Ne konta da su golovi za 3 boda isto i protiv Hale i protiv Eibara
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Pa šta ocekivati od Mella nego gluposti.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fale Ter Stegen i De Jong u timu godine i Hazard u razočarenjima.MElloo je napisao/la: ↑20 jul 2020, 23:01Marca top 11
Best 11:-Courtois, Ramos, Felipe, Diego Carlos, Casemiro, Ocampos, Cazorla, Odegaard, Messi, Benzema y Gerard Moreno.
11 revelation of the season :-Aitor, Duarte, Torres, Salisu, Ferrán, Odegaard, Valverde, Kubo, Chimy Ávila, Ansu Fati y Carlos Fernández.
The eleven disappointment of the season:- Cilessen, Correia, Calero, Junior Firpo, Lopes, Denis Suárez, Vargas, Joao Félix, Borja Iglesias, Jovic, Griezmann
Griezmann razočarenje sa 15 golova a Hazard sa 1 može proći. Zar su tako niski kriteriji u Madridu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koliko je Hazard odigrao minuta u ligi ove godine?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prodaja Hazarda sa jednom godinom ugovora i 10 kg viška za 120 miliona je valjda najbolji posao u historiji transfera. Romane svaka ti dala 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam zašto je to relevantno. Po tome ni Dembele nije promašaj iako se već 3 godine vuče po bolnicama.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cestitke FC Barcelona na ispadanju gradskog rivala Espanyola. Vamos 
Pa kontam da je to jedini razlog zasto su ga mogli izostaviti,zbog povreda jel,drugi razlog je da su ga "slucajno" zaboravili 
Samo su u onoj 17-18 hladili muda i to ocigledno. Ako izuzmemo Murinjovu zadnju samoubilacku sezonu, Real je uvijek bio oko 90 bodova. Nije to pisanje krvi ko u LP al nije ni lagano trckaranje.
Ja se zayebajem. Nit gledam Primeru ko nekad nit Barcelonu.
Tottenham br1
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Osrednji timovi primere nikad jaci nego ove godine.Real i Barca nisu osvojili 90+ bodova.Getafe unisti Ajaxa.Atletiko izbaci Liverpoola
Fudbalski NBA
Fudbalski NBA
Čuj Denis Suarez razočarenjeMElloo je napisao/la: ↑20 jul 2020, 23:01Marca top 11
Best 11:-Courtois, Ramos, Felipe, Diego Carlos, Casemiro, Ocampos, Cazorla, Odegaard, Messi, Benzema y Gerard Moreno.
11 revelation of the season :-Aitor, Duarte, Torres, Salisu, Ferrán, Odegaard, Valverde, Kubo, Chimy Ávila, Ansu Fati y Carlos Fernández.
The eleven disappointment of the season:- Cilessen, Correia, Calero, Junior Firpo, Lopes, Denis Suárez, Vargas, Joao Félix, Borja Iglesias, Jovic, Griezmann
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Iz Betisa u Betis jel
Nije ovo tvoj forum.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Koga boli kita,
čitamo ih, a oni nas ne smiju kuknjava
Ma čitaj, boli me q iskreno. 
Remember, remember the 5th of November.
Izbacio bi Borju i ubacio Hazarda.MARCA
@marca
Cilessen, Correia, Calero, Junior Firpo, Lopes, Denis Suárez, Vargas, Joao Félix, Borja Iglesias, Jovic y Griezmann.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.