Nemamo keša, novca, love, zelenih
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zelenih imamo i viška, majku im yebem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
treba 2 busa kupit jarane
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Njih imamo u visku, na vlasti nazalost

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nemate para pichichi pitarski 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Dje ti je budjet celavi???
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Nece Anel doci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Svaki kvalitetan fudbaler nam je dobro došao, Hadžić je to svakako,i ako je istina svaka čast za upravu ,mada smo na toj poziciji već dobro popunjeni.
Što neko već gore napisa sad nam treba napadač,i to što prije, nadam se kvalitete I reputacije Anela.
Dinamov klubski bus

Sarajevo nema bus
lijepo poređenje

Sarajevo nema bus
lijepo poređenje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:00Svaki kvalitetan fudbaler nam je dobro došao, Hadžić je to svakako,i ako je istina svaka čast za upravu ,mada smo na toj poziciji već dobro popunjeni.
Što neko već gore napisa sad nam treba napadač,i to što prije, nadam se kvalitete I reputacije Anela.
Mi imamo samo Djokanovica kao rezervu, a Tino i Mirko nemaju odlike pravog zadnjeg veznog kao Adukor i Stanojevic..
Doci ce i napadac naravno, ali u medjuvremenu se rijesavaju i dr pozicije
Ako se realizuje transfer s MDK trebao bi otici Sabanovic, sto znaci da cemo dovesti i desnog beka..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama treba svega po malo, jer nam apetiti rastu.
Ali prioriteti bi trebali biti desni bok i napadac. Ostale pozicije ako ko dodje to je samo slag na tortu.
Ali prioriteti bi trebali biti desni bok i napadac. Ostale pozicije ako ko dodje to je samo slag na tortu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa imaš Sušica, Djokanovica, Oremusa,pa i Milićevića, na posudbi Mustafic i sad Anel.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:04Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?
Mi imamo samo Djokanovica kao rezervu, a Tino i Mirko nemaju odlike pravog zadnjeg veznog kao Adukor i Stanojevic..
Ako se realizuje transfer s MDK trebao bi otici Sabanovic, sto znaci da cemo dovesti i desnog beka..
Sušić i Oremuš nisu zadnji vezni igrači.amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:12Pa imaš Sušica, Djokanovica, Oremusa,pa i Milićevića, na posudbi Mustafic i sad Anel.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:04Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?
Milićević je bolji na štoperu bez obzira šta on sam preferirao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Susic nije DMamypitar je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:12Pa imaš Sušica, Djokanovica, Oremusa,pa i Milićevića, na posudbi Mustafic i sad Anel.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:04Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?
Oremus nije DM
Djokanovic jeste
Milicevic se nece muciti na toj poziciji i hocemo ga na stoperskoj poziciji..
Mustafic ce najvjerovatnije ostati u Slovanu
Treba nama Anel itekako..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Đokanovića je jedini DMF ovdje.amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:12Pa imaš Sušica, Djokanovica, Oremusa,pa i Milićevića, na posudbi Mustafic i sad Anel.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:04Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?
Šušić nije na takvoj poziciji dobar, već na poziciji CM.
Oremuš je CM isto tako, može i na RW.
Miličević je katastrofa na DMF, samo CB dolazi u obzir i tu će se koristiti.
Ne znam čemu polemika..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
i Šabanović je počeo karijeru ko defanzivni vezniamypitar je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:12Pa imaš Sušica, Djokanovica, Oremusa,pa i Milićevića, na posudbi Mustafic i sad Anel.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:04Ne znam po cemu smo popunjeni na toj poziciji?
6 igrača mi 7. dovodimo

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, InatSilniBosanski, NazorUso i 29 gostiju.