FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Korak po korak momci. Da je proci 1 pretkolo LP, sve vise od toga je uspjeh.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zavisi, sve te istočnoevropske zabiti su razvijenije od BiH, uglavnom zemlje EU, a i da nije EU život je med i mlijeko u odnosu na Bosnu, realno. Ovdje ne možeš nikud bez korupcije, mita, muljaža, prevara... Neko ko je odrastao u uređenoj zemlji se nikad neće navići.Haver ! je napisao/la: ↑21 jul 2020, 15:59Bolje sa Sarajevom biti prvak i igrat ligu sampiona za "male" pare, biti domaća zvijezda i zivjeti ko hadžijanu bosanskim uslovima života, nego u nekoj istočnoevropskoj zabiti se boriti za opstanak sa prosjekom od 3 primljena gola po utakmici radi koje hiljade više...al eto "fudbaleri" znaju bolje
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U jednoj utakmici su dosta veće šanse za iznenađenja, možemo proći dosta jaču ekipu ali i ispasti od amatera.
Odmah mi u glavi one utakmice kupa kad smo tek na penale prošli Rudara iz Kaknja, ekipu iz 1.lige Federacije, a da su se igrale dvije tekme, oni ne bi imali nikakve šanse realno. Čini mi se da je ista situacija bila i sa Vitezom i to onda kad smo i uzeli kup 2014 godine.
Odmah mi u glavi one utakmice kupa kad smo tek na penale prošli Rudara iz Kaknja, ekipu iz 1.lige Federacije, a da su se igrale dvije tekme, oni ne bi imali nikakve šanse realno. Čini mi se da je ista situacija bila i sa Vitezom i to onda kad smo i uzeli kup 2014 godine.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
sve te zemlje su korumpiranije od BiHskoroalen je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:42Zavisi, sve te istočnoevropske zabiti su razvijenije od BiH, uglavnom zemlje EU, a i da nije EU život je med i mlijeko u odnosu na Bosnu, realno. Ovdje ne možeš nikud bez korupcije, mita, muljaža, prevara... Neko ko je odrastao u uređenoj zemlji se nikad neće navići.Haver ! je napisao/la: ↑21 jul 2020, 15:59Bolje sa Sarajevom biti prvak i igrat ligu sampiona za "male" pare, biti domaća zvijezda i zivjeti ko hadžijanu bosanskim uslovima života, nego u nekoj istočnoevropskoj zabiti se boriti za opstanak sa prosjekom od 3 primljena gola po utakmici radi koje hiljade više...al eto "fudbaleri" znaju bolje
mnogo veći iznosi se kradu
no jeste bolje za građane, i bolje uređeno
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 jul 2020, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
sjetim se te utakmice i komentara na zvanicnoj, javi se neki brat iz Afrike od nekud, nemam pojma koja zemlja, psuje nam, nismo u stanju da prodjemo drugoligasku ekipu, brat pao na kladioniciBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:49U jednoj utakmici su dosta veće šanse za iznenađenja, možemo proći dosta jaču ekipu ali i ispasti od amatera.

Pyro is not a crime !
Mislim da je bolje biti u grupi u LP nego u EL, u LP prva tri idu dalje pa su veće šanse za prolaz.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde reći ćemo da je to..THEC je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:52sjetim se te utakmice i komentara na zvanicnoj, javi se neki brat iz Afrike od nekud, nemam pojma koja zemlja, psuje nam, nismo u stanju da prodjemo drugoligasku ekipu, brat pao na kladioniciBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:49U jednoj utakmici su dosta veće šanse za iznenađenja, možemo proći dosta jaču ekipu ali i ispasti od amatera.
Odmah mi u glavi one utakmice kupa kad smo tek na penale prošli Rudara iz Kaknja, ekipu iz 1.lige Federacije, a da su se igrale dvije tekme, oni ne bi imali nikakve šanse realno. Čini mi se da je ista situacija bila i sa Vitezom i to onda kad smo i uzeli kup 2014 godine.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njima kao fudbalerima to ne igra neku ulogu, to mito korupcija fazoni, jer su to uglavnom ljudi sa nazor zavrsenim srednjim skolama koji se ne misle baviti nikakvim poslom izuzev vezanog za sport, a sa primanjima od oko 10k KM u ovakvoj Bosni on ne razmišlja o mitu i korupciji jer moze priuštiti šta poželi. Neće tražiti posao van fudbalske branše, niti će otvarati lupam apoteke. Može se baviti trenerskim poslom ili otvoriti kafic ili ako ima imalo mozga uloziti u nekretnine i zaradjivati od kirija, gdje također ne treba da ga zamima mito i korupcija.skoroalen je napisao/la: ↑21 jul 2020, 16:42Zavisi, sve te istočnoevropske zabiti su razvijenije od BiH, uglavnom zemlje EU, a i da nije EU život je med i mlijeko u odnosu na Bosnu, realno. Ovdje ne možeš nikud bez korupcije, mita, muljaža, prevara... Neko ko je odrastao u uređenoj zemlji se nikad neće navići.Haver ! je napisao/la: ↑21 jul 2020, 15:59Bolje sa Sarajevom biti prvak i igrat ligu sampiona za "male" pare, biti domaća zvijezda i zivjeti ko hadžijanu bosanskim uslovima života, nego u nekoj istočnoevropskoj zabiti se boriti za opstanak sa prosjekom od 3 primljena gola po utakmici radi koje hiljade više...al eto "fudbaleri" znaju bolje
Drugo smo naprimjer mi, obicna buranija koja ce traziti posao sluzbenika, med. tehnicara...gdje će nam biti potrebno podmazivanje, tacnije potkivanje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ha-ha-hadzija
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jeste vi svjesni da mi bekova i napadaca nemamo???
Kakva krila, kakvi veznjaci, samo gomilanja igraca bespotrebna
Kakva krila, kakvi veznjaci, samo gomilanja igraca bespotrebna

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno imaju plan za beka, neko će od djece igrati a napadača ćemo dovesti.ThrillerHz je napisao/la: ↑21 jul 2020, 17:16Jeste vi svjesni da mi bekova i napadaca nemamo???
Kakva krila, kakvi veznjaci, samo gomilanja igraca bespotrebna![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Mislim da cemo svim nenositeljima bit najpozeljniji tako da ne upisujute nikakve pobj3de unaprijed. Medju nositeljima smo manje nasom zaslugom vise srecom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
jašta radi nakvi s Malte zaslužili bit nosioc a mi eto nismo hjoooo kuknjavafeniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2020, 17:27Mislim da cemo svim nenositeljima bit najpozeljniji tako da ne upisujute nikakve pobj3de unaprijed. Medju nositeljima smo manje nasom zaslugom vise srecom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- ElCartel11
- Kontakt:
Od ovolikih Hadzica neki ce doci valjda
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Danska 1992. upala na EURO nakon diskvalifikacije Jugoslavije zbog političke situacije. Te godine osvojili EURO, a nisu ni trebali bit tu.feniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2020, 17:27Mislim da cemo svim nenositeljima bit najpozeljniji tako da ne upisujute nikakve pobj3de unaprijed. Medju nositeljima smo manje nasom zaslugom vise srecom
Kad uđemo u grupnu fazu jbt.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
dolazi negdje to je 100%
međutim u FK Sarajevo ne dolazi niko
međutim u FK Sarajevo ne dolazi niko
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, Posejdon, riki46, Sanfrancisco, StarmoCity, tenpenny, Vrhbosnian i 127 gostiju.