I Jovanović koji je daleko najbolji stoper lige
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
E jbg sad... Da bar Beciraj dodje od tih bilo bi top, sva trojica, nekako mi to djeluje preozbiljno...

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
handrili bi oni sviju da imaju čim, nego sreća em nemaju em će bit skupa sezona sa ovim mjerama, iz prazne nepuca...Pitar6785 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 20:56Mi se puno kurcimo, a mnogo smo se manje pojacali od kona a ljudi su nas u medzusobni odmjerima otresli.
Ahmet najbolji igrac tima 35 banki rebro slomljeno, pojacinas niko nije (odkupili zidana) i pidraga se vratio, otiso gavran ekipa fakticki ista.
Vaso miskin crni sa poglavicom koji je potomak od glavnog kauboja sportskog kriminalca poznati po inenu ivan ce sve uradit kriminalne i je kriminalne stvari da radnicka klasa izade iz jame duboke 100 godina
a ponavljam uvest 5 igrača s klupe će ubit svaku taktičku zamisao ili momentum koju neka ekipa ima, tu ćemo profitirat, mi , Zrinjski i vjerovatno Sise
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Malo je reći da je nerealno da dođu ova trojica, a još manje realno da su završeni već. Kad bi jedan od njih došao, bilo bi dobro. Ali, pratit ćemo u narednom periodu da vidimo jesu li završeni. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dolazi grupica pitara iz Japana često na tekme.
Kako nisi na istoku vidio trans Horde zla - Kamakura (Honshū)
Jedan od njih je aktivan na forumu ovdje
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja bi iskreno dao Mladosti Cruza i Milanovica za Fanima.Tu nista ne trosis.A Suljica isto dovedes za lovu koju si planirao to stoji kako stoji.U tom slucaju imas 4 krila koja su bare-bare i koji god par da igra imas dar mar.Kad ti treba brzina gurnes Sejtana i Fanima,Tatar za neke druge zamisli,Jukica isto. Ovako imas ta rezervna krila samo na papiru a u praksi kad treba uletiti bgm osjeti se razlika da Tatara npr mora Cruz zamjeniti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedan od te trojice kad bi došao bilo bi odlično, 2/3 bi bilo perfektno i ludnica a sva trojica - euforija kakva nikad do sad nije bila.
FK Sarajevo
dao bi ja i Hebiba gratismiky_hz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:04Ja bi iskreno dao Mladosti Cruza i Milanovica za Fanima.Tu nista ne trosis.A Suljica isto dovedes za lovu koju si planirao to stoji kako stoji.U tom slucaju imas 4 krila koja su bare-bare i koji god par da igra imas dar mar.Kad ti treba brzina gurnes Sejtana i Fanima,Tatar za neke druge zamisli,Jukica isto. Ovako imas ta rezervna krila samo na papiru a u praksi kad treba uletiti bgm osjeti se razlika da Tatara npr mora Cruz zamjeniti.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja kako sam upucen da su dogovoreni,a isto tako kaako sam upucen cekaju 1 august da bi to i ozvanicili,zasto nezz ni ja
Samo Sarajevo
Oj gdje je prvi august, pa niko nece igrati od njih a ne vidim razlog je su i suljic i fatos i anel slobodni igraci.mm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma nema nista od hadzica i beciraja bezveze se raja nada pa mislim bi od suljica imamo i previse krila maximum cemo 2 igraca dovest. Za koji niko garantujem nije ni rekao... vjerovatno spic i zadnji vezni. Ostalo cisto sumnjam.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
duži prelazni Panto?
Što hebuDenchi je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:08dao bi ja i Hebiba gratismiky_hz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:04Ja bi iskreno dao Mladosti Cruza i Milanovica za Fanima.Tu nista ne trosis.A Suljica isto dovedes za lovu koju si planirao to stoji kako stoji.U tom slucaju imas 4 krila koja su bare-bare i koji god par da igra imas dar mar.Kad ti treba brzina gurnes Sejtana i Fanima,Tatar za neke druge zamisli,Jukica isto. Ovako imas ta rezervna krila samo na papiru a u praksi kad treba uletiti bgm osjeti se razlika da Tatara npr mora Cruz zamjeniti.![]()
![]()

FKS
Znam sa je duzi ali ako su slobodni a kako vidim jesu, onsa mi nema logike.
E jesino da se automatski svima produzilo po mjesec dana. To je onda ok.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
pa čekaju da se lige završe pa da vide hoće li bit još ponuda
nema druge
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
jer neće više na beku ni na krilu zaigrat ako dođe Suljić il Fanimo...hamsik je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:12Što hebuDenchi je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:08dao bi ja i Hebiba gratismiky_hz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:04Ja bi iskreno dao Mladosti Cruza i Milanovica za Fanima.Tu nista ne trosis.A Suljica isto dovedes za lovu koju si planirao to stoji kako stoji.U tom slucaju imas 4 krila koja su bare-bare i koji god par da igra imas dar mar.Kad ti treba brzina gurnes Sejtana i Fanima,Tatar za neke druge zamisli,Jukica isto. Ovako imas ta rezervna krila samo na papiru a u praksi kad treba uletiti bgm osjeti se razlika da Tatara npr mora Cruz zamjeniti.![]()
![]()
kuknjava
Ako damo bilo koje pare za Fanima treba dati Emiru odkaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.