Pa valjda imam i ja pravo na jednog insajdera haahhaha,pojma nemam nesta mi se uklopio u ekipu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa valjda imam i ja pravo na jednog insajdera haahhaha,pojma nemam nesta mi se uklopio u ekipu
@Ado brate...Hvataj se radara, ostavi se mlacenja prazne slame...Ja stvarno ne znam za sta ga ovaj Morto placa...ado-hz je napisao/la: ↑21 jul 2020, 11:05Znam brate ali da bi ta nasa talentovana djeca napredovala, pokazala svoje znanje u Evropi moras u ekipi imati 3-4 igraca tipa Jajalo. Ne mozes ti pustiti djecu sutra da igraju npr protiv Djugardena i ocekivati da razvale. Pogubili bi se!!!zagor1987 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 11:01Mi smo ograniceni sa strancima i kad ih dovodino gledamo da je iskusan,provjeren. Kod nas su talenti Sabanovic,Salcin,Nustafic itd a kod njih su Strahinja Pavlovic i slicni koji su kupljeni npr za 10 mil pa ti kod nas u drzavi nemas jednig takvog osim Dzeke i Pjanica pa skontaj nismo to mi krivi
Pa sta ta nasa talentovana djeca mogu da nauce od Tatara ili Rahmana...pa sva ta nasa djeca su tehnicki bolje potkovana od te dvojice. Njima u ekipi trebaju veci znalci koji kostaju...kako ih dovesti evo pojma nemam. Nikako izgleda!!!
Pa od kadeta i treba gurat djecu u prvi tim. Kad dođe u juniore i kad ga sa 18-19 pustiš u prvi tim to je nekako pokasno. Ovako nek skupi 100 minuta u sezoni za njih je taman, a ovo proširenje u broju igrača na klupi bas ti pruža šansu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 12:45Ko je po vama najveci talenat akademije?
Inace,nadam se da ce Imamovic eksplodirati..momak ima veliki potencijal
Mozda ce me neki proglasiti ludim, ali da me yebes ja bi gurnuo protiv MDK i sl. klubova malog Hodzica u vatru
mma_hz je napisao/la: ↑21 jul 2020, 13:04Pa valjda imam i ja pravo na jednog insajdera haahhaha,pojma nemam nesta mi se uklopio u ekipu![]()
Ubijedjen sam da bi Sheriffa i Fenercvarosa izbacili i to mangupski.Sabinho je napisao/la: ↑20 jul 2020, 23:50Poljaci cesto kiksaju, Legia nije bauk. Dvije najjace ekipe ovdje su CZ i Midtjylland.hordasDoboj je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:41Po projektanom žrijebu ove protivnike bi mogli dobit u PO za EL. (Kad vi svi nosioci prolazili)
Kojeg bi vi?
1 Crvena Zvezda
2 Qarabag
3 Legia
4 Maccabi Tel-Aviv
5 Molde
6 Midtjylland
7 Sheriff
8 Ferencvaros
Ja mislim da bi protiv Sheriffa imali finu šansu za grupe![]()
Ko te ubjedjivao i na kraju uspio...?extazy je napisao/la: ↑21 jul 2020, 13:28Ubijedjen sam da bi Sheriffa i Fenercvarosa izbacili i to mangupski.Sabinho je napisao/la: ↑20 jul 2020, 23:50Poljaci cesto kiksaju, Legia nije bauk. Dvije najjace ekipe ovdje su CZ i Midtjylland.hordasDoboj je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:41Po projektanom žrijebu ove protivnike bi mogli dobit u PO za EL. (Kad vi svi nosioci prolazili)
Kojeg bi vi?
1 Crvena Zvezda
2 Qarabag
3 Legia
4 Maccabi Tel-Aviv
5 Molde
6 Midtjylland
7 Sheriff
8 Ferencvaros
Ja mislim da bi protiv Sheriffa imali finu šansu za grupe![]()
MartinGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 14:04Ja samo cekam da potpise zadnji vezni da Historicar ne pise 10 puta dnevno kako imamo samo jednog pravog zadnjeg veznog
Najbolji sudija ikad!
Trenutno korisnika/ca: broj6, crnehorde, fks74, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, roccosiffredi, Semrush [Bot], SineTalexy, Vanja8 i 71 gost.