled igre odlican, ubacaj perfekcija, zamisljam vec situaciju gdje ostavlja loptu na sut susicu itd. dobar potez. ako valja jednoj olimpiji valja i nama itekako. pojacanja su iz olimpije a ne iz mladosti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Kako si Suljica opisao kontam ode u Chelsi , vise smo od Tatara imali koristi al Šuljić je jači igrač ...AngelDiMaria je napisao/la: ↑20 jul 2020, 15:42suljic brz, prodoran, precizan, nije sebican, dijeli lopte, zna kad treba sam krenuti u zavrsnicu, pregled igre odlican, ubacaj perfekcija, zamisljam vec situaciju gdje ostavlja loptu na sut susicu itd. dobar potez. ako valja jednoj olimpiji valja i nama itekako. pojacanja su iz olimpije a ne iz mladosti
Omiljeni epitet Velida Spahe za VelkoskogAngelDiMaria je napisao/la: ↑20 jul 2020, 15:42suljic brz, prodoran, precizan, nije sebican, dijeli lopte, zna kad treba sam krenuti u zavrsnicu, pregled igre odlican, ubacaj perfekcija, zamisljam vec situaciju gdje ostavlja loptu na sut susicu itd. dobar potez. ako valja jednoj olimpiji valja i nama itekako. pojacanja su iz olimpije a ne iz mladosti

Majke mi vise nahvaliste Sejtana, nego Tinu kad je dolazio, polako ljudi 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Menjam 3 krila za 1 dobro(Hebib+Milanović+Cruz)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.