Pa nije to tvoj uspjeh ni navijaca tvog kluba. Otkad si ti zi omjer je vjv 50-50, nekad jendi dominiraju pa drugi. Sta se tolko lozite na jbemu povijest. Super najveci ste. Sts to uopce znsci, jeste dominantniji ssd od nas ostalih smrtnikaDzoni je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:08Ljudi ne mogu shvatit,logicno jel,kako je to kad imas taj luksuz da si u plusu 10,11,12 koliko vec titula.
Kad izgubis jednu,dvije,tri...meh.
Nije toliko bitno jer si i nakon perioda koji je najbolji u istoriji vaseg kluba osam godina udaljen.
Niste dozivili logicno da ne rqzumijete.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Liga i Liga prvaka isto znace.Diskusija oko toga je glupa.
Reko Zizu ligu teze osvojit neki dan. Sta cemo?
Jasta bolan.Lillard je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:24Pa nije to tvoj uspjeh ni navijaca tvog kluba. Otkad si ti zi omjer je vjv 50-50, nekad jendi dominiraju pa drugi. Sta se tolko lozite na jbemu povijest. Super najveci ste. Sts to uopce znsci, jeste dominantniji ssd od nas ostalih smrtnikaDzoni je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:08Ljudi ne mogu shvatit,logicno jel,kako je to kad imas taj luksuz da si u plusu 10,11,12 koliko vec titula.
Kad izgubis jednu,dvije,tri...meh.
Nije toliko bitno jer si i nakon perioda koji je najbolji u istoriji vaseg kluba osam godina udaljen.
Niste dozivili logicno da ne rqzumijete.![]()
Ohh no,LP je mnogo bitnije takmicenje,to se nece promjeniti ni da zaredamo 10 liga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ubi dokazivanje da je LP teze osvojit. Kakva liga je bila prica, sta ce nam to pored LP bla bla
- BosniaBoston
- Kontakt:
Barcini navijaci 2019 kad se dominantno osvoji liga, dodje do 1/2 LP i finala kupa: Jbmu penzionere u ekipi više, tjeraj stwrosjedioce,upravu,Valverdea sve
Realovi 2020 kad na guzove uzmu titulu i u ostalim takmičenjima rano poispadaju: Pero predsjednik svemira, Karim Veliki najjaci napadac, Varane i Ramos najjaci stoper, Casemiro najbolji pivot, Kroos najbolji vezni, Carvajal najjaci bek
Cist dokaz kakvi su standardi jednih a kakvi drugih
Realovi 2020 kad na guzove uzmu titulu i u ostalim takmičenjima rano poispadaju: Pero predsjednik svemira, Karim Veliki najjaci napadac, Varane i Ramos najjaci stoper, Casemiro najbolji pivot, Kroos najbolji vezni, Carvajal najjaci bek
Cist dokaz kakvi su standardi jednih a kakvi drugih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Benzema npr. dao 10x prvi gol na utakmici.
Bio strelac na 17 meceva.
Donio najvise bodova.
LaLiga Karim Benzema.
Bio strelac na 17 meceva.
Donio najvise bodova.
LaLiga Karim Benzema.
U duhu mellovog posta

Kazu GOAT
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
quote=Policeman post_id=3645879 time=1408821886 user_id=33671]
bez provociranja za mene kao neutralnog navijaca Messi daleko ispred svih
[/quote]
quote=Policeman post_id=3822978 time=1415225061 user_id=33671]
sve je jasno ko ja gazdarambo16 je napisao/la:Leo Messi: 71 goals in 90 Champions League games.
Raul: 71 goals in 144 CL games.
Cristiano Ronaldo: 70 goals in 107 CL games.
[/quote]
Ne vadim ovo da te isprdam, jer znm ds te boli qrac.al brate, mora ti bit pravo dosadno u zivotu da odlucis bit trol na forumu.
A bio vam je dobar dok je bio na "vasoj" strani
gero i on su jos dobri jer znas da su trola,ali onakvi kao jopa,e to je vec ozbiljan slucaj.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bar bi ti kao navijač Reala trebao znati koliko su važni golovi i poeni protiv malih ekipa i da se tu ustvari prelama titula. Ne znam čemu ismijavanje tih klubova kada su vas oni često koštali titule zadnjih godina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
nijedan im rezultat veceras nije isao na ruku tako da veliki Deportivo iz La Corune seli u trecu ligu
Don't believe the hype.
Puno je nesto Lillard zapjenio za jednog navijaca Totenhema
Marca top 11
Best 11:-Courtois, Ramos, Felipe, Diego Carlos, Casemiro, Ocampos, Cazorla, Odegaard, Messi, Benzema y Gerard Moreno.
11 revelation of the season :-Aitor, Duarte, Torres, Salisu, Ferrán, Odegaard, Valverde, Kubo, Chimy Ávila, Ansu Fati y Carlos Fernández.
The eleven disappointment of the season:- Cilessen, Correia, Calero, Junior Firpo, Lopes, Denis Suárez, Vargas, Joao Félix, Borja Iglesias, Jovic, Griezmann
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.