I mi bismo se obradovali njima u play offu EL
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo, nismo dobili protivnika ni u prvom pretkolu LP, mi vec haman favoriti i glat prosli Ferenc u Play offu
Ko je vidovit, da mi kaze kakav me kraj 2020 godine čeka, u finansijama...

Ko je vidovit, da mi kaze kakav me kraj 2020 godine čeka, u finansijama...
Neki ovdje očekuju grupe, a boje se Ferencvarosa.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
kako ćemo Krupu dobit bez špica haveri, kakav Ferencvaroš crni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stanite malo, ako smo nosioci, ne znaci da cemo garantovano proci prvo pretkolo. Tu ima itekako zahebanih ekipa.
Bolje sa Sarajevom biti prvak i igrat ligu sampiona za "male" pare, biti domaća zvijezda i zivjeti ko hadžijanu bosanskim uslovima života, nego u nekoj istočnoevropskoj zabiti se boriti za opstanak sa prosjekom od 3 primljena gola po utakmici radi koje hiljade više...al eto "fudbaleri" znaju bolje
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mi se nadamo igraču koji je otpisan u Ferencu kao kapitalnom pojačanju i oni su kao mrtvi 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Tatara u špic.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pardon, Hadzic je igrao za ovaj Fehervar (Videoton) al s tim još gore, ovi su završili drugi.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:01Mi se nadamo igraču koji je otpisan u Ferencu kao kapitalnom pojačanju i oni su kao mrtvi![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ni Suljić, ni Hadžić nisu igrali za Ferencvaroš.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:01Mi se nadamo igraču koji je otpisan u Ferencu kao kapitalnom pojačanju i oni su kao mrtvi![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ispravio sam se na sljedećem postu. Mislio sam na Hadzica.Testo je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:04Ni Suljić, ni Hadžić nisu igrali za Ferencvaroš.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:01Mi se nadamo igraču koji je otpisan u Ferencu kao kapitalnom pojačanju i oni su kao mrtvi![]()
Sigurno da bi bilo bolje igrati protiv Ferenca nego nego nekih drugih al i tu bi imali nekih 25% šanse.
"Napravio sam analizu i najbolji primjer rada u našoj zemlji je Sarajevo, koje je sa 36% minutaže za igrače ispod 21 godine osvojilo titulu prvaka" - Slobodan Starčević
ISTINA ZA VEDRANA!
Nisam ih upratio ovim godina, znam da su pravo tanki bili kad su igrali sa konama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jul 2020, 15:35Ferencvaros je pristojno jak, teško da bi Sarajevo išta tu moglo.
Edit : Sad se sjetih, jesul oni grupnu igrali u ovih 2 godine ?
ma da je nama doci do tog play offa, rado bih ja taj Ferencvaros i imali bi mi malo vise od 25% sansi za prolaz, ali ko sto neko gore rece, de da mi prodjemo prvo pretkolo, da se beze ne spotaknemo tu i sjebemo sve, a lahko cemo mi za kasnije
edit: btw kad su ove crne prognoze u pitanju, nek me neko ispravi ako nisam u pravu ali u slucaju ne daj Boze ispadanja odmah u LP, u 2. pretkolu EL su samo one 3 ekipe iz pretkvalifikacija nenosioci, svi ostali se mogu sastati medjusobno, u prijevodu ustvari izuzev te 3 ekipe nema nosilac-nenosilac ???
edit: btw kad su ove crne prognoze u pitanju, nek me neko ispravi ako nisam u pravu ali u slucaju ne daj Boze ispadanja odmah u LP, u 2. pretkolu EL su samo one 3 ekipe iz pretkvalifikacija nenosioci, svi ostali se mogu sastati medjusobno, u prijevodu ustvari izuzev te 3 ekipe nema nosilac-nenosilac ???
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 jul 2020, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Daj Starcevica na analiticki istok, pa jel.
Salu na stranu i naredne sezone cemo aBd uz titulu imati dosta mladih u ekipi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo mladi brate.belosevic28 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:35Daj Starcevica na analiticki istok, pa jel.
Salu na stranu i naredne sezone cemo aBd uz titulu imati dosta mladih u ekipi.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, enzo1, ErosViverosViv, Hajdeee, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, roccosiffredi i 100 gostiju.