Kako je ljudima promakao ovaj info, niko ni da komentarise...
A da li je istina, ubrzo cemo znati
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mani je Fanimo dobar igrač, brz ko munja. Rasturio nas na proste faktore na Koševu.I sad se sjećam njegove kontre, po dva nasa igrača mu nisu mogla ništa.
Vidjet cemo..amypitar je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:43Mani je Fanimo dobar igrač, brz ko munja. Rasturio nas na proste faktore na Koševu.I sad se sjećam njegove kontre, po dva nasa igrača mu nisu mogla ništa.
Onako gledajući ostala pojačanja koja se ovde spominju, Fanimo nam dodje kao prejeftin igrač.
Ako je tačno za njega, meni odlicno krilo.
Pa nije bas sjajno, dres dok ti dodje uvenuce ljiljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:43Zanima me kakva je situacija u bosni oko poste,,ovo slanje posiljki i to,jel ko slao sta odskora?narucio sam dres ih shopa i to onaj crni sa ljiljanomal van granica BiH pa da znam hoce li doci brzo,nacuo sam da je belaj oko tih posiljki?hvala
Lik je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:47Pa nije bas sjajno, dres dok ti dodje uvenuce ljiljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:43Zanima me kakva je situacija u bosni oko poste,,ovo slanje posiljki i to,jel ko slao sta odskora?narucio sam dres ih shopa i to onaj crni sa ljiljanomal van granica BiH pa da znam hoce li doci brzo,nacuo sam da je belaj oko tih posiljki?hvala
meni rega sve dolazi, doduše poštar svake hefte govori kako je tek sad pravo "otčepilo" , mislim da su oni to rega primali al nisu dostavljali prije nego da je negdje mimo BiH problem...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:43Zanima me kakva je situacija u bosni oko poste,,ovo slanje posiljki i to,jel ko slao sta odskora?narucio sam dres ih shopa i to onaj crni sa ljiljanomal van granica BiH pa da znam hoce li doci brzo,nacuo sam da je belaj oko tih posiljki?hvala
A jbg sjeba korona sve..Denchi je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:51meni rega sve dolazi, doduše poštar svake hefte govori kako je tek sad pravo "otčepilo" , mislim da su oni to rega primali al nisu dostavljali prije nego da je negdje mimo BiH problem...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:43Zanima me kakva je situacija u bosni oko poste,,ovo slanje posiljki i to,jel ko slao sta odskora?narucio sam dres ih shopa i to onaj crni sa ljiljanomal van granica BiH pa da znam hoce li doci brzo,nacuo sam da je belaj oko tih posiljki?hvala
![]()
Jedini pravi insajderFrancescoTotti je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:57Kad niko nece da otkrije sta se to sutra sprema boli me briga - uzimam mustuluk!!!
Ps za sva potencijalna gusenja i mini srcane od uzbudjenja ne odgovaram.
BOOOM
pregovaranje je besplatnoHistoricar je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:11Recite mi, da je ovo šala, da Lorenzo Ebisilio pregovara sa Tuzlom![]()
![]()
Ja bih hebibu dao ugovor do njegove 32 iz poštovanja kada mogu neki da budu u klubu što da on ide...Pitar6785 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:33Sto setice igraca cruz milanovic noga
Hebu ispostovat maksimalno i dat mu priliku da se nametne u slucaju ako se ne izbori za prvih 20 igraca i sanjim se prijateljski razic
Sabanu dat sansu jos pola godine, ako se nebude bar malo popravio vrijeme je za visoko i kick boks
Krste takode jos 6 mjeseci i Alahimanet
Ahmetu trazit zamjenu radi predostroznosti i njegove starosti
Hodzic se jeste popravio kod Vinka al to je dovoljno za klupe sa sto minimalnijom mogucom minutazom
Denchi je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:15pregovaranje je besplatnoHistoricar je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:11Recite mi, da je ovo šala, da Lorenzo Ebisilio pregovara sa Tuzlom![]()
![]()