Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 07 dec 2010, 23:52

@suntu_jeu, budi ono što jesi, nemoj se ustručavati.

Boli me klinac šta pišete dokle god pišete na .ba forumu. I ne pravi se prepametan, možeš li zamisliti da i mi ovdje imamo dokument koji se zove Ugovor? Ili da smo makar čuli za njega? To ko biva ti svu pamet svijeta pokupio pa onda ovdje nešto popuješ.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 dec 2010, 00:01

NoName je napisao/la:@suntu_jeu, budi ono što jesi[*], nemoj se ustručavati.

Boli me klinac šta pišete dokle god pišete na .ba forumu. I ne pravi se prepametan, možeš li zamisliti da i mi ovdje imamo dokument koji se zove Ugovor? Ili da smo makar čuli za njega? To ko biva ti svu pamet svijeta pokupio pa onda ovdje nešto popuješ.
Slušaj me pizdo jedna koja visi po forumima... ja vrlo, vrlo dobro znam šta se u Bosni dešava..ja sam bio diverzant i nogu sam dao za BiH da bi ti sada moga da mi sereš o bh ugovorima koji više kucu ne vrijede... i kada imam mišljenje o nečemu, ne moraš me čekati na piku sa pitanjima i podpitanjima kao forumska tetka...
Nego tvoj problem je izgleda i inače problem ljudi je.. možeš srat kako je u BiH **** od sistema, ali kada izađeš nemaš pravo da kenjaš... odmah si državni neprijatelj broj 1 i ostale gluposti.. Nabijem vas ja sve na **** koji tako mislite!

I nisam otisao u ratu nego nakon rata SVOJIM trudom i OBRAZOVANJEM!
Eto banujte me ako treba, ali pun mi je **** ovih i ovakvih poput no nejma.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 dec 2010, 00:11

suntu jeu je napisao/la:
NoName je napisao/la:@suntu_jeu, budi ono što jesi[*], nemoj se ustručavati.

Slušaj me pizdo jedna koja visi po forumima... ja vrlo, vrlo dobro znam šta se u Bosni dešava..ja sam bio diverzant i nogu sam dao za BiH da bi ti sada moga da mi sereš o bh ugovorima koji više kucu ne vrijede... i kada imam mišljenje o nečemu, ne moraš me čekati na piku sa pitanjima i podpitanjima kao forumska tetka...
Nego tvoj problem je izgleda i inače problem ljudi je.. možeš srat kako je u BiH **** od sistema, ali kada izađeš nemaš pravo da kenjaš... odmah si državni neprijatelj broj 1 i ostale gluposti.. Nabijem vas ja sve na **** koji tako mislite!

I nisam otisao u ratu nego nakon rata SVOJIM trudom i OBRAZOVANJEM!
Eto banujte me ako treba, ali pun mi je **** ovih i ovakvih poput no nejma.
Prvo, nikakve potrebe nema da vrijeđaš. Drugo, kakve veze ima šta ti znaš a šta ne znaš, šta si bio i šta si sad? Tvoj ton je izuzetno podcjenjivački i to je ono što meni smeta, kao eto, u Njemačkoj postoji ugovor po kome se mora ponašati, nije to kao u Bosni :o Ne serendaj bezveze, i nemoj meni o obrazovanju - ja sam, recimo to tako, čak i u ovoj šugavoj državi mogao dovoljno da se obrazujem da bih ostvario sve svoje životne ciljeve. Možeš misliti, i škole ovdje imamo i to ne samo osnovne.

Cijenim to što si ti uradio u ratu ali ovo je sportski forum i hajmo se zadržati na sportu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2010, 00:13

Stani na loptu, šta si se uzbudio. Budi Zanetti jednom u životu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 08 dec 2010, 00:14

Tema je Edin Džeko ja mislim :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2010, 00:20

Zato i jeste ova frka, sto je zbog DzekA.Zbog Dzeke nije :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 dec 2010, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 08 dec 2010, 00:22

harishp je napisao/la:Zato i jeste ova frka, sto je zbog DzekA :mrgreen:
pa se mora čitava stranica napisati o ratu i ostalim sr.anjima koja nemaju veze sa Džekom... :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2010, 00:25

Ima tu svega,a jos kad uzmemo da i nas ova nervoza drma.To jest sve se sastavilo ono sto ne treba.
Tu ni Zahmeti ne pomaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 dec 2010, 01:08

Esii TM87 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Pametni nogometasi ovo bi lako rijesili. Kad se fino potpisuje ugovor stavi se "zelim da tim igra u Ligi prvaka"..ako mi to nemoze osigurati,prodaja pod svako cijenu ili necu igrati. Dzeku je cifra od 7 brojeva udarila u glavu i jednostavno nije razmisljao.
Sad ispade DzekA :mrgreen: i glupan!? Hajd sto ga pojedini smatraju,da nije Bog zna neki kvalitetan napadac,nego je i panglu.Nije on kriv sto oko sebe ima sve,samo ne normalne osobe.Krenuvsi od menadzera,preko presjednika,trenera pa do navijaca koji su se zvizducima izjednacili sa nasim glupanima sa sjevera za koje je bio kloc.
Potpisao je taj famozni ugovor,koji mu je donio 4-5 miliona evra po sezoni i dobio usmeno obecanje da ce ga pustiti u slucaju masne ponude.Medjutim levati ga izradili,sto je i logicno jer nikad nece imati sjajnijeg Dijamnata,na kojem nece moci zaraditi vecu lovu nego na Edinu.U tom grmu lezi zeko.
Ne da je glup,al naivan sigurno jeste.

Sve te "nesposobne" osobe koje su oko njega,nisu krive sto je on (jos uvjek) u Wolfsburgu. Mozda mu je menadzer glup,predsjednim Hoenes budala itd...al ono sto je najvaznije,njegov potpis je na papiru od ugovora.

Kazes usmeno obecanje...pa gdje ti jarane zivis?? Mislim,u kojem svijetu se nalazis?? Pa danas bi svak svakoga zaj.ebo a ti mi govoris o nekom "usmenom obecanju". Jarane,kad ti neko nesto obeca,neka to ide na papir - crno na bijelo i to je to. Poserem se ja na njegovu rijec.

Dzeki je iskreno sada najbolje da se kurci po terenu. Jednostavno,nek svojim zalaganjem i sa svim da doznanja da on vise nece igrati za Wolsburg i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2010, 01:32

suntu jeu je napisao/la: Znači da ovdje nema Kerli i Cocalića kao što ima u BiH.
Pomenuta dvojica nisu nikad prekršili nijednu jedinu stavku ugovora. Tako da... :?

Portparol Wolfsburga rekao novinarima da Džeko neće davati izjave. A McClaren rekao: „Edin ist jetzt vielleicht ein bisschen in seiner Ehre gekränkt. Er braucht vielleicht noch ein, zwei Tage, dann hat sich das Ganze wieder erledigt.“ :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 dec 2010, 03:16

suntu jeu je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Pravopis se ne piše za godinu-dvije dana.

Ko ti je rekao da je napisan za godinu-dvije ? :shock: Sine, bosanski nije bio u upotrebi dugih 80 godina. :roll: To što ti ne poznaješ povijest bosanskog nije razlog da pričaš da je nešto ''seljački'' ono što se ispravno od njega zadržalo kod naroda ( većinom u istočnoj Bosni i starim Sa mahalama). Jbg, vjerujem ja da je svima referenca ''sarajevski žargon'' i osnova svakog dijaloga, međutim nije jezik Č. Vila i Otoka.
Krenuo sam da ti odgovorim oštro, onda vidim da si iamo još rasprava, rat, poštujem. Neću, ugrizao sam se za jezik.
Al ne valja ti nastup. Prilaziš sa visine. I naravno griješiš :mrgreen:
Ostatak ide na pp
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 08 dec 2010, 08:16

znam da je nemoguce ali zamislite u sljedecoj sezoni AC Milan sa 4-4-2 i sa Ibrahimovicem i Dzekom u spici !!! Ebote zivot.....

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2010, 17:20

Starigrad1977 je napisao/la:znam da je nemoguce ali zamislite u sljedecoj sezoni AC Milan sa 4-4-2 i sa Ibrahimovicem i Dzekom u spici !!! Ebote zivot.....
sve je moguce, vjeruj simpaticno bi to bilo al **** po Juventus, gluho i coravo bilo onda :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 dec 2010, 17:30

Evo kako citam na spanjolskom AS Dzeko ce produziti ugovor sa Wolf do 2015 i povecati platu sa 3 mill na 4 mill, takodjer da bi 4 mill dobio odma na produzenju ugovora, sve u tome da mu se clauzula poveca na 80 mill eura i tako blokira igrac, AS pise kako u Njemackoj mediji sumnjaju da je to maslo brace Hoenes, kako ce Uli Hoenes ta 4 mill premije produzenja ugovora odma da isplati Dzeki tako da bi blokiraju evenualni pokusaj RM u januaru i cekali bi oni da ga odkupe do juna o u buducnosti jer bi imali u ugovoru sa wolf..
Ako ovako bude :? Dzeko dzaba ti Bayern :mrgreen:

http://www.as.com/futbol/articulo/dzeko ... ftb_12/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 dec 2010, 17:54

Los_Blanos2 je napisao/la:Evo kako citam na spanjolskom AS Dzeko ce produziti ugovor sa Wolf do 2015 i povecati platu sa 3 mill na 4 mill, takodjer da bi 4 mill dobio odma na produzenju ugovora, sve u tome da mu se clauzula poveca na 80 mill eura i tako blokira igrac, AS pise kako u Njemackoj mediji sumnjaju da je to maslo brace Hoenes, kako ce Uli Hoenes ta 4 mill premije produzenja ugovora odma da isplati Dzeki tako da bi blokiraju evenualni pokusaj RM u januaru i cekali bi oni da ga odkupe do juna o u buducnosti jer bi imali u ugovoru sa wolf..

Ma kakvi to, nema od ove pjesme nista. Spanjolci lupetaju... Nema sanse da Dzeko produzi ugovor, osim ako u njega ubace da moze otici iz kluba pod boljim uslovima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 dec 2010, 18:07

Los_Blanos2 je napisao/la:Evo kako citam na spanjolskom AS Dzeko ce produziti ugovor sa Wolf do 2015 i povecati platu sa 3 mill na 4 mill, takodjer da bi 4 mill dobio odma na produzenju ugovora, sve u tome da mu se clauzula poveca na 80 mill eura i tako blokira igrac, AS pise kako u Njemackoj mediji sumnjaju da je to maslo brace Hoenes, kako ce Uli Hoenes ta 4 mill premije produzenja ugovora odma da isplati Dzeki tako da bi blokiraju evenualni pokusaj RM u januaru i cekali bi oni da ga odkupe do juna o u buducnosti jer bi imali u ugovoru sa wolf..

Prava istina je tu negdje blizu sto se tice tog AS-a. Znaci ide ovako (Dzekina plata je blizu 5 miliona ,a ne 3 kako je naveo AS)Dieter Hoeness ce ponuditi Dzeki novi ugovor i da produzi postojeci koji je do 2013-te,stim sto ce izbrisati klauzulu od 40 miliona,ako Dzeko produzi,dobra stvar je ta sto bi se Dzekina plata znatno povecala i da bi bilo dosta zainteresovanih klubova,a losa strana je ta sto Dieter Hoeness u tom novom ugovoru zahtejva,da ako se neki zainteresovani klub pojavi,da samo on odlucuje,kad ce Dzeko biti pusten i gdje ce Dzeko biti puste.

Nadam se da ovakav diktatorski ugovor Dzeko nikad potpisati nece,jer ovo ublehasko **** od Dietera treba u svakom pogledu Dzeko da ignorise,nek Dzeko ispuni svoj ugovor i poslije toga ce Dzeko biti u najboljim fudbalskim godinama( 26) i onda moze da napusti klub bez obestecenja,a krmak ce dobiti jednu veliku 0 eurica. Dieter i jeste doso na mjestu Wolfsburga da uradi ono sto je i u Herthi uradio,a to je da ih posalje u 2 ligu,a kako vidimo sa svojim krmalukom je na dobrom putu. Ja sa samo pitam ,kako neko moze biti toliko glup ,pa da postavi ovog idiota za menadzera kluba,nakon onoga sta je uradio u Herthi.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

hari hare lexxx
Kontakt:

Post Postao/la hari hare lexxx » 08 dec 2010, 18:16

Nadam se da džeko neće produžit ugovor jer tek onda nema nista od njegovog transfera u neki klub jer i ovo je puno kolko wolfsburg trazi džeko odlazi sto prije.... :mrgreen:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 dec 2010, 21:46

Džeko se izvinio treneru McClarenu, a uprava ga kaznila s 5.000 eura

Džeko: Razočaran lošom igrom Fudbaler njemačkog prvoligaša Volfsburga Edin Džeko javno se danas izvinio Steveu McClarenu, jer je odbio da se rukuje sa njim kada ga je zamijenio u prvenstvenoj utakmici protiv Werdera.

"To što sam uradio nije bilo lijepo. Bio sam razočaran svojom lošom igrom i važno je da znate da moj gest nije imao nikakve veze sa trenerom", rekao je Džeko za zvanični klupski sajt.

Utakmica je završena bez golova, a McClaren je zamijenio Džeku zbog loše igre i promašenog penala.

Uprava je kaznila reprezentativca BiH sa 5.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja.

Taj novac, kako je saopšteno, biće uplaćen u humanitarne svrhe... navodi jedan bh medij.

Sasvim ocekivan epilog. Bravo za mudrost Dzeke i razumevanju uprave na njegovu ispriku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2010, 22:11

Jest, ali se nije izvinuo a niti ce H-R-oennesu.Kojem vise nego ocito nesto ''fino''dobacio,ali ovaj prekontavao sta. :lol:
Mc Claun nije kriv sto ne zna,i sto su ga doveli u Wolfsburg.Ovo sto je ispalo sa Dzekom je Mc Claun je samo koletaralna steta.
Dzeko je vise nego sigurno nastaviti sa Zlatanovim nacinom kako promijeniti boje kluba.
Inace ce ostati u Vukojebini jos godinama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 09 dec 2010, 02:48

cole-ch je napisao/la:
Uprava je kaznila reprezentativca BiH sa 5.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja.
Ubise ga sa ovim kaznama.Od cega ce covjek da zivi ako ovako nastave?

Samo tako nastavi care.Pokazi pizdama da ti nisi njihovo vlasnistvo i da ne mogu kako oni hoce.

EDIN DZEKO
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Edincapitano, Micron, MostarNeretva, Proximic, ubipara, Vaya, zikerrz21 i 65 gostiju.