Pisao sam većBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 00:12Što bi Maršal rekao ne moram ni umočiti, samo da se družimo čitavu noć i vodimo zanimljive razgovore do rano ujutro.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dobro možda bi se mazili malo. Valja iskoristiti priliku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Helouuu

Ja sam skroman što se tiče albanskih pjevačica
Btw. može li neko naći cijelu izvedbu ove pjesme od strane Elvane

Ja sam skroman što se tiče albanskih pjevačica
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pusti Marsala ,mene izradio tako da uzmi ovo sa rezervomrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 15:33Taman, sjednemo u auto i furamo, ja cu vozitiMarsal je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Count me inrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 12:01
Dogovoreno![]()
Ma jok, kakav strah, ima da selfijamo gore u zraku![]()
![]()
Neću izradit![]()
Onda nas ostali forumaši bukvalno mogu oslovljavat padobranci![]()
U ZG to izađe nešto manje od 4000 kuna.
Ako se sjećam dobro u BL je avion pao zbog sloma uzgona (stall) jer su bili preteški, bukvalno je presudilo što su umjesto 4 ljudi imali 5.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako je vjerovati internetu jedina tri pasoša koja ti garantuju da u Kini mozes biti 90 dana su Armenski , San Marino i BiH putovnica
Strahota jakost uhhh
Strahota jakost uhhh
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://sportsport.ba/fudbal/novi-igrac ... ura/369212

a trening-centar je napusto u novom Audiji RS6 Avant
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
jolicnikola
- Kontakt:
mislim da Dua i Rita u Srbiji padaju na nivo Thompsona i Škore (pogotovo ovog prvog spominjanog), neki Srbin će reći: a da Dua još zapjeva Čavoglave, Evo zore evo dana, Lijepa li si il tako neke pjesme od MP, a da dodam još Da te nije Alija itd. bilo bi poniženje
edit: a možda jedna od njih dvije odu kod Bujaneca pa da piša po Srbima s njim, ne likujem nego samo pišem kakva histerija vlada
edit: a možda jedna od njih dvije odu kod Bujaneca pa da piša po Srbima s njim, ne likujem nego samo pišem kakva histerija vlada
Dua Lipa moj te pipajolicnikola je napisao/la: ↑21 jul 2020, 03:29mislim da Dua i Rita u Srbiji padaju na nivo Thompsona i Škore (pogotovo ovog prvog spominjanog), neki Srbin će reći: a da Dua još zapjeva Čavoglave, Evo zore evo dana, Lijepa li si il tako neke pjesme od MP, a da dodam još Da te nije Alija itd. bilo bi poniženje
Čujte sada poruku od svetog ilije
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
jolicnikola
- Kontakt:
ili one možda žale zbog situacije u Hajduku, pa ih je nagnalo da otvoreno prikažu ono što su prikazali
edit: a ne bi bilo čudo pošto u Torcidi ima stotine ovakvih
edit2: a da mi njih izazovemo na dvoboj s Viki i Anđom?
edit: a ne bi bilo čudo pošto u Torcidi ima stotine ovakvih
edit2: a da mi njih izazovemo na dvoboj s Viki i Anđom?
-
jolicnikola
- Kontakt:
Na citavom forumu je bilo vise muskih nego zenskih tabana, vjeruj mi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Velika Mađarska, Velika Hrvatska, Velika Srbija, Velika Albanija sve je to isti qrac
Yebo majku a svi se pozivaju na neko istorijsko pravo. Dok su evropske zemlje davno rasčistile sa tim velikonacionalnim projektima (stvaranje EU i NATO) mi se u istom blatu koprcamo zadnjih 150-200 godina

Yebo majku a svi se pozivaju na neko istorijsko pravo. Dok su evropske zemlje davno rasčistile sa tim velikonacionalnim projektima (stvaranje EU i NATO) mi se u istom blatu koprcamo zadnjih 150-200 godina
Vučić sam sa sobom o formiranju vlade: Sastaje se s predstavnicima "Aleksandar Vučić - za Našu decu"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Velika Bosna. O Sandzaku.
Ploče su nase.
Ploče su nase.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa kako su raskrstile kada su upravo kolonije velikih drzava koje jos ne pustaju iz uzdi upravo ti nacionalni projekti.Teritorijalni sporovi Grčke i Turske,Irske i Engleske,Francuske i Italije,Velike Britanije sa skandinavskim drzavama oko otoka isto tako VB sa Spanijom oko Giblatara itd.FoSte95 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 07:51Velika Mađarska, Velika Hrvatska, Velika Srbija, Velika Albanija sve je to isti qrac![]()
Yebo majku a svi se pozivaju na neko istorijsko pravo. Dok su evropske zemlje davno rasčistile sa tim velikonacionalnim projektima (stvaranje EU i NATO) mi se u istom blatu koprcamo zadnjih 150-200 godina![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Toliko Velikih drzava u pokusaju a onako mala Austrija i Svica svima za primjer. Nek mi drzava bude kanton SA i Ze Do al da bude drzava jebote. To neko branjene teritorija bana Kulina okacit macku o rep
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo to, teritorija se prosiruje kada drzava treba nove izvore energije i rad e snage tj. kada se u postojecem okviru vise ne moze razvijati pa mora prosiriti teritoriju da bi nastavila napredovati. Ove nase drzave nisu u migucnosti ni u sadasnjim granicama se razviti do maksimuma a ne da upravljaju jos vecom teritorijomfeniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2020, 11:28Toliko Velikih drzava u pokusaju a onako mala Austrija i Svica svima za primjer. Nek mi drzava bude kanton SA i Ze Do al da bude drzava jebote. To neko branjene teritorija bana Kulina okacit macku o rep
nikad nisam cuo pojam Velika BosnaFoSte95 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 07:51Velika Mađarska, Velika Hrvatska, Velika Srbija, Velika Albanija sve je to isti qrac![]()
Yebo majku a svi se pozivaju na neko istorijsko pravo. Dok su evropske zemlje davno rasčistile sa tim velikonacionalnim projektima (stvaranje EU i NATO) mi se u istom blatu koprcamo zadnjih 150-200 godina![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.