FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Važe li karte od Hajduka?
Da, da moja greska. Za proslu sezonu bio je samo kratki video vezan za domaci dres.kontrasviju je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:0817/18 je zadnji put. Ako se ne varam Osmanković, Žerić i Kjosevski.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajmo bit ozbiljni. 100 kluba a nemozes doc na tekmu.Nova tribina se pokrila nemozes doc na tekmu. Dolazi liga evrope nemozes doc na tekmu. Idem na ono brdo rego ko nekad prije 45 godina kad nisam imo para za karte Remze mi moje.Ima li ko kakav dobar dvogled nevidim vise dobro.Prackom cu gadzat golmana sa brda.
Alipasino je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:27Hajmo bit ozbiljni. 100 kluba a nemozes doc na tekmu.Nova tribina se pokrila nemozes doc na tekmu. Dolazi liga evrope nemozes doc na tekmu. Idem na ono brdo rego ko nekad prije 45 godina kad nisam imo para za karte Remze mi moje.Ima li ko kakav dobar dvogled nevidim vise dobro.Prackom cu gadzat golmana sa brda.

Ma sta ces na tribinima samo da vidimo dresove to je najbitnije perverzija svrsanje dres ludilo 100 postova novih ne valja kragna top šara boja nije dobra plava boli glava extra uzas dres kad ce u fan shop jel sutra ili iduce hefte
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- svrakino1921
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:27Hajmo bit ozbiljni. 100 kluba a nemozes doc na tekmu.Nova tribina se pokrila nemozes doc na tekmu. Dolazi liga evrope nemozes doc na tekmu. Idem na ono brdo rego ko nekad prije 45 godina kad nisam imo para za karte Remze mi moje.Ima li ko kakav dobar dvogled nevidim vise dobro.Prackom cu gadzat golmana sa brda.

Alpa kralj
pa logicno je da ce tebi ici na zivce valja ti ih prati, peglati i stalno slagati

U koliko je tekma sutra?
-
- Kontakt:
Svi pišu da cemo se boriti za 3-4 mjesto.. Obit ce im se oglavušu
Prosle godine su rekli borba za opstanak, tako da sad znaci imamo ekipu za grupnu fazu po njimaChwila1921 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:04Svi pišu da cemo se boriti za 3-4 mjesto.. Obit ce im se oglavušu

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tekmu po tekmu, samo to je ispravno. I neka smo outsideri, to nam odgovara.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kaze Osim pravo se nasikirao sto forumasi neki njegov tim ne shvataju ozbiljno 

jel nam to potpisuje aktuelni igrac komsija