de link, ako ti nije frka
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Poluvrijeme je sad.
http://cdn.livetv321.me/webplayer.php?t ... i=179&si=1
Ma nema se šta vidjeti. Ne mogu passa spojiti. Totalno zalutali u fudbal ti Turci i tih par crnaca u timu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Turska cvajta nije loša...
Hasko je sjajan talent, ali se vidi da nije nikako školovan...
Ako je se ijednog talenta ispostovalo onda je to Zinedin ... prati ga se odkako je maltene prohodo ... cak su ga i Savez i selektori gurali iz jedne U repke u drugu, znaci prosao je sav moguci trajekt sto nas bezvezni Savez ima ponudit ... i frajer se poslije svega toga 'ladno vrati u najsmjesniju ligu Evrope ... 22 godine a vec zavrsio ozbiljnu karijeru ... zali Boze svih procitanih clanaka o njemu u proteklih 8 godina ...ReX je napisao/la: ↑18 jul 2020, 01:01Vala jedan od rijetki igraca u kojeg sam se bas razocarao da do sada ne kuca na vrata A-reprezentacije je Mustedanagic. Neznam, sta je se desilo na putu.. Toliko je taj decko obecavao, pa i kad god sam imao priliku gledati dok je igrao za mladje reprezentacije odskakao je vecinom od ostali. Rano se probio u Sparti, mislili smo mnogi od nas tada ce vec kao 18-19 dobijat vecu minutazu... kad ono posudba jedna, pa druga.. Slovacka, Ceska.. i na kraju trogodisnji ugovor sa Sarajevom.Mlad je, tek u augustu puni 22, ima sansu da napravi velike transfere ali to sve mozemo samo nagadjat. Koliko sam puta samo rekao i pisao da od oni neki dobri generacija sto smo imali gdje tu bila bas puno talenata, da u vecinu ne vjerujem, ali da ce Zinedin biti top igrac za A-repku. I eto nas tu gdje jesmo.
![]()
Pricajte vi sta hocete ali ovaj decko (sa svim manama) bi mogao biti razlog zasto "obicni" navijac dodje da gleda BiH. Ima poteze i stil igre koji privlace navijace na teren pa i da gledaju preko mali ekrana. Medjutim, ako Hasic ne bude mogao uzet mjesto u Besiktasu iduce godine sad kad je i klub i liga u qurcu jer ne pamtim kad je bila losija Super Liga.. onda da ga yebes.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što je problematično kod njega je što nije baš najbrži, vidjet ćemo, tek mu je 18
Isto tako mi se dopada, što je odma bačen u vatru, valja igrati seniorski fudbal po anadolijskim pašnjacima, ako iz ovog iskustva izađe jači, neće ga ništa moći zaustaviti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amar Ćatić
Ajdin Hasić
Alen Karahasanović (nije još naš)
Momke koje treba upratiti sljedeće sezone. Najviše očekujem od Ćatića,
-
michplatini
- Kontakt:
Ne može tu niko u rečenicu sa Hasićem što se tiče talenta i potencijala.Sad je samo pitanje da li će se on izvući iz cijele situacije oko njega a ja se nadam da će karijeru početi graditi na terenu a ne preko ovih novinara i portala koji pišu more gluposti i dive si driblinzima u 2 turskoj na treningu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jul 2020, 00:35Denis Alijagić
Amar Ćatić
Ajdin Hasić
Alen Karahasanović (nije još naš)
Momke koje treba upratiti sljedeće sezone. Najviše očekujem od Ćatića,![]()
Ekipa mu je žešća taraba, ali je on mlad.
- ASD
- Kontakt:
Liam Mekic napušta Häcken zbog SPAL-a
Liam Mekić, 16-godišnji vezni igrač BK Häcken spreman je za SPAL klub iz Serije A, može otkriti Fotbolltransfers.com.
BK Häcken je tijekom godina njegovao mnoge talente. Sada klub gubi jednog u inozemstvu.
Prema informacijama za Fotbolltransfers.com, igrač P17 Liam Mekić spreman je za talijanski klub SPAL.
16-godišnjak je središnji vezni igrač koji posjeduje dobru tehniku. Mekić je upisao dva međunarodna nastupa za U17 reprezentaciju.
SPAL je smješten u Serie A, ali zadnji je i ispast će iz najbolje lige ove sezone.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na prosloj utakmici lieferinga nije bio na spisku. Mozda je razlog sto ce sad biti clan prve ekipe. Mislim da imaju cak dovoljno poena prednost tako da se moze i sansa ocekivati u prvoj ekipi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 19:24Amar Dedic trenira sa prvom ekipom RB Salzburga, Smail Prevljak se takodjer vratio.
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Todorovica nisu ni spomenuli.
Tuta Petrov
Vjerovatno posudba u jednog od austrijski prvoligasa.
Tuta Petrov
jedino ako ne kontaju da je vec spreman da bude rezervni bek...sto mozda i nije daleko od istine
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, boki86, BordoArmy88, BungaBum, Cautinho, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, delko, denza, dzemil, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, fukare987, galia95, General505, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, lakilone, Ledara, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MikiPirs, Mostarska, myself, N3R3D, nebeskasila, Proximic, RacioEmocionalan, RaZuti, rukometubih23, SG1921, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, yurrr, Zaboljesutra, zemuntrg i 431 gost.