Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nije ovdje stvar moze li Dzeko, moze itekako naredne 2-3 god
Pitanje je hoce li on premjestati 5 clanova porodice u drugi grad
Hoce li ostaviti ekstra platu, sigurno mjeato u prvoj postavi, kapitensku traku, postovanje svih od igraca, trenera, direktora, Totija, bivsih saigraca..
Kad se sve to sabere ne lici mi na njega da ide na takav korak, na takav izazov sa vec 35 godina narednog proljeca
Mislim, zasto igrati nekih 40%, kad ovamo mozes 90%
Hoce li ostaviti ekstra platu, sigurno mjeato u prvoj postavi, kapitensku traku, postovanje svih od igraca, trenera, direktora, Totija, bivsih saigraca..
Kad se sve to sabere ne lici mi na njega da ide na takav korak, na takav izazov sa vec 35 godina narednog proljeca
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne želi Roma da mu placa trenutnu platu zato i hoce da ga prodaju.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A zasto se ne rijese 2 bespotrebna igraca koja skupa imaju vecu platu od dzeke, a ostave kapitena i najkorisnijeg igraca tima.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Onda bi bili 5 puta gori nego što su sad.
-
- Kontakt:
Rekao mu Dzeko da ce doci do trade-a. Zato Lukaku blehno ...
Dzeko kroz karijeru nije bio cesto i znacajno povrijeđen, nije iznacinjan. Bude li zelje i volje, moze on jos 3-4 godine fino igrati ...
Dzeko kroz karijeru nije bio cesto i znacajno povrijeđen, nije iznacinjan. Bude li zelje i volje, moze on jos 3-4 godine fino igrati ...
To je tacno sve sto si naveo.. i ja sam za opciju da ostane.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2020, 12:51Nije ovdje stvar moze li Dzeko, moze itekako naredne 2-3 god
Medjutim problem bi mogao biti ako bi Roma nekim slucajem dovela kvalitetnu, mladju konkurenciju Dzeki ili mu stavi do znanja, ako ga se vec zele rijesiti zbog plate a nesto i zaraditi na njemu, da nece biti starter u narednoj sezoni i tako ga indirektno tjerati na transfer...tada bi Edin sigurno razmišljao. Zasto biti tamo gdje te ne žele..pa Naingholana su otjerali na hinjski nacin - on nikad nije zelio otici.
I da, nesto sumnjam da bi Amra imala nesto protiv Milana, grada mode...tu bi bila svoja na svom, a u prelijepi Rim se uvijek mogu vratiti za koju godinu. Dakle, ne sele u drugu drzavu i sve je to prihvatljivo.
Vidjet cemo sta ce se desavati i kakva ce politika kluba biti.
...
Dzeko ima vrlo dobru sezonu iza sebe. Ronaldo, Immobile i Lukaku su bez penala zehru iznad Edina, sa 15-18 golova. Dakle razlika 3 gola od prvog strijelca.
Kome da ih uvaljaju? Edin je jedini na kojem mogu razuman novac uzeti. Te teletabise što spominješ mogu nekome udijeliti na posudbu al da ih oni još plaćaju.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:56A zasto se ne rijese 2 bespotrebna igraca koja skupa imaju vecu platu od dzeke, a ostave kapitena i najkorisnijeg igraca tima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Haku maku Lukaku cire sa ti je Dzeksonijada sapno da ti ja nebi doso u Milan. Po reakciji iznenadio se znaci nesto u stilu mojne zajebavat jel fakat tako.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lukaku bi 100% grijao Edinu klupu. Ali to će biti kontraproduktivno, Lukaku je energičan i brz, i kao takav, Džeko može igrati kao drugi napadač, što već i radi u Romi (neki hibrid ofanzivnog veznog, lažna devetka).
Džeko je zbog nesposobnih trenera, ostao dosta neiskorišten u reprezentaciji već godinama od kad je Miske otišao.
Džeko je zbog nesposobnih trenera, ostao dosta neiskorišten u reprezentaciji već godinama od kad je Miske otišao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
Conte vec godinama pokusava dovesti Dzeku, nece odustati dok ne uspije.
Juce se samo opet mogao uvjeriti u njegove kvalitete. Licno bih volio sa sportske strane da ode Inter, barem ima vece sanse za Scudetto nego sa Romom i igrace opet Ligu Prvaka. On ulazi u godine u kojima mora dijeliti minutazu, to bi ga sljedece sezone i u Romi cekalo, vidjeli smo i ove sezone da je cesto znao biti umoran kad odigra 3 utakmice u 7 dana, sto je prije 2 godine bilo nezamislivo. Rasporedili bi minutazu on, Lukaku i eventualno Lautaro, eh sad pitanje je i hoce li Lautaro ostati, a tu je i Alexis.
Sad zasto se Roma zeli bas njega "rijesiti" da podmiri financijske probleme, ne znam, malo mi je kuriozna ta prica. Donedavno su se kleli do njega i molili da zavrsi karijeru u Romi, ali ocito da imaju bas zestoke financijske probleme pa su primorani na taj potez, jer sa sportske strane svakako nema logike odluka.

Sad zasto se Roma zeli bas njega "rijesiti" da podmiri financijske probleme, ne znam, malo mi je kuriozna ta prica. Donedavno su se kleli do njega i molili da zavrsi karijeru u Romi, ali ocito da imaju bas zestoke financijske probleme pa su primorani na taj potez, jer sa sportske strane svakako nema logike odluka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Džekin heat map u 4 utakmice.
⚜️~⚜️~⚜️
Zasto Roma zeli prodati Edina...
Pitanje je da li da za naredne 2 godine budu u plusu 25, 30 miliona njegovom prodajom (novac za transfer + plata koju mu ne bi davali) ili u minusu...vjerovatno imaju računicu neku...ali ce pogrijesiti ako ga prodaju.
Pitanje je da li da za naredne 2 godine budu u plusu 25, 30 miliona njegovom prodajom (novac za transfer + plata koju mu ne bi davali) ili u minusu...vjerovatno imaju računicu neku...ali ce pogrijesiti ako ga prodaju.
Mislim da ovdje nije pitanje Džekinih želja, jer on bi osto u Romi do kraja.
Pitanje je Rominih planova, da možda uzmu desetak miliona, da se riješe velike plate. Vjerovatno su svjesni da i sa Džekom teško mogu preko 5. pozicije. Možda hoće neki remont ekipe, promjenu stila igre jer Edin prilično diktira način kako će se igrati.
Opet, Džeko je jedino što im valja u ekipi i mogli bi dožive fijasko?
A možda uopšte i ne planiraju da ga prodaju, haj znaj...
Pitanje je Rominih planova, da možda uzmu desetak miliona, da se riješe velike plate. Vjerovatno su svjesni da i sa Džekom teško mogu preko 5. pozicije. Možda hoće neki remont ekipe, promjenu stila igre jer Edin prilično diktira način kako će se igrati.
Opet, Džeko je jedino što im valja u ekipi i mogli bi dožive fijasko?
A možda uopšte i ne planiraju da ga prodaju, haj znaj...
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 20 jul 2020, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sa Dzekom u formi mnogo ko bi mu grijao klupu.
Kolega, ako i promil shvatate nogomet, pogledajte heat map iznad. Dva metra visoka klocina i sa 34 godine i vrhu napada suvereno vucera italijanske odbrane. Na koji god nacin zelis. Dajte mu ekipu i iduce sezone 25 + golova suvereno.
Dzekson je podcijenjen od svijeta. Posljedicno, kod nas je i danas kloc ...
Kolega, ako i promil shvatate nogomet, pogledajte heat map iznad. Dva metra visoka klocina i sa 34 godine i vrhu napada suvereno vucera italijanske odbrane. Na koji god nacin zelis. Dajte mu ekipu i iduce sezone 25 + golova suvereno.
Dzeko da ima glad, strast i motiv Ronalda svaku sezonu bi isao na 30+..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ronaldo je dao 18 golova + 12 iz penala.
U biti samo 3 vise od Dzeke.
Ali rijetko ko gleda u "lažnu" statistiku - penale, izuzev Fergusona ili Mourinha nekada prije 5 godina kada su mu nudili Lacazetea pa on rekao neka hvala, vidim da pola golova maltene, od 20-ak daje iz penala...naravno ne moze se isto reci i za Ronalda jer on i bez penala ima zavidnu brojku uvijek.
U biti samo 3 vise od Dzeke.
Ali rijetko ko gleda u "lažnu" statistiku - penale, izuzev Fergusona ili Mourinha nekada prije 5 godina kada su mu nudili Lacazetea pa on rekao neka hvala, vidim da pola golova maltene, od 20-ak daje iz penala...naravno ne moze se isto reci i za Ronalda jer on i bez penala ima zavidnu brojku uvijek.
Podcjenjen jer je poslje wolfsburga izabrao sve pogresne klubove iz sportske perspektive.Swanfilter je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:45Sa Dzekom u formi mnogo ko bi mu grijao klupu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.